-
Sobu u pricipu uređuješ onako kako dijete želi (pričam o detaljima ), bar smo mi tako , soba nas je koštala ni 100kn . Kupili smo bijelu boju , tonere za toniranje , i boju za namještaj .Ručkice na ormaru sam napravila od figurica iz kinder jajeta .Ostalo je samo trud i vrijeme i ispalo je ovako :http://public.fotki.com/kbegicsi/soba-naeg-sina/
-
kbegicsi, hvala na savjetima. Svaka čast na inovativnosti.
Uz detalje interesiraju me trenutno više glavni dijelovi sobe - krevet, madrac, stolić, ormar, ormarići ...
Malo sam pogledala po internetu i moram priznati da sam razočarana. Dosta marki nema zaobljen namještaj, drvo djeluje jako masivno, iako možda i nije, pretrpavaju prostor ispod kreveta sa puno ladica i polica, praveći od kreveta cijelu utvrdu, prikazuju raspored i količinu namještaja kao da je dječja soba cijeli stan, prevladavaju mladenačke, a ne dječje sobe ...
Molim iskustva/preporuke i drugih forumašica, naročito u pogledu marke. Trenutno mi se najviše sviđa marka koju je dosta forumašica preporučilo (ne znam da li smijem navoditi, pa radije preskačem).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma