Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Mojim suborkama

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Mojim suborkama

Evo drage moje nakon dugog vremena praćenja svih vas , dobila sam potrebu biti uz vas i aktivno vam pomoći boriti se na vaše bebice . Iako ima svog predivnog vragoplana ponovo prolazim sve vezano uz MPO sa nmajkom svog kumćeta koja je trenutno u razmišljanju da ode u Maribor ili Austriju .
    Voljela bih se zaista što više aktivirati u ovom području s toga ne štedite me ako mogu bilo što napraviti tu sam .

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Drage moje tu sam za vas , vi ste bile uz mene kada sam ja prolazila svoj trnovit put do toliko željenog sinka svog Jana-Renata . Majka mog kumćeta i ja se znamo još od vrtića i sve smo dijelile i još uvijek dijelimo , kao seke .
    Bila mi je velika podrška u mojoj borbi toliko puta bi sa mnom plakala .Kaad sam joj javila da sam napokon trudna organizirala je feštu , partila me kroz cijelu trudnoću , bila je uz mene kad mi se dogodila nesreća ( pad u šaht ) .
    Bila na krštenju mog sina .
    Evo ona sada prolazi moj put i ja sam uz nju . Da naravno i uz sve vas sam .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Neka joj je sretno, po meni, bolje joj je ić u Maribor,nego u Austriju, imale smo na forumu curu iz Austrije koja se išla liječiti u Maribor.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ina 33 puno ti hvala , u soibotu bi se trebala vidjeti sa mojim kumćetom i nejzinom obitelji s obzirom da se mi redovito družimo pa ču imati malo više informacija od nej što se događa trenutno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •