Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 455

Tema: Uredjenje djecje sobe

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja bi jelka prebojala namještaj u bijelo, to bi bilo divno uz fuksiju

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jelka print studio ti ima tapete i svašta nešto http://www.printstudio.hr/fototapete...kids_teens.pdf

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

za te cifre kupi od iverala novu frontu.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    sviđaju mi se police za knjige koje imaju...da li si ih možda vidjela u Cadoro?
    Ivano2, sorry što tek sada vidim tvoj post.
    Ne sjećam se da li baš u Cadoro prodavaonici imaju police za zid, no sigurna sam da sam vidjela police-ladice u stepenicama za povišeni krevet, koji je također tamo izložen.
    Istu marku prodaju i još dvije trgovine u Solidumu, i jedna od njih ima izložen krevet i ormar, pa se to može vidjeti 'u živo'.
    Kod izbora trgovine je naravno bitno voditi računa o cijeni, jer znatno odstupaju.
    Nadam se da sam pomogla.
    Inače, iz kataloga je sve dostupno i to gotovo u svim kombinacijama i bojama, osim nekih ukrasa.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nikolina hvala na info, znači te marke kreveta ima i u Solidumu, jer e mailom sa kontaktirala Cadoro i cijene su više nego paprene
    Znaš li već gdje su nešto manje cijene?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Htjela bih kupiti povišen krevet, otprilike na visini 1.30, da mi se mali što duže ispod može igrati, pa makar i sjedeći na podu, jer nam je dječja sobica mala. Ispod ne bih stavljala kutije ili radni stol, već bih zbog igre prostor ostavila praznim.
    Kako proizvođač koji nam se sviđa ne nudi mogućnost spuštanja kreveta interesiraju me iskustva vas koji imate povišeni krevet i to po mogućnosti za samo jedno dijete.
    - Da li je djetetu to interesantno i važno, da li i kako koristi taj prostor, ako je prazan
    - Da li je ta visina prihvatljiva i kada dijete odraste u tinejđera
    - Da li je takav krevet zdrav, s obzirom da je povišen
    - Općenito - koje su pozitivne, a koje negativne strane
    Svi savjeti i iskustva su dobrodošla.
    Hvala

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
    - Da li je takav krevet zdrav, s obzirom da je povišen
    Ne razumijem. Zašto bi bio ili ne bi bio zdrav?
    Osim što je kod pada duži put do poda.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Nikolina hvala na info, znači te marke kreveta ima i u Solidumu, jer e mailom sa kontaktirala Cadoro i cijene su više nego paprene
    Na žalost, neću ti moći dati jeftiniju trgovinu, jer je jedna u Solidumu podjednaka, možda čak nešto skuplja od Cadora, a druga još puno skuplja. Uspoređivali smo artikl po artikl, uzeli smo u obzir sve elemente, npr. kod kreveta podnicu ili kod ormara police i ladice i došli smo do takvog zaključka. No, bitno je što sve želiš uključiti u sobicu, jer u katalogu ima zaista toga puno što bi zahtijevalo sobu veličine dnevnoga boravka, a vama možda treba par elemenata.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem. Zašto bi bio ili ne bi bio zdrav?
    Osim što je kod pada duži put do poda.
    Ne znam, zato i pitam, nagađam da možda ne bi bio zdrav jer se ima osjećaj (ili barem ja imam osjećaj) da nije tako stabilno kao kad čovjek spava na nižem

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a mene drage mje zanima, da li su vaša djeca, ona koja su imala poviše krevet i tobogan, bila zadovoljna sa tim toboganom? tj., da li je bacanje love ili im je fakat zabavno?
    i još jedna stvar, da li je dijete od 2 godine premalo za povišen krevet...?
    fala
    Posljednje uređivanje od kudri : 19.08.2011. at 15:51

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

oka prvotno napisa
    Na žalost, neću ti moći dati jeftiniju trgovinu, jer je jedna u Solidumu podjednaka, možda čak nešto skuplja od Cadora, a druga još puno skuplja. Uspoređivali smo artikl po artikl, uzeli smo u obzir sve elemente, npr. kod kreveta podnicu ili kod ormara police i ladice i došli smo do takvog zaključka. No, bitno je što sve želiš uključiti u sobicu, jer u katalogu ima zaista toga puno što bi zahtijevalo sobu veličine dnevnoga boravka, a vama možda treba par elemenata.
    Da, ja gledam krevet na kat, ali ne onaj visoki već niži kat, ali da donji krevet nije na podu već ima ladice ispod.
    I preko telefona su mi rekli jednu cijenu, a preko e maila drugu. Ne znam da li mi se isplati ići tamo, da li imaju što izloženo?
    Posljednje uređivanje od oka : 20.08.2011. at 00:13

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo danas obišli Concordiu-ima 3,4 sobe ništa spektakularno

Emmezetta ima ovaj vikend 15% na dječje sobe i jako veliki izbor, da se lijepih naći

Lesnina jedna jedina soba, ima kreveta na kat, nekih 4 različitih čini mi se.

Ne znam jedino da li u Kiki ima nešto novo...

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo isto u potrazi za dječjom sobom i totalno sam razočarana. Ili ne tražim na dobrim mjestima ili... ne znam..
    U solidumu nema ništa osim Mebla koji ima izložen samo jedan dječji krevet a ostalo preko kataloga, Kika je klasika - ima ok soba ali hoću još nešto vidjeti..emmezettu sam gledala preko weba, ima forica soba ali nije to to što mi tražimo...
    Zanima me je li netko bio na Malešnici, trgovina se zove Bamt, gledam baš njihovu web stranicu (www.ambient.hr) i čine mi se fora sobe??
    Također me zanima ima li tko iskustva sa slovencima, poduzeće Lagea (imaju alples i neku marku soba Gami koja mi se sviđa)? Dostavljaju li u hrv. i je li netko obišao njihov salon u Brežicama pa da vidim isplati li se potegnuti do tamo?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da, ja gledam krevet na kat, ali ne onaj visoki već niži kat, ali da donji krevet nije na podu već ima ladice ispod.
    I preko telefona su mi rekli jednu cijenu, a preko e maila drugu. Ne znam da li mi se isplati ići tamo, da li imaju što izloženo?
    Imaju krevet na kat, no taj je višlji od ovoga što ti tražiš.
    Mislim da ti je dobro otići da vidiš materijale i kako to općenito izgleda.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi smo napokon našli nešto super povoljni a da nam se sviđa.
    Čak nam i boja paše uz zidove.
    Imamo sad komplet, samo nam treba još madarc i podnica a pošto su malo nestandardni mislim da ćemo to skupo platiti.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

što znači nestandardno?

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

MA 120X200, nije on toliko nestandardan, ali da je 200X90 dalo bi se naći i na kakvoj akciji, a sad sam baš zvala Oriolik i oni izradu takvog madraca računaju bar 15% više. Ima u Jysku nekih povoljnijih ali to sam vidjela u katalogu pa mmoram tamo.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zato te i pitam jer smo mi kupili u kiki skroz povoljno, i podnicu i kvalitetan madrac
    nije to više nestandrdna dimenzija, samo te netko zavaljuje

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

oka prvotno napisa
    Imaju krevet na kat, no taj je višlji od ovoga što ti tražiš.
    Mislim da ti je dobro otići da vidiš materijale i kako to općenito izgleda
    Bila, vidjela i zadovoljna viđenim, uzela sam jednu ponudu i sad čekamo malo bolja vremena...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ako te smijem pitati, zašto niži?
    Meni je baš bio uvjet da se na donjem krevetu može bez problema sjediti.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nemam neki sad razlog osim svojih osobnih nekih viđenja...
    Ne sviđaju mi se visoki, previsoko mi je to, ali imaju i niže varijante što je meni opet previsoko.
    Zrak je na visini topliji pa mi je idealno ovo na 1,2m visine.
    Ako budu željeli sjediti na krevetu donjeg izvučem malo van, stavim jastuke za leđa
    pa imaju neki improvizirani trosjed . A taj krevet ispod opet mogu staviti bilo gdje u sobu jer nisu povezani...

Puno mogučnosti mi se sviđa i to jako...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Aha, ovaj donji bi bio pokretan.
    Naši su fiksni.
    Nije stvar samo u sjedenju kao na kauču, već da onaj koji spava dolje može normalno sjesti na krevet u bilo kojem trenu, bilo da čita, bilo da ja sjedim i čitam priče za uspavljivanje.
    Samo ukazujem na neke momente koji su meni bili važni, ne nagovaram

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ostaviš krevet vani, čitaš priče i djeca leže

Sve ok, ali ne leže mi ti visoki kreveti...

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A Apri kaj je povoljno, meni zasad nude neki madrac za cca. 850kn, a podnica za 500.
    To mi je onako tak tak, makar sam vidjela da u onom Jysku (ak se tako piše), zna biti madraca i po 550.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ne znam kakvi su madraci, ali Happy Dreams nudi povoljne podnice:
    http://www.happy-dreams.hr/katalog/k...ja-360-podnice

mi skroz zadovoljni s njihovim modelom, mislim da je Action26.

Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

zaboravila sam stisnuti citat na pitanje o toboganu:

mi imamo tobogan u dj. sobi, ja sam bila oduševljena i zato smo ga kupili mališan (tada trogodišnjak) - bilo mu je super nekoliko dana, a u proteklih godinu dana spustio se niz njega jednom mjesečno.
    aliii... kada dođu novi gosti to im obavezno mora pokazati i praviti se važan, ili već poznatoj djeci prijatelja to je glavna atrakcija.
    pa ti procijeni
    Posljednje uređivanje od Rozi : 28.08.2011. at 22:01

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Čujem da namještaj iz Emmezete i nije nešto sad ne znam ni sama da li da uopće kupimo tu sobu koja nam se sviđa

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Madraci mi se čine ok,ali podnica za moju dimenziju je oko 800 kn.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Čujem da namještaj iz Emmezete i nije nešto sad ne znam ni sama da li da uopće kupimo tu sobu koja nam se sviđa
    To moraš sama procijeniti i vidjeti. Mislim, bar po mojem iskustvu, da nije teško razaznati šrot od kvalitete ili bar neku sredinu. A i cijena ti je dosta veliki pokazatelj. Mada nije uvjet. Znam više ljudi koji su jako zadovoljni namještajem otamo.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da li ste negdje našle lijepe drvene krevete (recimo, bijele boje), da imaju spremište ispod (koje može služiti i za extra krevet)
    ne treba biti jeftino (ali da je moderno)
    Posljednje uređivanje od Maya_78 : 31.08.2011. at 11:03

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

skoro sam ti pasteala stokke junior: http://waopbd.org/product_STOKKE-SLE...rsion-Kit.html ali onda sam skuzila da trebas ladicu za pomocni krevet..

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da, stokke je super (i papren), ali dečko ima 2,5 god. i malu sobu pa je taj pomoćni zapravo samo da netko može eventualno prespavati, a da u međuvremenu možemo držat stvari

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma da, ovo je bas djecje velicine..i kad se prosiri to je za dijete do 10 godina ja mislim da ne vise..palo mi je na pamet jer ima lasidicu, mi ga imamo (sad dijete ima 3 godine) i skoro cemo prosirivati na junior bed, jos je vise manje dobra kinderbet velicina

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo uplatili ovu sobu, nakon duuugo premišljanja, samo nismo uzeli radni stol i uzeli smo i ogradicu za krevet.

http://www.emmezeta.hr/namjestaj/dje...o-djecja-soba/

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

izgleda mi super funkcionalno!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo konacno izabrali boju za djecju sobu - pistacio zelena
    samo nigdje sad ne mogu naći točno tu nijansu zelene, gledala sam i na duluxovoj stranici, ništa precizno nisam našla osim možda http://www.dulux.co.uk/colour/tarragon_glory_4 al ta mi djeluje malo pretamno
    pošto ja baš i nemam precizno oko za boje, molila bih kakav koristan savjet

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

koliko zidova misliš u tu boju obojati?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

dva

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a druga dva? bijelo?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo, imam boju pred sobom.
    boja je lijepa, ali ja ne vidim dječju sobu u njoj jer bi možda bila prehektična u kombinaciji sa šarenilom igračaka.
    jaka je, pripremi se na to.
    i najbolje bi pasala uz bijeli namještaj, da je smiri.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i imamo bijeli namještaj (bas sve )
    samo me brine što je ova duluxova tarragon glory malo pretamna, barem za djecju sobu, ne znam
    možda prije ova http://www.dulux.co.uk/colour/lime_zest_2 ?
    (trpam duluxove linkove jer nam je gospodin majstor koji ce farbati preporucio tu boju)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

lime zest 2 ima šifru 90YY 55/560 i ta je prežestoka
    ja bih poludjela u njoj
    bolje za nijansu blaža 61/504
    u njoj ti ima dosta žute
    u tarragonu više smeđe, pa vuče na senf

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala puno!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi smo izabrali jabuka zelenu boju, obojali smo čitavu sobu jer je dosta velika, ali smo je ublažili smeđe-bijelim namještajem. Tako da, slažem se s Apricot, zaboravi na šarene posteljine i zavjese ako ne želiš da dijete poživčani u njoj.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    dva
    ako ti je stolarija bijela, onda obavezno taj zid obojaj u tu zelenu. izgledat će lijepo.
    i onda zid uz taj sa prozorima, ne nasuprotni.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala jos jednom

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ove godine imamo prvasica. Kad smo slagali djecju sobu nismo odmah kupovali radni stol da ne zapacava prostor za igranje. Sad ga ipak trebamo kupit da Mihael ima svoj kutak za ucenje. Nisam jos obisla trgovine (najblizi mi je Split), imate li kakav savjet. Posebno me zanima kakvu stolicu kupit ?? Malu,veliku, na kotace ?? Kakva su vasa iskustva ?? Takodjer moram rijesit pitanje zidova. Mi smo cijelu sobu obojali u baby plavu, kreveti su na kat, nazalost nismo mogli izvest drugacije jer je soba na "L" i sad imam problem sto mi dijete nece da spava na gornjem krevetu, strah ga je, pa je mladje jos "podstanar" u nasoj sobi. Uglavnom kako smo 5 m mora imam zimi velikih problema sa kondenzacijom i gljivicama pa sam mislila poljepit tapete na zidove da ih nemoram non stop cistit od gljivica i prepituravat. Kakva su vam tu iskustva ?? Dali vas se tapeti odljepljuju sa zidova ???

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pa čuj, ja osobno ne bih nikad tapete stavila na probematičan zid pa da mi se ispod kuhaju gljivice
    Ovako barem vidiš i počistiš...

Moram reći za one koji žele niže krevete na kat...našla sam najpovoljnije ove vrste do sada,
    Brid Extra Čk, po cijeni cca 2.500kn ima popust od 20% na gotovinu.
    Uglavnom, još nisam išla do njih da vidim i kvalitetu...ali u svakom slučaju najeftinija verzija do sad pa ako koga zanima.
    Radi se o krevetima ove vrste https://picasaweb.google.com/KElena06/Razno#

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

najpametnije sto mozes napraviti ako imas problema sa zidovima s gljivicama je staviti knauf preko tih zidova (to smo mi napravili u drzavnoj galeriji u kojoj sam radila i zidovi su bili super), to ona mozes bojati ili stavljati tapete..svakako nemoj tapetu na zid s gljivicama

Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •