-
-
Jooj hvala cure na potpori, neznam zašto sam ja ovako isprepadana, valjda jer je to bio preveliki šok vidit Betu da raste da se to meni događa...nakon svih minusa...
-
Cure da vam napišem samo da sam danas bila na prvom UZV, vidila se jedva neka mala točkica i ginekologica mi je rekla da dodem ipak u Utorak jer je ovo prerano...Endometrij je rekla da iznosi 21...
Sad opet čekanje Utorka....
-
-
Uf nastojat ću kad sam očekivala da bi danas trebala bit neka gestacijska barem...imam previše slobodnog vremena za razmišljanje NAŽALOST....Joj ako je itko imao slično iskustvo bilo bi super da mi napiše.....
-
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Molim pomoć, danas cijeli dan imam bol u jajniku, koja je prešla na križa a onda se spustila na pritisak u ''njoj''...samo nailazim na spontane kod sličnih situacija i naravno kao i ja uvijek panika u glavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
Samo opusteno i bez panike!Bude sve u redu,a za uzv je vjerojatno bilo prerano(mozda je bila kasnija implantacija).Zelim ti puno srece
!!!!!
-
-
Nemoj da te brinu bolovi,koliko sam shvatila, normalno je u ranoj trudnoci da te malo probada itd.Shvati da si konacno trudna i uuuuuzivaj u trudnoci i sutra nam se javi sa lijepim vijestima! :D
-
thegirl,kod mene su isti simptomi,bolovi svakakvi ali mi je najčudnije kad me probode bol ili prime neki grč,ali izgleda da je to normalno,naravno samo ako nisu konstantni bolovi
-
znam da si u brizi, ali drži se i sretno danas na pregledu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
-
Hvala joooj noćas sam sanjala noževe da me gađaju cijelu noć, i sad pogledam šta to znači u sanjarici, kad šta ''Nadate se nemogućem''........E baš stvarno....
-
Draga thegirl,kako je prošlo na UZ?
-
dobro ali javit će se ona
-
-
iz tvog iskustva vidim da nevidljiva ili jedva vidljiva crtica vjerovatno ipak znaci trudnocu
navijam da sve bude savrseno SAVRSENO
-
Evo draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za utorak
-
Sorry ne Utorak već sutra Četvrtak, jer mi dr. ide na godišnji, iako neznam koliko ima smisla da dolazim dva dana nakon...
-
thegirl~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled
-
neka četvrtak pokaže jasniju sliku od utorka, a da se u dva dana može puno promijeniti može, pa i beta se udupla za dva dana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Hvala cure, iako me i dalje užasno strah ovako usporenog razvoja situacije, jeli moguće da se u mene slabije sve vidi radi zavaljene maternice?
-
thegirl25
vjeruj u sebe i svoju mrvicu i otjeraj strah. Vjeruj mi da optimizam pomaže. Ja sam na prvom pregledu bila na 5+3 i nije bilo srčeka. Sutra sam prokrvarila i bilo je srčeko i opet to nije bilo nikakvo jamstvo iako je srčeko relativno "rano" počelo kucati.
Tad se pustio drugi smrzlić kojeg doktor uopće nije vidio na prvom UZV-u.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivam ishod
-
-
Draga,
ja sam sebi od početka govorila "samo da prođem 10ti tjedan". Zašto baš 10ti od 40 tjedana? I eto, na žalost je taj 10ti bio presudan. Zato moraš pozitivno misliti i poskakivati na ovom forumu za svoju mrvicu.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma