I mi smo efekte postigli farbanjem zidova. Strop i dva zida smo obojali u narančasto a dva zida u plavu. Pošto mu je soba plava ormar smo stavili na narančasti zid. Na pod smo mu stavili one krpene tepihe koji se peru u mašini isto plavi i narančasti donjeli smo mu njegove igračke i kućicu i super je.
Još smo planirali (sobu smo mu uredili prije 2 tjedna kupit boje i dat mu da rukicama otisne po zidu.

Mi smo isto mislili mu uredit sobu prvo za igranje a tek kasnije ga odvojitl, no madrac je još bio u najlonu i ja njega idem stavit spavat a on urla da hoće spavat u svojoj sobi i evo već skoro 2 tjedan (izuzev 3 dana kad mu je bilo jako loše) spava u svojoj sobi i po danu i po noći. Napominjem da je do tada dio noći prospavao u kinderbetu, a ostatak s nama. Ja sam u njegovu sobu stavila bebifon i drugi k sebi i neku noć me zove k sebi ili traži da ide u naš krevet a neku prespava cijelu sam u svojoj sobi.
Moram reć da je mene bilo više strah nego njega. On je uživo i gledo dok smo uređivali sobu i stvarno ju obožava. Ja sam mu samo rekla da ako ponoći treba mamu nek samo zove i da ću ja doć i to stvarno funkcionira tak da sam se ja jako iznenadila.