Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: presvlacenje kutne garniture

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno presvlacenje kutne garniture

Imamo kutnu garnituru, od nekog platna...stara je cca 4 godine i totalno se pokidala po rubovima a i zaprljana je pa gore imamo one presvlake samo stavljene..

...zanima me koja je procedura presvlacenja trosjeda, koliko to traje i naravno košta?

I tko to dobro radi?
    svaka informacija je dobro došla!

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo presvlačili kutnu garnituru u vikendici, stoga smo to dali raditi čovjeku iz Laduča. trajalo je 7 dana, koštalo 1200 kuna + oko 600-700 kuna za materijal (eko koža) koji smo kupili negdje u gradu, ne sjećam se gdje.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    mi smo presvlačili kutnu garnituru u vikendici, stoga smo to dali raditi čovjeku iz Laduča. trajalo je 7 dana, koštalo 1200 kuna + oko 600-700 kuna za materijal (eko koža) koji smo kupili negdje u gradu, ne sjećam se gdje.
    čini se skupo, pa to je skupa skoro 2000 kn, skoro da možeš novu kupit na nekoj akciji u Kiki il Mercatoneu

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa
    čini se skupo, pa to je skupa skoro 2000 kn, skoro da možeš novu kupit na nekoj akciji u Kiki il Mercatoneu
    I meni se to čini dosta skupo

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    Citiraj Zubic vila prvotno napisa
    I meni se to čini dosta skupo

pa stvar je u tome da je ta garnitura bila super, osim pohabane i ružne eko kože. i velika i može se razvlačiti - dakle nama nije trebala druga, nova, samo ova presvučena u nešto novo.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

To uopće nije skupo..
    Za te novce može se kupiti samo škart u dučanima..
    Ako imate super garnituru uvijek je se isplati presvuči jer se kvaliteta namještaja koje se trenutno prodaje srozala na jad i bijedu.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Može li kontakt čovjeka koji vam je presvlačio garnituru?

I kako si zadovoljna?

Thx!

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ovo za 1200 kn uopće nije skupo. I eko koža je dosta zahvalan materijal, barem se u našem slučaju pokazalo tako

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja bih isto podatke te osobe za presvlačenje i kako si zadovoljna. Može i na pp.
    tnx

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo još jedne zainteresirane za presvlačenje kutne garniture.
    Mogu li i ja dobiti kontakt za majstora, ovog ili nekog drugog.
    (Gdje je Laduč?)

I još nešto, majstor to odvozi u svoju radionicu? Kako idu troškovi i organizacija transporta?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •