Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 126 od 126

Tema: treći dan za redom svijetla crtica na testu?

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

čestitam.. i biti će i gastacijska a za dva tjedna i srčeko kao tam tam bubnjevi

Vjeruj u svoje tijelo, vjeruj u svoju bebicu.. ona je baš tebe odabrala za mamicu.. to nemoj zaboraviti i ona će biti tu ispod tvog srca još dugih devet mjeseci

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jooj hvala cure na potpori, neznam zašto sam ja ovako isprepadana, valjda jer je to bio preveliki šok vidit Betu da raste da se to meni događa...nakon svih minusa...

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Cure da vam napišem samo da sam danas bila na prvom UZV, vidila se jedva neka mala točkica i ginekologica mi je rekla da dodem ipak u Utorak jer je ovo prerano...Endometrij je rekla da iznosi 21...
    Sad opet čekanje Utorka....

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

znam kako ti je.. ali jedino što si možeš pomoći je to da se pokušaš opustiti i ne sikirati..
    Sjeti se Petrove trudionice od prije par godina.. ono što osjeća mama osjeća i beba..

Biti će sve dobro

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Uf nastojat ću kad sam očekivala da bi danas trebala bit neka gestacijska barem...imam previše slobodnog vremena za razmišljanje NAŽALOST....Joj ako je itko imao slično iskustvo bilo bi super da mi napiše.....

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Molim pomoć, danas cijeli dan imam bol u jajniku, koja je prešla na križa a onda se spustila na pritisak u ''njoj''...samo nailazim na spontane kod sličnih situacija i naravno kao i ja uvijek panika u glavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Samo opusteno i bez panike!Bude sve u redu,a za uzv je vjerojatno bilo prerano(mozda je bila kasnija implantacija).Zelim ti puno srece !!!!!

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvalaaa draga, a eto najviše me ubijau u pojam ove razne boli po stomku....Vidit ćemo sutra....

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nemoj da te brinu bolovi,koliko sam shvatila, normalno je u ranoj trudnoci da te malo probada itd.Shvati da si konacno trudna i uuuuuzivaj u trudnoci i sutra nam se javi sa lijepim vijestima! :D

dani39 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

thegirl,kod mene su isti simptomi,bolovi svakakvi ali mi je najčudnije kad me probode bol ili prime neki grč,ali izgleda da je to normalno,naravno samo ako nisu konstantni bolovi

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

znam da si u brizi, ali drži se i sretno danas na pregledu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala joooj noćas sam sanjala noževe da me gađaju cijelu noć, i sad pogledam šta to znači u sanjarici, kad šta ''Nadate se nemogućem''........E baš stvarno....

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Draga thegirl,kako je prošlo na UZ?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

dobro ali javit će se ona

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

e ovako cure vidila mi je dr gestacijsku i kao sa naznakama za žuto tijelo, meni se čini da sam ja vidila malu točkicu na UZV ali na slikama toga nema..e sad jeli moguće da ja ovako kaskam, da mi je sve ovako kasnije? Dr. mi je rekla da opet dodem sad u utorak, kao da opet vidimo, jer kao zna do najednom buknut...pa eto nema mi druge nego stalno ić i čekirat...svijam ascript:emoticon('')ma puno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

iz tvog iskustva vidim da nevidljiva ili jedva vidljiva crtica vjerovatno ipak znaci trudnocu

navijam da sve bude savrseno SAVRSENO

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za utorak

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sorry ne Utorak već sutra Četvrtak, jer mi dr. ide na godišnji, iako neznam koliko ima smisla da dolazim dva dana nakon...

maja8 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

thegirl~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

neka četvrtak pokaže jasniju sliku od utorka, a da se u dva dana može puno promijeniti može, pa i beta se udupla za dva dana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala cure, iako me i dalje užasno strah ovako usporenog razvoja situacije, jeli moguće da se u mene slabije sve vidi radi zavaljene maternice?

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

thegirl25
    vjeruj u sebe i svoju mrvicu i otjeraj strah. Vjeruj mi da optimizam pomaže. Ja sam na prvom pregledu bila na 5+3 i nije bilo srčeka. Sutra sam prokrvarila i bilo je srčeko i opet to nije bilo nikakvo jamstvo iako je srčeko relativno "rano" počelo kucati.
    Tad se pustio drugi smrzlić kojeg doktor uopće nije vidio na prvom UZV-u.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivam ishod

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala draga Bebel, a evo ja ima bit jednostavno ovako sam negativna cijelo vrijeme, kao da se branim na taj način...svima puno

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Draga,
    ja sam sebi od početka govorila "samo da prođem 10ti tjedan". Zašto baš 10ti od 40 tjedana? I eto, na žalost je taj 10ti bio presudan. Zato moraš pozitivno misliti i poskakivati na ovom forumu za svoju mrvicu.

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

cure puno

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •