-
Curke, mene muči kako urediti dječju sobu a da ne bude baš "prešarena" da glava boli, znam da djeca vole šareno i bit će šarena al ono da ne izaziva glavobolju 
Imam curicu od 2 god., sad sam u 8. mj T. s bracom, i trebamo uredit sobicu tako da za godinu dana u nju dođe i braco.
zasad smo kupili bijeli, jednostavni, veliki krevet (90 x200cm) od Flexe, imamo ploču za crtanje.
e sad, planiram kupit onaj jednostavni bijeli stalak s kutijama za igračke iz Ikee, kako uskladit tepih, posteljinu, luster i možda stikere na zidu da sve bude skladno a ne prešareno.Inače zidovi su bijeli osim jednog koji je lijepe boje lavande.
što mislite jel blesavo kupit za dječju sobu jednobojni tepih? imam osjećaj ako on bude šaren da će me ograničit u odabiru posteljine, stikera i lampice ili previše kompliciram?
da napomenem da je suprug arhitekt (mam mia!! netko bi rekao blago tebi,al vjerujte to je nekad komplikacija) al sam mu odmah rekla da mu ne dam da se pača u uređenje dječje sobe jer bi je on uredio sigurno asketski, bijelo, jednostavno, sterilno,a t one dolazi u obzir.
Ni ja ne volim baš cirkus od boja,inače volim boje, al bih ipak neki sklad probala postići. Jesu nekog mučile ovakve dileme?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma