-
pišem vam u suzama..
danas je 10 dan otkad mi mala ne spava jer od kašlja povraća šlajm...i tako ja sjedim i ona na meni cijelu noć, u čim zatvori oči nakon 5 sek. počinje kašalj...vodila ju kod pedijatra kaže mi da joj nije ništa i dso joj je Rinolan koji je naravno povratila i ništa joj nije pomogao, dobila je osip po oba obraza kao petahije-kaže on od napinjanja....odem ja ponovno on joj da one kapi za uho da joj kapim u nos i Operil za djecu....kaže uho je unutra puno smole, nakapa ćemo ga kad dođe na cijepljenje za koji mjesec :? -šta djete zbog toga ne može dobiti upalu uha....danas am opet bila-kažem kašalj je produktivniji, nos se otvorio..bolje noću spava...jedan dan je imala 37C ok sat vremena i očekujem da će joj dati neki sirup za iskašljavanje...e da prije par dana CRP je bio12....kaže on meni Sumamed 1200 :?
Poludila sam, nije joj ponovno vadio CCRP, pojma nema šta joj je, kaže ha,ha upala pluća i namigne mi.....sprda me zato jer sam ja prije nekolika dana rekla šta ako je upala pluča koju nećuje nek ju pošalje na RTG, jer bi mogla završiti u bolnici....kažem ja njemu doktore jel je ili nije upala pluća a on se samo posprdno nasmije.....kažem mu a što ako povrati sumamed...a onda injekcije ili bolnica,ha,ha......bila sam van sebe htjela sam ga ošamarit, do neki dan je tvrdio da maloj nije ništa nego da je vjerovatno alergična na nešto, a sada da se riješi odgovornosti jer nakon 10 dana nezna što joj je frkne joj Sumamed i nije me upozorio da ona možda može biti alergična na njega.....nikada nije uzimala nikakav antibiotik!!!!!!!!!Ima 2,9 godina................Što da radim, strah me joj dat a strah me je nedat,,,ima li kakva privatna poliklinika koja radi UZV pluća, pretrage, ma samo neka koja ima dobrog dijagnostičara, platit ću koliko god treba, žao mi je što sam i ovoliko čekala, nisam ju htjela vući oo Hitnoj, a sad joj se od obične prehlade tko zan što može zakomplicirat....koje ppretrage da napravim osim CRP- da znam jel imama kakvu bakteriju ili je virusno....i da kad sam mu rekla da nakon Sumameda 6 mj. ga ponovno ne smije pit...on mi posprdno odgovori; a gdje ste to pročitali u Areni...i fino je izašao van iz ordinacije...sve je trajalo 2min!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma