Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: promjene na grudima u trudnoći

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno promjene na grudima u trudnoći

drage moje,
    evo me ponosno koračam 12. sedmicom moje treće trudnoće. Sve je ok, i prvi pregled je lijepo prošao. Ono što me muči, jesu neke gutice koje mi se jave u pazuhu, sad na desnoj , sad na lijevoj strani, male su, manje od zrna graška, i vrlo su bolne. I to tako, traje dan, dva, ta kvržica sad je u jednom, sad u drugom dijelu pazuha, a onda sve prestane. Taman kada je pomislim da je to možda od grudi koje bujaju, ono se opet desi, podsjeća me na one potkožne bubuljice iz mladosti, ali na koži se ništa ne vidi. One su odmah tik ispod kožem kao da se pomjeraju.
    Je li neko imao slično iskustvo, da li imam razloga za strah? Prošle godine sam bila na spec. pregledu grudi, gdje mi je rečeno da imam neke male, ali bezopasne čvoriće u samim grudima, i da što manje jedem prženu hranu( na masti), ali da je sve ok?
    Šta sada?!

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

to su vjerojatno mali limfni čvorovi (po opisu - jave se, povuku se, bolne, pomične), sve zločudno se ne povlači i nije pomično i u velikoj većini slučajeva nije bolno.

meni ti stalno već godinama iskaču ispod pazuha s obje strane, imam dosta vodenih cista u dojkama. uglavnom redovito to kontroliram UZV-om, jednom u pola godine.

da budeš sigurna i mirnija jednostavno otiđi na jedan UZV grudi i riješiš problem.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala moia,
    ma tako sam nešto i mislila, ali opet luda glava, misli lete, lete.....
    Idem na UZV pa budem vidjela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •