Eh, da, o tome smo mozgali. Inače, ja sam prvo mislila da kreveti budu kraći ali majstor koji je radio krevete nam je rekao da ako ne možeš doći ispred ormara i uzimati stvari tako ti je svejedno koliko će se kreveti zalijepiti do ormara pa smo se odlučili za veće krevete, ma dok sve nije doslovno sjelo na svoje mjesto nismo bili sigurni da će sve stati .

Ako si vidjela na slikama, vrata ormara ne idu do zida, stavili smo do zida police tako da se ne treba puno izvijati da se dođe do kraja u ormar . Drugo, stavili smo u ormar prvo vješalice i to malo iznad razine kreveta i stvarno nije problem uzimati stvari, a puno stvari je na vješalicama. Ispod vješalice nema polica, tu smo stavili kutije sa stvarima koje više ne nose, a iznad vješalice je polica s odjećom koju L. nosi (taj dio je Leonin) i tu isto nema problema za uzimanje. Do polica iznad se dolazi tako da se popneš na krevet ali tu nam stoji posteljina, nesezonska odjeća i ono što se ne vadi svakodnevno. Sve u svemu nije neki problem, jedino se za uzimanje knjiga s polica mora baš popeti na krevet ali to je njima ustvari zanimljivo jer se zavale na krevete, biraju i čitaju.

Jedino što sam još imala u planu je staviti neki panel ili rolo zastor između kreveta tako da imaju neku svoju privatnost ali i to će još pričekati.