Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: kontracepcija u dugom protokolu - izbor i nuspojave

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

:D sutra je zadnja kontracepcijska!!!!!!! (iako, bas sam se sad navikla .. )

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

jutros sam dobila od sutra trebam poceti sa mikroginonom pa me interesuje iz iskustva u koje doba dana je najbolje da ga pijem ujutro u podne ili predvece?

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

boss mislim da uzimanje možeš prilagoditi sebi (odnosno doba dana koje ti odgovara), a nakon prve svaku slijedeću moraš uzeti u isto vrijeme (max +/- 3 sata tolerancija). ti krećeš u 2 mj ako se dobro sjećam?

ja krećem 4.2. s logestom; davno (prije 12, 13 god) sam uzimala diane35 i bila sam jako zadovoljna - ama nikakvih nuspojava
    Posljednje uređivanje od BigBlue : 18.01.2012. at 14:38

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

danas sam dobila menstruaciju pa prema semi bi trebala sutra poceti da pijem mikroginon, a citala sam da moze izazvati povracanje i mucninu kao nus efekat , pa sad kontam kad bi pametno pilo poceti piti dal mozda navece da se preskoce te popratne pojave ili bolje ujutro. p.s. standardno vec sam navikla da dobijam sve nus pojave od lijekova pa se ni ne nadam da ce me ovi mimoici.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

pa nije to trudnoća da imaš mučnine ujutro....

šalu na stranu, svatko je individua i možeš baš imati peh s mučninama cijeli dan, ali ajde malo optimizma da ih nećeš ni osjetiti...

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam jučer uzela zadnju tableticu Cilesta i sad čekam m. Uzimala sam ih u 17h jer se nekako hoću naviknuti da ću se uskoro u to doba morati piknuti. Nekad davno sam isto uzimala Cilest i nisam imala nikakvih nuspojava a sada sam imala česta noćna znojenja, po danu ništa a noć katastrofa.
    Posljednje uređivanje od strategija : 18.01.2012. at 16:23

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ako netko ima iskustva neka mi napiše što misli. Dakle, uzimala sam prije ljeta 5, 6 mjesec zoladex. Kasnije mi je menga toliko kasnila da nisam stigla u postupak s prvom menstruacijom nakon zoladexa nego sam išla u postupak tek u 10. mj. Tada me dr. stavio u dugi protokol sa decapeptylom i nisam uopće izreagirala niti jednim folikulom. Sad me dr. želi staviti prije postupka na kontracepciju zbog endometrioze a ja se bojim da mi se ne ponovi opet isto, da jajnici ne izreagiraju. Što mislite?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •