Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Dvije menstruacije u 15 dana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Dvije menstruacije u 15 dana

Drage zenice,

imam problem pa me zanima da li je neka imala slicno iskustvo. Ovako zadnju menstr sam dobila 16.06 i sva sretna otisla na more misleci da sam mirna. Kada 01.07 opet pocne lagano krvarenje. Ja se naravno upalisim sta li je, da bih pretpostavila jer se to krvarenje nastavilo da je to menstruacija. E sada, ja inace nemam obilne menstr koje traju po 3-4 dana, a danas je 6 dan ove koja je prilicno obilna. Malo se sada vec plasim, da li je to uopste menstr ili nesto drugo. Ima li neko iskustvo sa ovim? Da dodam da sam rodila prije 13 mjeseci i imam 40 godina. Da nije menopauza :? .

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa nekako mi je rano za to :/ ...

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ma i ja mislim da je rano tj nadam se. A ne znam sta moze biti. Mozda mi se malo poremetilo zbog mora :? . Nadam se da ce se jos neka iskusna zenica javiti. Tebi sorciere hvala puno na javljanju.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Jesi provjerila da nisi trudna?

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nisam :? , zar i to moze biti ako je ovakvo krvarenje. Sutra sam se dogovorila kod ginekologa, pa cu vidjeti. A zasto ovoliko krvarenje?? Bas sam glupko.. sorry

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja imam iskustvo, i to dvostruko, otprilike u istim godinama, a menopauza me još nije sustigla.

Oba puta radilo se o nekom bezazlenom poremečajčiću nejasnog uzroka, ali oba puta bila sam kod ginekologa i tamo su me pomno ispregledali i istestirali, jer i ne mora biti bezazleno.
    U drugom navratu krvarenje se nije zaustavljalo čak dva tjedna, pa sam dobila neke tabletice koje su me po hitnom postupku vratile u regulu.

A imala sam i obrnuto iskustvo, izostanka jednog ciklusa. Tad sam naišla na ginekologa koji me otpravio riječima da imam "maternicu, a ne budilicu" uz objašnjenje da takvi poremećaji nisu ništa neuobičajeno, posebno kod promjene godišnjih doba.

Eto, pristupi su različiti, a i mogućnosti, pa svakako odi na pregled da budeš sigurna kako je sve ok.

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj nela prvotno napisa
    Ja imam iskustvo, i to dvostruko, otprilike u istim godinama, a menopauza me još nije sustigla.

Oba puta radilo se o nekom bezazlenom poremečajčiću nejasnog uzroka, ali oba puta bila sam kod ginekologa i tamo su me pomno ispregledali i istestirali, jer i ne mora biti bezazleno.
    U drugom navratu krvarenje se nije zaustavljalo čak dva tjedna, pa sam dobila neke tabletice koje su me po hitnom postupku vratile u regulu.

A imala sam i obrnuto iskustvo, izostanka jednog ciklusa. Tad sam naišla na ginekologa koji me otpravio riječima da imam "maternicu, a ne budilicu" uz objašnjenje da takvi poremećaji nisu ništa neuobičajeno, posebno kod promjene godišnjih doba.

Eto, pristupi su različiti, a i mogućnosti, pa svakako odi na pregled da budeš sigurna kako je sve ok.
    Hvala puno Nela. Da, sutra idem na pregled pa cu se bas javiti da vam kazem sta je bilo. Malo me i brine i stvarno se nadam da je bezazleno, kao sto je kod tebe bilo.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ponekad se dogodi krvarenje u vrijeme ovulacije. možda si imala neku cistu koja se sad prazni... ja nisam paničarila kad se to jednom dogodilo... tek kad je više ciklusa kako ne treba.

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Kada sam vas "peglala" evo red je i da vam javim sta je bilo kod dr. U pravu si sorciere cista je u pitanju. Vodena cista, koja je povelika 4,5 cm i koja je napravila zbrku. Uglavnom dobila sam antibiotike, tabletice da se ta cista osusi i to je to. I da, sto vise nevenovog caja da pijem. Nista strasno. Nahladila se dok sam bila na moru, a sve je to bilo u vrijeme plodnih dana, pa je zato i ogranizam bio osjetljiviji. Eto kompletan update . Hvala vam svima .

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj bebano prvotno napisa Vidi poruku
    Kada sam vas "peglala" evo red je i da vam javim sta je bilo kod dr. U pravu si sorciere cista je u pitanju. Vodena cista, koja je povelika 4,5 cm i koja je napravila zbrku. Uglavnom dobila sam antibiotike, tabletice da se ta cista osusi i to je to. I da, sto vise nevenovog caja da pijem. Nista strasno. Nahladila se dok sam bila na moru, a sve je to bilo u vrijeme plodnih dana, pa je zato i ogranizam bio osjetljiviji. Eto kompletan update . Hvala vam svima .
    ja imam policistične jajnike i dobila sam pilule od ginekologa... i naravno čekala do prve mjesečnice 65 dana i tek tada dobilamenstruaciju koja mi je trajala 10dana. nakon toga sam dobila menstruaciju nakon 22dana i trajala 6dana a nakon toga dobila za 2tjedna.... znate možda razloggg

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •