Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 207

Tema: danas su pustili durexovu reklamu između dva crtića!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno danas su pustili durexovu reklamu između dva crtića!

dakle, danas su pustili durexovu reklamu za orgazam u jutarnjem programu između dva crtića! :?
    mislim stvarno!
    očito je da se netko zezao, ali mislim da uopće nije smiješno!
    a služba za gledatelje ne radi vikendom

mali me odmah pitao sto pitanja dok nisam našla daljinski - a zašto teta uzdiše, a s ćim to šprica, a kupi mi to!!

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mene je moj pitao šta tetu boli.... i ja sam

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tete pjevaju, u mojoj verziji.

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Re: danas su pustili durexovu reklamu između dva crtića!

Citiraj ivy prvotno napisa
    a kupi mi to!!

znam da situacija nije za smijanje,ali mi je ovo presmjesno.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma dajte, pa to je samo orgazam.

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i to odglumljeni

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mirje prvotno napisa
    i to odglumljeni

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

bolje i to nego u čet. uvod u anatomiju, ako ste gledale, znate o čem pričam, malena je bila u šoku, jedva sam ju uvjerila da su to maškare, film, tv ibla bla bla

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Citiraj mirje prvotno napisa
    i to odglumljeni

je, i ivar se slozio

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da ne ispadne da se samo zezam, takva reklama se smije pustati samo iza 10 navecer i tv ce sigurno zbog tog platiti kaznu, jer vec neki dan jedni jesu, pustili su za nekog serijala, prije 10 i kaznjeni su

ovo je necija greska, sumnjam da je sala, ali greske se dogadjaju
    i sto sad?
    sigurno je tv zatrpana prijavama dusebriznika, mislim da ne treba nama jos jedan takav topik

radi se o seksu, niti je nasilan, niti je grub, niti je neprirodan, cak se ni ne vidi nista osim ozarenih zenskih lica

djeci se sve moze objasniti, nije njima neugodno, nama je

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    da ne ispadne da se samo zezam, takva reklama se smije pustati samo iza 10 navecer i tv ce sigurno zbog tog platiti kaznu, jer vec neki dan jedni jesu, pustili su za nekog serijala, prije 10 i kaznjeni su

ovo je necija greska, sumnjam da je sala, ali greske se dogadjaju
    i sto sad?
    sigurno je tv zatrpana prijavama dusebriznika, mislim da ne treba nama jos jedan takav topik

radi se o seksu, niti je nasilan, niti je grub, niti je neprirodan, cak se ni ne vidi nista osim ozarenih zenskih lica

X

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

j me je pitao što je to orgazam.
    pa smo i tu lekciju obavili.
    do sad smo bili samo na fiziološkom objašnjenju, bez uključivanja emocija.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

xx

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    bolje i to nego u čet. uvod u anatomiju, ako ste gledale, znate o čem pričam, malena je bila u šoku, jedva sam ju uvjerila da su to maškare, film, tv ibla bla bla

Kaj je bilo u uvogu u anatomiju? :?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa

ma lik s unakaženim licem, trebao je ići na presađivanje, više mi neće dozvolit da gledam tu seriju, nema šanse, baš se preplašila jako, a obožavam uvod u anatomiju

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Anima, snimi na video i gledaj poslije kad ju staviš na spavanje, u takvim serijama uvijek može doći do nečega čega se djeca mogu prestrašiti.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam jos davno vidjela u jutarnjem programu HTV-a, isto tako izmedju dva crtica, reklamu za vecernji film u kojem su bili kratki isjecci nasilnih scena, a na kraju prikaz vjesanja covjeka.
    od onda vise ne gledam HTV, a djecu ne bi ni pod razno pustila da sama gledaju njihov program. sva sreca da imamo max TV.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa

misiliš na OTVOR !!!

joj ja isto obožavam tu seriju!! a Izzie je bolesna -
    Ja ju sama gledam. četvrtkom navečer se zna da mama gleda dvije serije od 9 do 11, i uglavnom mi priušte mir, koliko je to moguće!!

ma lik s unakaženim licem, trebao je ići na presađivanje, više mi neće dozvolit da gledam tu seriju, nema šanse, baš se preplašila jako, a obožavam uvod u anatomiju

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

[quote="točkalica"][quote="anima"][quote="amyx"]

misiliš na OTVOR !!!

joj ja isto obožavam tu seriju!! a Izzie je bolesna -
    Ja ju sama gledam. četvrtkom navečer se zna da mama gleda dvije serije od 9 do 11, i uglavnom mi priušte mir, koliko je to moguće!!

ovako je to trebalo izgledat

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni ej to smješno.
    Djeca sigurno neće imati traume od odglumljenog orgazma.
    I kad tad će to vidjeti ovdje ili ondje ili u još otvorenijem izdanju, a ne samo tetu koja "pjeva". Moj je to vidio, više se ni ne sjećam kaj je pitao, znam da sam mu odgovorila nešto i brzo je zaboravio na to.
    Veća je fora bila kad smo došli u dućan i na blagajni je čapio prezervative i ispitivao me kaj je to i neka mu kupim. .,
    I kaj sad da ja tužim sve dućane ijer svi to drže na blagajni na dohvat djece???
    Meni je to bilo smješno, objasnila sam mu da je to za odrasle koji ne žele imati djece i to je to.
    Moram rpzinati da je ne bih ni skužila da sam između dva crtića vidjela tu reklamu!

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ana.m
    T. je skužila gdje stoje pa samo prokomentira: ovo je tatino

Slažem se s Ivaricom, orgazam ko orgazam, ako ste vi kul i oni će bit.
    Više mi smeta da se navuče na agresivne crtiće nego da jednom, nečijom greškom, vidi odglumljeni orgazam. Na TVu.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nama su djeca više puta našla kondome pa ih htjeli uzeti sebi uz uvrijeđen izraz lica kako mama i tata kupuju sebi bombone pa ih sakrivaju od njih

Što se reklame tiče..ne znam. Muž na te stvari poludi a meni to ništa nije strašno. Možda sam ja preliberalna, nisu me pitali da im baš detaljno objasnim što se reklamira ali znaju da je nešto u vezi seksa pa ne pitaju dalje, to im je dovoljno neugodno. Kod nas je zapravo situacija takva da ja želim pričati o svemu a oni neće jer im je neugodno

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Meni smetaju i reklame za uloške i tampone uz ovo gore navedeno, mislim, stavrno je stupidno! Pa posdtoje tolike reklame za djecu mada mi i one spadaju u maltretiranje i ispiranje mozgova sa krilaticama tipa "kupi ih sve"

Moj sin je jedne prilike skontao da je takvo nešto ( s reklame) vidio i kod nas negdje, zaronio u kupatilo po ladicama i cijeli paket uložaka polijepio po televizoru i okolnom namještaju

Od tad se uvijek dere kad god ih vidi "eno mama tvoje pelene!" bez obzira jesmo li pred tv-om kod kuće ili u gostima ili u prodavnici, blago meni!

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ne mogu vjerovati koja se frka digla oko reklame za Durex u krivom terminu, a i tog lika iz Uvoda u anatomiju, a pola TV programa od jutra pa do prime-time-a oko Dnevnika je puno krimi serija gdje je krvavo ubojstvo lajtmotiv, pištolji, unakažena tijela, forenzika za dić želudac ekspresno i krv na sve strane- od CSI-a (koji ide u 20 h), Inspektora Rexa, a o informativnom programu koji se bazira na Crnoj kronici da ne gorvorim. Sve to nasilje je puuuuuno veći problem od bilo čega seksualnog ili bilo kakve teške medicine u Uvodu u anatomiju.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa

xx
    tako i to, tako i uvod u anatomiju. Nek se seksa i bude doktor, šta fali
    Al kad vidim nekidan je ujutro (moram se sjetit di, koji) bio film o serijskom ubojici-eksplicitne scene- Il vijesti u podne..krvavo tijelo na cesti...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa
    T. je skužila gdje stoje pa samo prokomentira: ovo je tatino
    ovako i kod nas
    i ne pada mi na pamet nešto ih posebno skrivat ili se u objašnjavanjima izmotavat

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i kod nas teta zasad pjeva

inače mi ne smeta...sex mi nije tabu tema ...više mi smetaju scene pucanja po ljudima, tučnjave a toga ima kroz cieli dan na TV-u...malac onda viče "to nije ljepo"

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

L je premali pa me zasad ove stvari nimalo ne brinu, no sumnjam da bih se i uzrujala i da je 5god. stariji.
    Meni se čini da se previše dramatizira oko TV programa. TV je koristan izum, no treba ga dozirati (kao i sve ostalo). A što će dijete gledati bi i roditelj trebao filtrirati.

Nisu sve emisije za djecu (između ostalog i ovdje spomenut Uvod u anatomiju, pa CSI i sl.) pa mi je bezveze raspravljati da li se dijete prepalo unakaženog stričeka - uostalom, to je emisija o doktorima, pa za očekivati je da će biti krvi i (meni, nemedicinaru) gadljivih prizora. Zašto ga dijete uopće gleda? I ako se ne varam počinje iza 21h.

Reklama za Durex je meni simpa. Ako je prikazana u neprimjerenom terminu vjerujem da je pogreška (ljudi smo, griješimo), a ne napad na moralne vrijednosti malenih.

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ima jedna obitelj čija djeca gledaju samo crtiće tipa Zvonko itd.

na sve ostalo pokrivaju oči i uši...hajte ljudi,molim vas, ne pretjerivati...

ova reklama za Durex je odlična, nimalo provokativna i djeca od nje neće imati traume zasigurno...dapače, vesela, normalna,prirodna...

trebali bi ih pripremati na život, a on nije poput bajke.
    naravno, pomalo i s mjerom.
    inače, s izlaskom na ulicu trebat će im zaštitna odijela. :?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ma ne, samo namješteni odglumljeni zgroženi izraz lica će biti sasvim dovoljan, a u ekstremnim slučajevima i povremeni pogled u nebesa. Stalno se pitam koliko ekipi s takvim izrazima na licu treba da to dobro nauče. To JE najbolja zaštita.

Dory: "That's a funny thing to promise. If nothing ever happens to him, then nothing will ever happen to him." (Finding Nemo)

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    L je premali pa me zasad ove stvari nimalo ne brinu, no sumnjam da bih se i uzrujala i da je 5god. stariji.
    Meni se čini da se previše dramatizira oko TV programa. TV je koristan izum, no treba ga dozirati (kao i sve ostalo). A što će dijete gledati bi i roditelj trebao filtrirati.

Nisu sve emisije za djecu (između ostalog i ovdje spomenut Uvod u anatomiju, pa CSI i sl.) pa mi je bezveze raspravljati da li se dijete prepalo unakaženog stričeka - uostalom, to je emisija o doktorima, pa za očekivati je da će biti krvi i (meni, nemedicinaru) gadljivih prizora. Zašto ga dijete uopće gleda? I ako se ne varam počinje iza 21h.

Reklama za Durex je meni simpa. Ako je prikazana u neprimjerenom terminu vjerujem da je pogreška (ljudi smo, griješimo), a ne napad na moralne vrijednosti malenih.
    eto, slažem se sa icy.

moj T već par godina zna šta su kondomi, da mama ima uloške i da ju jako boli kad ima mengu, da je mama pila tablete da ne ostane trudna i da su on i braco nastali spajanjem stanica mame i tate tijekom seksa.

i s tim sasvim normalno i ne traumatizirano živi i još mu nije palo na pamet da dira uloške, kondome ili išta tome slično.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nisam vidjela tu reklamu u jutarnjem terminu ali sigurno nije strasnije od onih filmova koje su jedno vrijeme u jutarnjim terminima pustali a puni su bili sa scenama sexa ...

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A šta kažete na Novu i njihovo puštanje Istrage u 20h, a Prašćiča babea i još nekih dječjih filmova iza 21h?

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

da i ti filmovi za djecu u 21h pa halloooooo grozno...djete mi veceras jedva docekalo prascica i kada je pocelo zaspala nakon 10min...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mislim da je repriza praščića idući dan u popodnevnom terminu koji je prikladniji za manju djecu.
    Filmove koji su počinjali u 21h mi nismo gledali kao klinci (iako su to bila druga vremena).

A vezano uz serije u popodnevnim terminima koje možda nisu za djecu - nisam nikad gledala rexa, Cobru i sl. pa možda nisam objektivna ako zaista vrve scenama nasilja, seksa i sl...
    No, zašto bi dijete uopće gledalo TV svaki dan cijelo popodne? Moguće da drugi imaju različite metode, no kod nas se TV pali vikendom ujutro kad su crtići i ako baš ima nešto što se želi gledati (recimo Reba). Inače ga palimo kad L ode spavati (ako nam se gleda). Jedino kad sam sama doma, onda gori stalno.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Citiraj ivy prvotno napisa
    dakle, danas su pustili durexovu reklamu za orgazam u jutarnjem programu između dva crtića! :?
    mislim stvarno!
    očito je da se netko zezao, ali mislim da uopće nije smiješno!
    a služba za gledatelje ne radi vikendom

mali me odmah pitao sto pitanja dok nisam našla daljinski - a zašto teta uzdiše, a s ćim to šprica, a kupi mi to!!
    na kojoj televiziji?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    na kojoj televiziji?
    Na onoj na kojoj su crtići ujutro...

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Citiraj Moover prvotno napisa
    na kojoj televiziji?
    Takve ima dvije :/

Datum pristupanja
    Nov 2005

Citiraj Kavin prvotno napisa
    Citiraj Moover prvotno napisa
    na kojoj televiziji?
    Takve ima dvije :/
    na onoj drugoj nema durex reklame u nijednom terminu (pa tako ni između crtića)...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

daj prvo slovo

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nemam pojma, ja gledam crtiće na onoj na kojoj nema durex reklama...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa
    Ne mogu vjerovati koja se frka digla oko reklame za Durex u krivom terminu, ...
    uopće nije frka- ja sam jedina bila protiv, ostali su pristaše orgazma

btw, radi se o HTV2, zato mi je i bilo čudno i zvučalo kao da se netko šali

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je pak nevjerovatno da to gotovo nikome ne smeta :shock:
    jos da se radi o nekoj komercijalnoj televiziji, ali na drzavnoj tv i to jos koju mi placamo!
    kao da nije dovoljno to koliko malo kvalitetnog programa imaju, i koliko ionako previse reklama pustaju...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    jos da se radi o nekoj komercijalnoj televiziji, ali na drzavnoj tv i to jos koju mi placamo!
    kao da nije dovoljno to koliko malo kvalitetnog programa imaju, i koliko ionako previse reklama pustaju...
    I na državnoj televiziji rade ljudi koji mogu pogriješiti. Zar nitko od vas nikad nije napravio nešto krivo na poslu?
    (stajališta sam da je to bila ljudska ogreška, ne namjerno provociranje)

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    meni je pak nevjerovatno da to gotovo nikome ne smeta :shock:
    A kaj ti konkretno tu smeta??

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    j me je pitao što je to orgazam.
    pa smo i tu lekciju obavili.
    do sad smo bili samo na fiziološkom objašnjenju, bez uključivanja emocija.
    Slično kod nas... Dobro mi je došlo kao poticaj za razgovor.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni ne smeta. Ne bi li što prije trebali početi s edukacijom o sigurnom seksu?
    Šalu na stranu, ako je nekim Pravilnikom određeno da se prezervativi ne smiju reklamirati prije 22h ili tako nešto, onda se TV tog treba držati, ali mene (a vjerujem da nisam sama u tome) fascinira da se uopće postavlja restrikcija reklamiranja takvih proizvoda, a recimo pivo se manje više reklamira sa skrivenim sloganom "Svaki pravi Hrvat pije pivo i živi za nogomet" i unatoč tome da imamo hrpu maloljetnika kojima je vikend=alkoholiziranje i alkoholičara općenito da nikom ne smeta da je svaka druga reklama na TV za pivo. Eto.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, da.. moji još jako vole Čarobnu frulu i znaju tko je Kraljica noći, he he he...

Ali slažem se da je tv dužna postupiti kako treba i ako je bilo ugovoreno nakon 22 sata, nek tako i bude. Pogreške se događaju, ali treba paziti da ih bude što manje.

Btw. unatoč razgovorima o sigurnom seksu, moji dječaci i dalje nemaju što raditi u sobi s televizorom nakon 21 sat.

I treća stvar - slažem se da je ovaj cirkus s pivom daleko veća opasnost nego "O".

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pivo je prehrambeni proizvod - kako je meni (svisoka) jednom davno ukazao suradnik kojem sam rekla da ne smije prilagati račune za alkohol u dnevnicu.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Btw. unatoč razgovorima o sigurnom seksu, moji dječaci i dalje nemaju što raditi u sobi s televizorom nakon 21 sat.
    ovo je najveća istina!

Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •