Živimo u zgradi koja ima dva ulaza i oba imaju istu bravu, vrata se zaključavaju.
Na prednja vrata se ulazi ako netko od stanara otvori ili vlastitim ključem a stražnja vrata su zaključana i ključeve bi trebali imati samo stanari.
U tom stražnjem djelu zgrade mi držimo scooter, koji je pokriven zaštitnom navlakom.
Već par subota je suprug našao otkriven scooter, očito je bilo da su po njemu jahali, mrdali retrovizore, bude zmazano od cipela a okolo sve puno čikova i limenki....![]()
Kako su ušli? Mogao ih je jedino netko pustiti u zgradu ili ako su ušli s jednom susjedom čija je obitelj onak :/ , ne bih se s njima družila.
Već smo i po zimi imali okršaje s tim balavcima kada su zvonili navečer ko luđaci da im se otvori vrata, pa bi se našao neki biser :? koji bi im vrata otvorio, pa su tako pušili i sjedili na dječjim kolicama koja susjeda i ja držimo u haustoru :shock: .
Nakon što ih je prvi put otjerao suprug kada je to vidio, iduće sam subote ja sišla da ih zamolim da ne zvone jer djeca spavaju i da ne puše u haustoru i ne sjede na dječjim kolicama, na što se naravno našla pametnjakovićka koja je počela vriješđati i potjerala sam ih van i zaključala vrata...
Više nisu došili, bar ne ti.
Sada su ovi koji još veću štetu rade!
Nemam ja vremena stražariti do ne znam kada u noći da ih tjeram i tako svaki vikend.
Kaj da radimo da ih spriječimo da ulaze?
Kako ima samo padne na pamet to otkrivati i još jašiti po njemu???![]()
![]()