Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: Što za doručak / večeru

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Što za doručak / večeru

Sta dajete malcima za dorucak, a da nije lino, sendvic, namaz i sl., nego da je kuhano, toplo?

Imamo 18 mjesci i ja vise nemam ideja, a polako mi je dosadno stalno vrtiti isto.

Trenutno su im dva najdraza dorucka - kajgana (u koja pokusavam uvaliti sve i svasta) i zganci s vrhnjem (u koje isto znam naribati neko povrce).

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja kuham griz na 100 nacina--na rizinom, na zobenom, nekad na kravljem, psenicni, dinkel, pa mijesam s jecmenim i razenim, pa nekad stavim nutra malo cokolade, nekad svjeze a nekad suho voce.. stvarno nije nikad isti. zgance nekad same, nekad s kajmakom, nekad s kozjim sirom, nekad i slatke, s bananom i jabukom..

ja cesce dajem kuhani nego suhi. f. skoro opce ne jede namaze, ako jede abc jede ga sa zlicom. putar nece. uglavnom mu dam kiflice i sastrane sir i sunku.

i obozava jogurt. nekad jede samo kiflice i jogurt.

nekad mu dam strudle sa sirom i s visnjama, i to obozava.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nama je doručak uvek: žitarice + voće

Žitarice kuvam: proso, žito, ovsene pahuljice, zobene, ječmene, palenta, griz.....
    Od voća skoro uvek ide banana a uz nju naribam krušku, jabuku, suvo voće...
    I Nađa jede samo topli doručak, "na kašiku", suvo kod nje ne prolazi.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cesto jedemo griz za dorucak, zgance sa mlijekom ili vrhnjem, ponekad napravimo frape, onda pecemo kroasane, nekad pohani kruh....

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kratko prokuham pahuljice (zobene, ražene, prosene ...) pa ih miješam s jogurtom i voćem, ili žganci sa sirom i vrhnjem, ili palačinke s pekmezom (jedino tako pojede pekmeze, a imamo prave bakine domaće pekmeze!).
    lino ne jede, a nisam mu još davala ni kravlje mlijeko (osim u palačinkama ili u nekom kolaču)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ni meni Jelena ne voli suhi dorucak, takodjer najcesce nesto kuvamo ili jedemo müsli i sl. Medjutim, dvije starije cure se bas i ne mogu nesto najesti od tih zitno-vocnih kombinacija. A npr. kad se jede nesto slano, kruh sa sirom i npr. nasjeckano povrce, onda ih to drzi sitima obicno i do rucka. A to me, u biti nervira jer skuham neko zito, napravim dorucak, sve se fino smaze i taman dok ja operem sudje i sjednem, one opet gladne.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Dan počinjemo sa čašom (1dcl) soka, nekad cijedim, no najčešče pije gusti od marelice ili breskve.

Mlijeko sa "čokoladnim kuglicama".
    Kruh i bakin domaći pekmez.
    Pecivo, mliječna kifla ili puter štangica, ako žurimo po vani.
    Kruh i abc sir ili dukatela.
    Jogurt sa corn flakesom.
    Miksano voće - jabuka i banana uvijek, u kombinaciji sa ostalim voćem bilo friškim ili sušenim.
    Bučnica ili sirnica, al to je rijetko, no pamtim jer joj je to bilo mljac.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo se dugo prepirali što ćemo i kada i onda sam napravila ovakav raspored koji svima za sad paše:

pon rižine i čoko pahuljice na mlijeku
    uto kruh s namazom
    sri cornflakes s dodacima na mlijeku
    čet čokolino (popustila sam a i toplo je )
    pet zobene pahuljice na jogurtu s dodacima
    sub palačinke
    ned griz s dodacima na mlijeku

Dodaci: sušeno voće, orašidi, Vitalis pahuljice s bademima ili jastučićima, pir s medom (iz DM-a)...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa
    Mi smo se dugo prepirali što ćemo i kada i onda sam napravila ovakav raspored koji svima za sad paše:

pon rižine i čoko pahuljice na mlijeku
    uto kruh s namazom
    sri cornflakes s dodacima na mlijeku
    čet čokolino (popustila sam a i toplo je )
    pet zobene pahuljice na jogurtu s dodacima
    sub palačinke
    ned griz s dodacima na mlijeku

Dodaci: sušeno voće, orašidi, Vitalis pahuljice s bademima ili jastučićima, pir s medom (iz DM-a)...
    sviđa mi se vaš raspored,da li ti i Vilenjak to jede?

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mi isto kao vissnja. razni grizovi i pahuljice sa suhim i/ili svježim voćem.

pooh. ako je tebi dosadilo isto kuhati, možda njima nije dosadilo to jesti?

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi obožavamo pohani kruh i žgance s bijelom kavom.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa
    mi isto kao vissnja. razni grizovi i pahuljice sa suhim i/ili svježim voćem.

pooh. ako je tebi dosadilo isto kuhati, možda njima nije dosadilo to jesti?
    Njima nije dosadilo i ja nemam problema da im to i dalje spremam.
    Samo sam htjela vidjeti sta vasi malci papaju i mozda pokupiti koju ideju. Ipak je raznolikost cilj.

Moji su malo zeznuti jer ne zele dosta toga + ukusi su im prilicno razliciti, + ja zelim da dorucak bude topao obrok i tako smo dosli do svega nekoliko opcija, ali ih bar pojedu s gustom.

Nisam nezadovoljna, samo u potrazi za idejama.

svima

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

curke od 5,5 i 2,5 god jedu:
    žgance s mlijekom
    zobene pahuljice na rižinom ili zobenom mlijeku
    Muessli
    cornflakes
    bijeli ili griz od pira na rižinom ili zobenom mlijeku
    jako, jako rijetko čokolino ili čokoladne kuglice
    namaz ABC sir na kruhu +/- list pilećih/purećih prsa u ovitku + mali bioaktiv
    pohani kruh
    topli sendvič

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

najradije mazne povrće kuhano na pari (mrkve, brokula, cvjetača najčešće) sa sezamom (njega jede na žlicu) i event. nekim uljem preko (laneno, sezamovo)
    Ili kuhano povrće miješano sa prosom, bulgurom, amaranthom ili tako nečim. Sa malo soli.
    Ako pojede tako nešto u npr osam, pa nešto lagano oko 11 (jogurt, voćka, ili samo cica) i onda ručak, dan nam bude savršen.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

serpentina doručak vam je suuuper, a i potpis!

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa
    sviđa mi se vaš raspored,da li ti i Vilenjak to jede?
    Da, osim kruha, to ne voli, iako se trudi kad vidi seku
    Zapravo sam i počela s "rasporedom" kad sam skužila da on odjednom mora dobiti sve što i ona, a njezini su mi doručci bili previše monotoni (godinu je dana jela samo obični cornflakes s mlijekom). Sad mi je bar duša na mjestu, da jedu raznolikije nego prije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znaci, mi smo jedini s tim problemom da se djeca bas i ne najedu od zitno-vocnih ili zitno-mlijecnih dorucaka?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a ceg se najedu? f. jede stvarno sve, danas je doma jeo neke musle iz dm-a (one hafer crunchy) sa 4-mix pahuljicama, suhim ribizlom, bananom i jogurtom, kad smo izasli van je mrknuo jos i cijeli burek i 0,33 jogurt. kasnije sendvic (samo punjenje, kruh je ostavljao okolo), i poslije ono rucak standard, juha s noklicama, pa meso i tijesto i na kraju palacinke.

sad kad procitam, covjece, dobro on jede!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

obicno zobene ili mijesane pahuljice s vocem, ili voce s jogurtom

a najcesce trazi kruh i putar u zadnje vrijeme

nekad hoce i mlijeko s nadrobljenim starim kruhom

sad kad procitam, covjece, dobro on jede!
    dorian pojede to sve u tjedan dana... ako i tada

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa najedu se one toga, ali jako brzo opet ogladne, a kad su u igri "slani" dorukovi....povrce, jaja, sir, jogurti, eventualno salama ili sunka za starije, to ih drzi sitima puno duze.
    Ja kad jedem kornfleks budem za pola sata gladnija nego sto sam bila prije takvog dorucka.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Pa najedu se one toga, ali jako brzo opet ogladne, a kad su u igri "slani" dorukovi....povrce, jaja, sir, jogurti, eventualno salama ili sunka za starije, to ih drzi sitima puno duze.
    Ja kad jedem kornfleks budem za pola sata gladnija nego sto sam bila prije takvog dorucka.
    X

Isti slucaj je i kod nas.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

aha, to. mislila sam da mislis na nesto drugo.

hm, sta da ti kazem.. ja sam gladna bez obzira na to aj pojedem , a i f. voli jesti malo vise ujutro. pa on nakon takvih dorucaka pojede i bureke, strudle i to, zna jesti suho voce i oraside, ili opet voce, ili piti jogurt..

uglavnom mi se ujutro nemremo najesti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E pa mozda ne bi jeo strudle i bureke da jede nesto slano umjesto npr. kornfleksa.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

he he, ne jede on kornfleks

vec sam pisala o kombinacijama gore. jede slatko-slano pola-pola, i uvijek moze jos jesti bez obzira na okus i kolicinu. recimo, kad dode md napravi mu kuskus i tunu iz konzerve, mali pojede svoje, njegovo, i jos trazi jesti, pa kad pojede sve sto ima onda opet gricka suho voce i spike..

a ja.. o sebi necu ni poceti

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi smo danas (opet) jeli američke palačinke.
    Mala traži hivatske, neće mejičke.
    A velikoj se sviđaju. Pojela je dvije- što je za nju :shock:
    Meni je to ok...ako dijete jede jaja i mlijeko.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

moji najprije popiju frape jogurt-banana
    onda uglavnom kruh s maslacem ili abc sir, ponekad hoće i sir i/ili šunku/dimcek
    rijetko muesli
    dosadan i jednoličan doručak :/

nekidan im skuham griz i ni primirisati nisu htjeli

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nisam sad gledala potpise koliko su vam djeca stara, ali da li vi zaista to sve stignete kuhati ujutro kad žurite u školu/vrtić/na posao? Meni je doručak problematičan za osmisliti jer oboje jedu ujutro doma, a uvijek smo u žurbi da na vrijeme stignemo u školu i nema vremena za npr. kuhanje griza, pa hlađenje, pa jelo...Tako da kuhane doručke ostavljamo za vikend :/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

P. jede za doručak zobene pahuljice s mlijekom ili neke poppies od smeđe riže. Nemam pojma kaj je to, ali sam kupila u dućanu sa zdravom hranom. Skupa s tim jede par žlica grisolina ili rižolina zbog okusa, i zato da malo razrijedimo pahuljice. Samo zobene s mlijekom neće jesti.
    To je ujutro najbrže gotovo zato jer ju dojim kroz noć, ujutro odem na posao, ali ona je gladna čim se probudi i onda joj ne može baka pripremati doručak pol sata. Ja prokuham vodu, već se napol ohladi kad se ona probudi, baka smućka mlijeko i složi doručak. Odmah smaže punu zdjelicu, u 7 ujutro. Oko 9 već traži kruh, jede s margom i marmeladom bez šećera, ponekad joj baka uspije podvaliti meko kuhano jaje. Nažalost ima alergijsku reakciju na kravlje mlijeko, pa ne može jesti jogurt i sir

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi imamo 2 kategorije doručka:

Radni dan (kad mi idemo na posao, a djeca u školu - tamo isto imaju doručak, a imali su ga i u vrtiću, ali uredno jedu i doma). Mlađi sin obično jede zobene pahuljice, pahuljice od pira, razne muesle i slično - s mlijekom i suhim voćem (cvebe obavezno, drugo po izboru). Corn flakes baš ne vole, ali kojekakvo zrnje ("napuhnuta" riža, pšenica i sl.) super prolazi.

Stariji više voli moje domaće pekmeze (crni od šljiva - nema ga više...). Kojiput imamo domaći kruh i pecivo, a češće je kruh sa zrnjem iz obližnje pekare (finski, bučin).

Oba vole moje buhtle, makovnjače i slično. I štrudle (ako ostane od prethodnog dana, nije često).

Vole i žgance s mlijekom i vrhnjem. Kad imamo, ponekad zimi pojedu čvarke ili domaći špek. Ni to nije često. Svojevremeno su se raspametili i tjedan dana jeli mast na kruhu sa češnjakom i crvenom paprikom (oko Božića - nabavila sam mast za medenjake, pa su se navukli...). Ne uskraćujem im, ali ne hranimo se time. Pojedu tu i tamo.

Njihov tata jede linoladu ili eurokrem. Ne sjećam se kad su to moji sinovi pojeli iako ima u kući. Nisu voljeli ni čokolino i srodne bućkuriše - jednostavno im nije pasalo.

Vikendom imamo više vremena (a nemamo dva doručka) pa znam ispohati kruh, ispržiti jaja (zimi). Obožavaju i sardine iz konzerve. Znam napraviti i šmarn (obični ili grisšmarn) - slanu i slatku varijantu. Vole i kuhane štrukle i njoke (ako to radim za doručak, budu iz leda... friški obično budu za večeru). Ponekad ispečem one pogačice s praškom za pecivo pa to jedemo sa sirom.

Kad su bili sasvim mali, uredno smo kuhali juhe od povrća i za doručak i to nam je bilo super. Iz tog vremena ostali smo ljubitelji humusa (pasirani slanutak+češnjak+maslinovo ulje+limunov sok) i paštete od riba, ali to je češće večera nego doručak.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi imamo skoro 16 mjeseci ( i ja ne radim) i jedemo:

zobenei/ili prosene na vodi ili rizinom mlijeku sa suhim ili svjezim vocem
    puru jeli smo ju sa jogurtom domacima ali odbija jogurt zadnjih mjese dana pa jedemo sa rendanom jabukom
    ponekad peceno jaje ili kuhano
    griz od pira ili psenice na rizinom mlijeku sa vocem
    proso sa jabukom ili bananom
    jako rijetko rizine pahuljice sa rizinim ili zoebnim mlijekom i vocem
    i to je to kruh i pekmez (domaci bez secera) nece jesti sir mladi odbija kao i vrhnje to je prije znala pojesti sad nece tako da i mi muku mucimo sa raznovrsnoscu hrane za dorucak...lina isl. stvari bih izbjegalvala koliko god mogu

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi (4.godiš) toplo jedemo za večeru, ali možda ti posluži

- žganci s jogurtom
    - riža na mlijeku
    - medeki pahuljice (nešto sa F se zovu) preliveni mlijekom

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

zavidim vam na ciloj toj maštovitosti i raznolikosti...
    jesu li vam i večere takve? moja SS već mjesecima jede acidofil i /ili jogurt i sigurno će me ubrzo odrebatiti i trebala bih naći alternativu,ali svaki put kažem još danas,pa ćemo sutra smisliti nešto novo (i to je tako od kada smo krenuli s dohranom)..

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi za veceru najcesce jedemo podgrijane ostatke od rucka + kruh s medom/pekmezom.

Sto se naseg dorucka tice - poceo je prolaziti griz - kod obojice.:D
    To su prije mrzili, ali smo bili kod prijatelja i tamo malo probali i bio im je ok, pa ga sad i mi nekada ubacimo.
    Pomijesam psenicni i pirov.
    A za veceru sam im neki dan zakuhala u juhi noklice od istog i svidjelo im se (tj. B.).

Kako kuhate zgance?
    Mi smo pokupili od moje bake da uz standardni maslac ili maslinovo ulje dodamo malo griza - takvi su nam njaaamiii .

Moj E. se od ovih instant osipa oko usta. reagira na svake :/ .
    Prestalo je od kad kupujemo Severove. Samo oni mm nisu fini...

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja svojima nekada znam skuhati tjesto, pa pomijesati s bakinim pekmezom od sljive/smokve- to im je isto fino.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi nikada ne jedemo povrće za ručak.
    Ne mislim da je to loše, naprotiv, zdravo i super.
    Ali, ja se ne bih nekako mogla prebaciti na toi da za doručak jedmeo povrće. Ne znam, možda navika...
    Mi jedemo klasične doručke.
    Pohani kruh, jaja na oko, kruh s namazom i purećim prsima, kruh i pekmez, čokolino, corn flakes, kakao, griz...Klasika!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Mi nikada ne jedemo povrće za ručak.
    Mislila sam doručak naravno, a ne ručak.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Pohani kruh, jaja na oko, kruh s namazom i purećim prsima, kruh i pekmez, čokolino, corn flakes, kakao, griz...Klasika!
    Pohani kruh i moji vole (i ja i mm), sama mi je to malo premasno za cesto. I hladni mi je super. Ali mine ispadne kao mojoj baki...nikako da ga "skinem".

Nego, htjela sam pitati. I Iva ti jede jaje na oko? Kako joj ga napravis? Onako da ostane tekuci zutanjak, pa da mocka kruh ili ga ispeces do kraja?

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi za veceru uglavnom jedemo povrce tj slane varijante- puru sa spinatom ili blitvom, brokulu i tijesto recimo, ako joj napravim juhu za ruacak obavezno ostavim i za veceru, proso sa povrcem nekad sa vocem kako kad...

i zaboravila sam L obozava kus kus sa vocem na rizinom mlijeku za dorucak...to smo nedavno uveli i to joj je mljac.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj MoMo prvotno napisa
    i zaboravila sam L obozava kus kus sa vocem na rizinom mlijeku za dorucak...to smo nedavno uveli i to joj je mljac.
    Bas cu probati :D !
    To mi nikada nije palo na pamet. Moji su jucer za rucak jeli kus kus, ali u slanoj varijanti s povrcem, tako da vjerujem da bi im i slatka verzija mogla biti dobra.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam navikla na slatke dorucke pa mi jedemo kruh i marmeladu. od tekucine pijemo narance.
    on u vrticu ponekad podupla dorucak pa tako pojede zgance sa jogurtom, zobenu kasu sa suhim vocem, cornflakes i sl.
    ako je miso juha nece pojest, dok ce ju rado pojest ako je za rucak.
    ocito sam mu uvalila svoju naviku slatkog dorucka.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Da li vi te žgance nekako posebno kuhate (radi se o puri,zar ne?)?Ostalo mi je iz djetinjstva okus žganaca sa jajima koje je moja baka (iz Samobora) kuhala, ali to nije ni blizu ovoj puri koja se u nas kuha.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pooh i ja sam se navukla na taj dorucak

mi radimo sa jebukom i grozdjicama...na salicu kus kusa ( neki iz bio ducana) ide 5 salica tekucine - ja stavljama vodu i rizino, ili samo jedno. U hladnu vodu stavis grozdjice, pa kad prkuha dodas kus kus i narendanu jabuku. kuhas 10 min i to je to

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Što za doručak / večeru 2-godišnjakinji

Što dajete svojim dvogodišnjacima za doručak i večeru?

Mi već dulje jedemo Grisolini i Čokolino jer one integralne kašice nakon godinu dana više nisu 'funkcionirale', ali nisam presretna radi toga..
    Jede i kruh puter med ili džem ali rjeđe.

Imate prijedloge koji 'pale'?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Doručak uvek žitarice + voće
    Večera kako kad, ostatke od ručka, ili neko bareno povrće sa žitaricama, eventualno jaje ako traži...
    Nađa neće da jede nikakve stvari koje su suve (hleb+namaz ili tako nešto). Traži topao obrok pa joj uvek ukuvam žitarice i dodam voće, suvo voće, povrće (bareno, a nekad i sirovo, narendam kelerabu koju obožava).

Imaš ceo podforum dohrana, pa tamo možeš da nađeš puno ideja.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hmmm
    doručak još uvijek uglavnom dojenje, vrlo rijetko pojede nešto konkretno, čak do ručka zna biti samo to
    ako pojede nešto, onda je to neka salama. i to samo salama, bez kruha, sira, ičega drugoga. salama.
    za večeru ide svašta, od salame (opet bez ičeg drugog ), do štrukli, palačinki, griza, žganaca, ostataka od ručka,......

lina ne jede (odnosno pojede možda 2x godišnje), to mi jednostavno nije dolazilo u obzir kad je bila manja pa se nije naučila na njih :/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Doručak:
    - prvo pojede neke žitarice s mlijekom, zobene, ječmene, prosene pahuljice itd. + neki lino s manje šećera, ili neke slične pahuljice, + kuhana suha šljiva ili grožđice
    - poslije, za cca. 2 sata jede kruh s margom, abc sirom i kuhanom šunkom pik vrbovec i popije (kršitelj koda) ili tak neki sokić
    - ako ne jede žitarice nego prvo kruh, onda poslije pojede jednu naranču (grožđe, trešnje) ili voćnu kašicu s žitaricama

Večera:
    - isto kao i doručak, + palačinke, gris s ad. mlijekom i kockicom čokolade

Ne jede salame, hrenovke i paštete, eurokrem i ostali junk.

Lutonjice kak to da si tak protiv lina a daješ djetetu salamu, odnosno mljevene otpatke nafilane raznim aditivima i pojačivačima okusa ?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a eto, svakom je nešto bauk, meni su to lina i ne mogu si pomoći

šalu na stranu, salamu jede odnedavno. negdje od 2. rođendana recimo. i nije da mi je to super, ali ima stariju sestru koja ih jede.
    općenito, puno namirnica je probala dosta ranije nego zara (npr. kruh, kravlje mlijeko, čokoladu), čisto zato što joj nakon određene dobi nisam mogla zabraniti nešto što seka smije.

lina ne jede baš ni zara (jede ih češće nego margita, ali ne dovoljno često da margiti to postane nešto što i ona želi).

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moj je do 18 mjeseci cca jeo žitarice sa suhim voćem i voćem ili AD.
    a sada više voli kruh sa nečim (jaja,abc,putar,sir,špek ili domaća salama bez konz.) ili AD i muffin/blagdansko pecivo/mali burek.
    a za večeru nešto slično tome,ili štrukle,jogurt sa žitaricama i sl.sve u svemu prilično se bijedno (ograničeno) hrani od tih 18tak mjeseci i ne mogu mu unijeti raznolikost da se ubijem.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

lut, salama je dno dna , mi je nemamo doma-ključ. Kad dodje u babe požderao bi kilo-samu isto, bez ičega

M je jeo u toj dobi žitarice na vodi s voćem, obožavao je bananu ukuhanu sa zobi, dodano drugo voće, i koji pettit buerre keks za slatkoću kad nije bio od hrane

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

zaboravih, naša glavna namirnica-i najnajdraža večera-je integralna palenta s običnim jogurtom.
    Dvi totalno jednostavne namirnice, a okus super

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •