svaka ptica svome jatu leti.bajadera prvotno napisa
![]()
svaka ptica svome jatu leti.bajadera prvotno napisa
![]()
Pa to je živa istina.
A po tvom avataru vidim da ti na metli![]()
bajadera, ja te molim da malo "staneš na loptu".
ako želiš zastupati svoj stav (što apsolutno nema veze s brojem postova), zastupaj ga argumentirano i pristojno; bacanje polurečenica na svaki post je prilično - neobavezujuće prema tvojim stavovima.
vrijeđanje kosrisnica nije dopušteno, a i to si počela raditi.
Ja ne primjetim da sam nekog uvrijedila,posebno ako se to odnosi na ovo s metlom!?
Mislim da se puno više vrijeđa mene i tzv.Milinovićev iliti moj Bog. Ako si pažljivije čitala, pročitaj par postova iznad direktno kakva sam osoba!
A baš sam primjetila da je već od par stranica unatrag ostalo komentirati par forumašica, ostale su odustale...
i samo da se zahvalim svima koje su mi poslale pp sa toplim riječima![]()
Na kraju krajeva..i ti i milinović ćete stati pred tog Boga..
Islam podržava MPO sa nekim odredbama, da je genetski materijal supružnika, od kojih su oboje živi ( da žena ne koristi smrzliće u ndB slučaju smrti supruga), ako je moguće da je ljekar žena, a ako ne prisustvo treće osobe.ruza prvotno napisa
Nadam se da sam dobro shvatila detalje i da dobro prenosim.
ivana orleanska reloaded.bajadera prvotno napisa
Evo što je pujica napisala na topicu Odgoj u duhu vjere, vezano za stavove različitih religija vezano za MPO (skrolati do pujičinog posta), po mojoj prosudbi, bitno su liberalniji od stava katoličanstva:MMK prvotno napisa
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...4732e2d793867a
sacuvajnasboze polupismenih (i u prenesenom i u doslovnom smislu) i primitivnih ljudi. pogotovo ako su pri tome jos i oholi.
Za Milinoviće ne znam ali će ta uskogrudna mama stati bez srama pred Boga (protiv mbo, protiv gay brakova, protiv abortusa)To je moja vjera i religija. I topišem velikim slovima dase dapročitati.I da hvala ti na usporedbi sa Orleanskom,meni je to kompliment!![]()
ovo su dječji prstići pokvarili razmak![]()
Hvala što si to napomenula, pored svega što si napisala prekrasno je čitati i da ti imaš nekog sa prstičima tko ti može pokvariti razmak, a velika večina žena ovdje nema. Međutim žene ovdje imaju suosječanje, nešto s čim tebe draga Bajadera Bog očito nije blagoslovio.bajadera prvotno napisa
Degutantno je i oholo rođenje IVF djeteta uspoređivati sa abortusom i gay brakovima. Ne razumješ ništa, i ne mogu vjerovat da si toliko bahata da se vračaš i prcaš! Ali samo ti živi u zabludi da ti Bog neće suditi...ispovijedi se, pojedi hostiju i odi doma u uvjerenjeu da si dobra vjernica i da si Bogu specijalno draga!
za razliku od tebe ja sam našla svoje mjesto pod suncem, hvala Bogu uz djecu i mm. Bezosječajna nisam, ne poznaješ me. U jednoj molitvi govorimo mišlju, riječju dijelom i propustom. Ja ako ne govorim ono što osjećam je propust. Gdje sam ja to usporedila abortus i umjetnu, to su smrtni grijesi a ne usporedbe! Ako ti to ne prihvačaš što nije moj problem. Svakom želim dijete, dar Božji ali neću ponaljati kako.
Žao mi je da su glasne samo one koje misle krivo, a one koje vjeruju šute ili šalju pp!
Ja nisam takav tip je branim vjeru do kraja!![]()
Evo sad se povlačim jer nemam više što dodati, a same ćete jednog dana spoznati svoje iskrivljene i sojim molitvama prilagođene molitve!
Pozdrav
Nekima pak koji se pouzdavahu u sebe da su pravednici, a druge potcjenjivahu, reče zatim Isus ovu prispodobu: "Dva čovjeka uziđoše u Hram pomoliti se: jedan farizej, drugi carinik. Farizej se uspravan ovako u sebi molio: 'Bože, hvala ti što nisam kao ostali ljudi: grabežljivci, nepravednici, preljubnici ili - kao ovaj carinik.' Postim dvaput u tjednu, dajem desetinu od svega što steknem.' A carinik, stojeći izdaleka, ne usudi se ni očiju podignuti k nebu, nego se udaraše u prsa govoreći: 'Bože milostiv budi meni grešniku!' Kažem vam: ovaj siđe opravdan kući svojoj, a ne onaj! Svaki koji se uzvisuje, bit će ponižen; a koji se ponizuje, bit će uzvišen."
(Lk 18, 9-14)
Lijep citat.Ali svatko od nas nekada bude na mjestu carinika,a nekada na mjestu farizeja...Ljudski je griješiti,ali i zamoliti za oprost svoje bližnje ako pogriješiš.pujica prvotno napisa
jos ce ispasti i da smo sami krivi sto smo neplodni...da nam je to Bozja kazna :/
Pujice![]()
Sve je rečeno ovim citatom, pametnome dosta.
Nemojte se cure nervirat, mislim da je bajaderin jedini cilj provociranje(valjda i to smatra svojom kršćanskom odlikom). Nije to vrijedno vašeg (našeg) nerviranja.
Iskreno, ja je žalim. Mora da je strašno biti tako ograničen i ohol, osuđivati druge i hvaliti se ženama bez djece "malim prstićima". Ja stvarno vjerujem da takvi ljudi u dubini duše ne mogu biti sretni.
pametnom dosta.bajadera prvotno napisa
anchie76????????????????
Ajme, bajadera, bajadera... Nisi čula ono ljubi bližnjeg svoga itd.? Pravednost je lijepa, ali garnirana s malo sućuti. Malo sućuti nikome nije na odmet, i Bogu je, vjerujem, draga, a čini osobu boljim čovjekom/ženom.
Pa sto ima i toga? Pp-ovima se salju podrske? Zgodan nacin za iskazivanje vlastitog stava.bajadera prvotno napisa
![]()
i jesuaenea prvotno napisa
samo su neki koji se zovu vjernicima previše uskogrudni da to shvate
pa koketriraju i sa samom ohološću
a ona im se kao grijeh jednog dana može obiti o glavu
ne nego je vaša proizvoljna interpretacija Njega istabajadera prvotno napisa
Ivana Orleanska je ubijala ljude
svjesno kršila 5. zapovjed
neki su 'sveci' i politički odabrani
pazi ovu rečenicu:
"Francuska nacionalna Junakinja koju je Bog poslao da spasi Francusku. Spasila Orleans, ali biva spaljena na lomači 1431."
krši 5. zapovijed (ne ubij) a zašto?
navodno joj je 'bog' to rekao
od kad je Bogu Francuska (neživa insitucija) iznad ljudskog života?
nema razlike za BogaZdenka2 prvotno napisa
5. zapovijed nema dodatne stavke
Još malo pa ćemo čut da su križarski ratovi bili opravdani![]()
Potpisujem Sorci, nema smisla gubit živce na ohole ljude. Samo me zanima kako to da je Pujičin post prošao nezamječen i neiskomentiran od strane "pravednika"!
kako ne bi bio nebitan
pa muslimani su 'nevjernici', 'heretici' ...
Nemojte miješati povijesne događaje u ovu diskusiju. Ne bih sada ulazila u povijesne lekcije, ali u "povijesnim" postovima već se nagomilalo dosta činjeničnih grešaka. Pustite tu argumentaciju!
bez obzira na greške ili nepravilnosti oko Ivane Orleanske,
argumentacija opravdavanja uzimanja ljudskog života u svrhu obrane teritorija je zapravo vrlo dobra
Ma da, naravno, kad nas netko napadne nećemo se braniti zar ne?
Ovaj topik je miljama daleko od svog naslova (koji je sam po sebi besmislen, jer na to pitanje svaki roditelj daje svoj odgovor). Besmislena trakavica.
ima obrana i obrana
postoji neposredna obrana kad netko tebe napadne osobno
zatim postoji obrana teritorija npr svoje države
u sklopu koje može postojati obrambena ofenziva(ka šta je npr Oluja)
no da se baš doslovce ide citirat Isusa i čitati Bibliju,pisalo bi-okreni drugi obraz
zašto to govorim...ljudsko tumačenje Sv.Pisma je ljudsko,a ljudi griješe
ne mora sve što Crkva govori biti u kamenu zapisano,jer i oni griješe
a ja ću samo reći da je očigledno ova diskusija došla do kraja. Izgleda da je 15 strana bilo i previše za ovu temu...ionako je izgubila smisao i počela se kretati u poznatom smjeru.
bajadera, upozorila sam te da paziš na način kako komuniciraš sa drugima.stvarno si prevršila svaku granicu i iskreno mogu ti zahvaliti što si dovela ovu temu do svojeg kraja.
namjerno ne brišem niti jedan tvoj post, neka ostane....
ostalima,
imate li potrebu i dalje diskutirati na ovu temu, otvorite novi topic.![]()