Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: ciklus nakon poroda

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno ciklus nakon poroda

luda sam od brige jer..
    ma dobila sam mengu nakon 7 i pol mj poslije poroda. sve 5. tri dana nekakvog curkanja. nis strasno. slijedeca za 28 dana ko po spagi. ta je bila prva "prava" i pms i bolovi i grcevi i tjedana dana krvarenje..i onda nis!!
    sad mi kasni vec tjedan dana (dakle 35 dan je). prije 3 dana sam napravila test (onaj za 20kn) i po njemu nisam trudna sto mi je malo smirila zivce ali sad opet sizakam jer ne mogu biti opet trudna nikako..
    jel se kome desilo slicno?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Da li još dojiš, ako dojiš možda treba još vremena da sve dođe na svoje što se hormona tiče. Ja nisam imala tih problema, jer sam od onih "sretnica" koje dobiju nakon 40 dana iako sam dojila.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kod mene slično, prva mjesečnica nakon 15 mjeseci, onako polovična po pms-u i svemu ostalom. idući mjesec "one dane" osjećala kao da ću svaki čas dobiti, i ništa. danas bi bio 40. dan. pretpostavljam da prolaktin još uvijek šefuje.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

eh, procurih jutros, nakon 36 dana!
    da, palo mi je napamet nocas da i dojenje moze utjecati jer je cudo zbog izbijanja zubica svako malo na cici opet (nekak se sa dohranom to malcice smanjilo)
    svejedno..hvala na podrsci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •