Citiraj Mukica prvotno napisa
ovako
mejl mozes slat na tri nacina:

To: saljes na xyz adresa, upises sve koje zelis i svi vide sve
CC: aljes na xyz adresa, ko i gore, al recimo "sefa" stavis u TO, a kolege u CC
BCC: saljes na xyz adresa, ali ni jedan primatelj ne vidi onog drugog primatelja, svi vide samo adresu posiljatelja

i tu stvar zavrsava kad dodje na tvoju mejl adresu koju si poslala pino za listu

kada ti poruku od pino tj. poruku s adrese protivmpozakona@gmail.com pozelis prosljedit tj. forwardirat izaberes jedan od ona tri gore navedena nacina za slanje, a ako, osim ina33, imas jos neku adresu s koje te "poznaju" odes u pinin mejl stines ljepo copy paste i odes u novi mejl zaljepis tamo i saljes s te adrese s koje te "poznaju", ako saljes frendovima ili stisnes samo fw, obrises onaj dio o prethodnom posiljaocu koji se automatski skopira i to je to
Ma, razumijem ja sve to, ali ako se stalno brišu oni koji su prethodno poslali onda to vrlo brzo sliči spamu, barem ja, ako išta dobijem, a od mene se nešto traži (peticija ili nešto takvo) pogledam tko je prije mene to potpisao, koliko ih ima, s kojih su mail accounta (jesu li neki poslovnjaci ili neki anonimni s yahoo, gmail ili takvih adresa), pa ako ne znam ekipu - evo, iskrena sam, ni ne čitam te forwarduše, nego izbrišem, ako mi je tema iole nepoznata i ne dira me. Zato ja to govorim. Ja krećem iz svog iskustva, pretpostavljam da je tvoje drugačije (onaj tvoj topic o zahvali u mail porukama ), ali, recimo, ako ljudi primaju dnevno, recimo na poslu 50 mailova, plus još, recimo, 10-tak tih forwarda od nepoznatih pošiljatelja, jedno 10-tak poruka čistog spama, koja je šansa da će to odlučiti čitati tj. uopće otvoriti poruku nepoznatog pošiljatelja, zato pitam...