Dakle, trudna sam i "pravim gnijezdo". Trebam, naime, one lijepe meke gaze, nekako paperjaste..
Prije su one bile mekane a s malom sam kupila neke koje su više grublje, maltene kao pelene. :/
jel zna netko gdje ima tih mekih?
Dakle, trudna sam i "pravim gnijezdo". Trebam, naime, one lijepe meke gaze, nekako paperjaste..
Prije su one bile mekane a s malom sam kupila neke koje su više grublje, maltene kao pelene. :/
jel zna netko gdje ima tih mekih?
Ja sam gazu kupovala u ljekarni (pakete, već izrezane na 1x1 m). DOduše to je bilo davno... ali ne škodi pitati. Imali su i velike pakete (otprilike dimenzija paketa uložaka, ali nutra je bila samo gaza, cca 10 metara) ali to je ipak bilo prije 10 godina.
Isto, bilo je za kupit u svakoj prosječnoj trgovini robe na metre, samo čini mi se da ih danas ima sve manje... Gaza na metre izgleda grubo (kao i svaki materijal na metre) ali poprimi onu finu paperjastu kvalitetu nakon pranja, pa opereš nekoliko puta s bijelim vešom i sve ok. Nikad nisam zarubljivala te gaze, samo složila kao maramicu s rubovima unutra da se ne cufa.
U ljekarni. Samo ih treba izrezati i porubiti.
u dm-u ima paket od 6kom za 27kn.....
porubljene cca 20x20cm....
i ja imam takve :D proizvodi ih Lola Ribar i super su mi, ali one su više kao mekša tetra pelena.daisy may prvotno napisa
Mislim da ona traži onakve koje možeš kupiti samo u ljekarni pa ih extra treba porubiti .
Prošli puta sam kupila u ljekarni ali nešto i nisu bile mekane. Možda sam nabasaala na nekog krivog proizvođača. :?
Pokušat ću s tim iz DM-a. Hvala cure!!![]()
Ja sam kupila u Naš dom- tako se zove trgovina,ima sve za dom,pa čak i gazu.. Možeš kupovati na metre,koliko ti treba!
Vidjela neki dan u nami na trgu, tankih i debelih u metraži.
Mislim da su tanje 3-4kn, deblje 8 kn.
zaboravih: imaju i tetra pelena u metraži, one su po cca 12 kn![]()