-
:D :D čestitam i želim ti jednu mirnu , lijepu trudnoću
-
corinaII čestitam od
i želim ti mirnu i školsku trudnoću
-
kako volim ovakve teme na ovom podforumu :D :D :D
čestitam od sveg srca :D
-
-
-
-
corinaII žao mi je jer osim bebice izgubila si i dio svojih reproduktivnih organa. Kada odtugujete i dođete sebi napravite plan kako i kuda dalje i glavu gore i samo hrabro naprijed. Gubitci nas samo mogu ojačati.
-
Corina, tako mi je žao
!
-
-
corrina,nije baš utješno kad bi ti rekla da ja imam oba pa mi ništa ne znače.Teško je,ali ne daj se,doći će i tvoj dan.
-
Corina, jako mi je žao. Znam točno šta prolaziš jer se i nama slična situacija dogodila nedavno (doduše nije bila vanmaterična, ali sam nakon dvije godine borbe ostala prirodno trudna i imala spontani u 9. tjednu). Prvo pitanje je bilo zašto baš meni? Šta se nismo dovoljno izmučili, i kad konačno doživiš čudo, dogodi se ovakva tragedija koja te vrati još tri koraka unatrag. Jednostavno nije fer. Svi govore da vrijeme liječi. Nije istina. Pomogne ti da malo otupiš, ali nisi izliječen. Mislim da ti zauvijek ostane knedla u grlu kad se sjetiš šta si izgubila, i koju borbu moraš voditi dalje (posebno sad kad imamo Zakon).
Oprosti na dužem postu. Suosjećam iskreno. Isplači se curo i onda glavu gore. Znaš kako se kaže: što te ne ubije to te ojača.
-
-
-
corina
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma