Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
Pa nije mu trebao bris i traženje bakterije, Sumamed ima tako širok spektar djelovanja da malo koju zaobiđe :/

je, al kak zna da je riječ o bakteriji :? . Ok, možda je dijete imalo i druge simptome koji su mu bili pokazatelj, ali nije li davanje antibiotika bez potvrde brisa samo u slučaju ajmo reći nužde tj. kada je stanje dijeteta takvo da je bolje odmah započeti s antibiotikom pa tek naknadno utvrditi o kojoj je bakteriji riječ? Tako su barem meni objasnili u zavodu za zdravstvo i rekli na koji način pedijatar može posumnjati u bakteriju i kada se antibiotik daje bez brisa....napisala bih sve što su mi rekli no zaboravila sam ....ali ima na njihovim stranicama i nije loše pročitati. Mojoj maloj je dr. na zamjeni dao antibiotik jer je kašljala i imala upaljeno grlo a brat joj je u tom periodu imao šarlah i dr. je bio uvjeren kako mala ima isto streptokok....nakon razgovora sa zavodom i mojim inzistiranjem na brisu nalaz grla je bio čist a u nosu je nađena neka bakterijica koja nije zahtjevala baš ništa....i tako smo prošli i bez antibiotika i bez šarlaha. Žuri mi se pa pišem zbrda zdola