zašto više ne mogu pretraživati forum?
prozor koji dobijem nakon aktiviranja pretražnika je google tražilica koja mi ne daje rezultate iz foruma.
Molim za pomoć, gdje griješim?
zašto više ne mogu pretraživati forum?
prozor koji dobijem nakon aktiviranja pretražnika je google tražilica koja mi ne daje rezultate iz foruma.
Molim za pomoć, gdje griješim?
nigdje ne griješiš... takve su postavke :?
upiši pored traženog pojma i rodaanny42 prvotno napisa
i ime podforuma, ako znaš
i ime autora, ako znaš
google prihvaća sve podatke
što tražiš?
apri mene npr. ne zanimaju uputstva ta TAKVO pretrazivanje
prodje me volja, al odmah, da nesto nadjem i trazim jer rezultati pretrazivanja nisu onakvi na kakve sam navikla
hocu da se vrati forumski pretrazivac!
Nećete dobiti iste rezultate ako koristite kvačice.
Da biste dobili ono što želite, NEMOJTE utipkavati kvačice, npr. ne "čokolino" nego "cokolino"![]()
dobro za te kvačice, to sam počela koristiti
ali me ubija što ne mogu ograničiti pretragu kao prije
pa sad kad tražim "mlijeko" ne mogu tražiti samo na receptima, nego mi izlista i dohranu i dojenje i zdravlje i mlijeko za tijelo i cementno mlijeko na 4knd...
ima za to neki trik?
Imga, evo apricot je rekla:
I ja navijam za stari pretražnikupiši pored traženog pojma i roda
i ime podforuma, ako znaš
i ime autora, ako znaš![]()
gle, ti možeš htjeti što hoćešMukica prvotno napisa
hoću i ja, ali ne može
pomogla sam curi riješiti problem u trenutnoj situaciji
a mogla sam sjesti i duriti se
a tražila sam postove o produljenju porodiljnog i tražila bi još štošta što me trenutno zanima; vodene kozice, dohrana...apricot prvotno napisa
Žao mi je što više nema forumskog pretražnika, stvarno je olakšavao i zahvaljujući njemu nije bilo potebe otvarati teme koje su već bile aktualne.
Apricot, hvala na pomoći.
Nadamo se da ce pretraznik biti vracen uskoro, ali se ispostavilo da vracanje ovisi o nekim drugim stvarima koje nas koce vec duze vrijeme :/
Tako da slobodno napisite stvari koje traziti pa ce vam i drugi vicniji pretrazivanju na google-u pomoci pronaci![]()
meni pretraznik ne zeli nista izbaciti, niti jednu temu kad upisem trazeni pojam :?