Citiraj mamanatali prvotno napisa Vidi poruku
Pitanje za znalce ili za one koji su probali nešto slično: može li se od prostora 205x330cm napraviti funkcionalna soba za školarca?
Važem, važem, al' nikako da prevagnem. Na jednoj strani je stavljanje zidova u trenutno "open-space kuhinja-dnevni boravak-blagavaona" koji će ga smanjiti, kuhinja neće imati toliko svjetla, u boravku će morati biti naguran i stol za blagovanje, ali ćemo dobiti još jednu dječju sobu, a na drugoj strani je ostavljanje svega u prvobitnom stanju i pretvaranje spavaće sobe u dječju, a ja jako volim svoju spavaću sobu i krevet i teško bi mi bilo vratiti se 10 godina unatrag i spavanje na kauču na razvlačenje.
Mi smo imali takvu sobu. Na jednom užem zidu su bila vrata odmah do lijevog zida. Kad bi bila otvorena, bila su naslonjena na zid. Imali smo uža vrata, mislim 65 cm da je standard. Na suprotnom zidu su bila balkonska vrata.

Na dužem zidu, desnom, je bio krevet. Krevet 200 x 90. Zatim ormar od 90 cm, dubine 60.
Nasuprot ormaru (na lijevom zidu)je bio radni stol. Za stol i stolicu je bilo 140 cm. Sasvim dovoljno uz uži stol. Od stola do vrata kad su otvorena, gore police, dolje mjesto za igru ili slično. Imao je i policu kao noćni ormarić.

Malo, ali može.