može li novi nick...marissa22 ili lala123.....hvala unaprid
može li novi nick...marissa22 ili lala123.....hvala unaprid
prije nego što zaključaš![]()
ja želim biti sladja
a tashunica želi biti tash
![]()
Sad bi ti napisala nesto interno, al ce svi korisnici pomisliti da je ruzno pa cu presutiti![]()
hvala najljepša!!![]()
Nije baš da je nevolja, al ja bih novi nick![]()
Andja
Jel to ok?
ups... sad tek vidim da nick već postoji![]()
mijenjam želju u: butkova
može jedna molbica?
Pošto sam skoro 3 godine registrirana na forumu, jel postoji mogućnost samo da moj nick dobije veliko početno slovo (onako, za poklon)
pa da ne budem smajlić, već Smajlić?
Pleeeeease!
Ako će što pomoći, ja obećajem da ću ti se ubuduće obraćati sa Smajlić![]()
O icyoh, baš ti hvalaicyoh prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Ma nije mi sad baš ono - mora biti - ali evo, puno se spominju "smajlići", pa da se moj "smajlić" razlikuje od "smajlića"![]()
Nek se vidi da je to ime.
A tko mi kriv kad sam se tak registrirala. Nisam uopće razmišljala o tome da se budem tu tak udomaćila. I eto me, danas slavim preko 1000 postova, slavim skoro 3 godine tu na forumu, pa onda kak mi nebi dragi admini ispunili tu želju![]()
sladjanaf prvotno napisa
![]()
Smajlić![]()
butkova previše podsjeća na pileće batkove (kako moja ujna kaže)mama u boji prvotno napisa
![]()
a baš ima lijep nick![]()
smajlic stvarno ti je promjena krajnje nezamjetna pa si postala Smajlic![]()
Mama u boji, ispunjavas uvjete za promjenu imena... Nije problem, promijenit cu ti. Ali daj ti razmisli jel to stvarno zelis. Meni je ovaj nick isto puno ljepsi. Ako stvarno inzistiras, napravit cu ti to.
Jupiiii, :D hvala, hvala, hvala ... sad se osjećam ... odraslije![]()
butkova me asocira na potkova
a mama u boji je baš inventivan nick, za razliku od mog![]()
mama u boji je bas lip nick, nemoj mjenjati
Smajlic :D
jel to iz mi nismo anđeli![]()
mama, u boji, djubre lazljivo
![]()
Je mikka iz anđela je...i baš zato me previše ta mama podsjećala na mamu koja zapravo uopće nije mama :D
Al dobro, da je moglo u Andja ne bi se razmišljala. Ovako ste me nagovorile! Tnx curke, ostajem mama u boji![]()
anchie76 sorry na uznemiravanju![]()