Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: beč i park dinosaura

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno beč i park dinosaura

dakle sljedeći vikend smo u laganoj akciji obilaska beča i htjeli smo posjetit http://www.styrassicpark.at/cms/
    zanima me jel itko bio u tom parku i dal se može šetat sa kolicima s obzirom da je šuma? i općenito kako je...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo bili prije cca godinu dana i bilo nam je super, spavali smo tamo u kućici na stablu...ujutro se kupali u bazenu i uživali...
    E sad, ne sjećam se za kolica jer su moji veći pa im ne trebaju, ali mislim da sam vidjela ekipu sa klincima u kolicima...budem doma pogledala na slikama i snimkama, možda smo "ulovili" koga
    Inače, sami obilazak s noge na nogu traje cca 30 minuta, šetnja je skroz ugodna.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

A isplati li se ići na jedan dan iz Zagreba?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj majamarko prvotno napisa
    sami obilazak s noge na nogu traje cca 30 minuta, šetnja je skroz ugodna.
    a jel možeš sam zujat po šumi ili samo uz vodiča? mi smo mislili biti tamo cijeli dan, ako se ima šta radit - jel ima?!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: beč i park dinosaura

Citiraj willow_tree prvotno napisa
    dakle sljedeći vikend smo u laganoj akciji obilaska beča i htjeli smo posjetit http://www.styrassicpark.at/cms/
    zanima me jel itko bio u tom parku i dal se može šetat sa kolicima s obzirom da je šuma? i općenito kako je...
    Mislila si reći Graza? Styrassic park je u Štajerskoj, jaaaako daleko od Beča.

Zbunila si me.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako se zadržavate oko Graza, tamo postoji jako zgodan etno park, zove se Stübing i u njemu se može provesti cijeli dan, no nisam sigurna može li se s kolicima - bila sam, naime, tako davno da mi djeca još nisu bila ni u planu, pa nisam obraćala pažnju na takve stvari. Već neko vrijeme razmišljam da odvedem svoje curke tamo, ali uvijek samo nekako projurimo onuda. :/

Datum pristupanja
    Jul 2007

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Mislila si reći Graza? Styrassic park je u Štajerskoj, jaaaako daleko od Beča.

Zbunila si me.
    idemo u beč, pa ćemo stat u tom parku. po karti je na oko pola puta, a od njega ima oko 2 h vožnje do beča. pitam za kolica tako da znam dal da ponesemo normalna ili terenska
    hvala ti ja ovaj drugi prijedlog , ne znam njemački pa nikako da skužim di se on točno nalazi

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a jel možeš sam zujat po šumi ili samo uz vodiča? mi smo mislili biti tamo cijeli dan, ako se ima šta radit - jel ima?!
    Možeš sam zujati, a možeš i uz pratnju vodiča (mislim da se vodič nadoplaćuje, nama je bio u cijeni spavanja, karata i svega toga...).Vodiča ima na slovenskom (bar je onda bilo), njemačkom i mislim na engleskom (to treba provjeriti na stranicama).Mi smo bili sa slo vodičem i bilo nam je skroz o.k. E sad, može se tamo provesti i cijeli dan, pogotovo ako ti klinci kao i naši, okidaju na dinosaure, kraj svakoga hoće stati bar 10 minuta, dobro ga proučiti, pa još fotkanje...u sklopu parka imaš i malo igralište sa kanticama, lopaticama, guralicama, kafić/restoran sa klopom i cugom, i mali "cirkus" sa žonglerima...mali vrtuljak,...sada vjerovatno radi bazen, veliki šah,...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Možeš sam zujati, a možeš i uz pratnju vodiča (mislim da se vodič nadoplaćuje, nama je bio u cijeni spavanja, karata i svega toga...).Vodiča ima na slovenskom (bar je onda bilo), njemačkom i mislim na engleskom (to treba provjeriti na stranicama).Mi smo bili sa slo vodičem i bilo nam je skroz o.k. E sad, može se tamo provesti i cijeli dan, pogotovo ako ti klinci kao i naši, okidaju na dinosaure, kraj svakoga hoće stati bar 10 minuta, dobro ga proučiti, pa još fotkanje...u sklopu parka imaš i malo igralište sa kanticama, lopaticama, guralicama, kafić/restoran sa klopom i cugom, i mali "cirkus" sa žonglerima...mali vrtuljak,...sada vjerovatno radi bazen, veliki šah,...
    moji su još maleni - 2,5 god i 11 mj. ali će im sigurno biti fora. baš se veselim! mislili smo tamo spavat, ali ćemo ipak nastavit za beč, tako da imamo onda vremena nedjelju za po beču

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

idemo u beč, pa ćemo stat u tom parku. po karti je na oko pola puta, a od njega ima oko 2 h vožnje do beča. pitam za kolica tako da znam dal da ponesemo normalna ili terenska
    hvala ti ja ovaj drugi prijedlog , ne znam njemački pa nikako da skužim di se on točno nalazi
    Ok, nisam te bila skužila.

Mislim da Styrassic park nije baš na pola puta, ali nema veze, sve je to pitanje pola sata-sat.

Ovo ti je stranica Stübinga na engleskom: http://www.freilichtmuseum.at/index....sk=view&id=359

A ovdje ćeš vidjeti gdje je točno smješten: http://www.freilichtmuseum.at/index....d=24&Itemid=66 (iza Graza kad se ide prema Salzburgu).

Budući da imaš malenu dječicu, mislim da bi im dinosauri ipak mogli biti zanimljiviji.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Ok, nisam te bila skužila.

Mislim da Styrassic park nije baš na pola puta, ali nema veze, sve je to pitanje pola sata-sat.

Ovo ti je stranica Stübinga na engleskom: http://www.freilichtmuseum.at/index....sk=view&id=359

A ovdje ćeš vidjeti gdje je točno smješten: http://www.freilichtmuseum.at/index....d=24&Itemid=66 (iza Graza kad se ide prema Salzburgu).

Budući da imaš malenu dječicu, mislim da bi im dinosauri ipak mogli biti zanimljiviji.
    ma da, skreće se sa autoputa i onda još nekih 30-40 min , al nismo vremenski vezani uz ništa, tako da imamo vremena.
    skužila sam taj eng prijevod i putokaz

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Evo, ukrali smo ti ideju i prošli vikend otišli u Styrassic park. Od Zagreba treba oko 2,5 sata (bez stajanja). S kolicima se može - nije idealno, ali može se. Šumska je staza, prošli je tjedan čak bila malo mokra, pa su ljudi svejedno prolazili kolicima (teretna su u svakom slučaju bolja od malih kišobran). Mi smo ih imali, ali ih na kraju nismo izvadili iz auta jer nam je bilo jednostavnije s nosiljkama.

Obavezno nosite neki sprej protiv komaraca - pikaju i po danu, ogromni su, a još su veći plikovi od uboda. Dobro bi bilo natempirati da uhvatite vođenje na jeziku koji razumijete (njemački i sloveski, engleskog nije bilo prošli vikend) jer je zanimljivo i ipak se više sazna nego samo s ploča.

Za obilazak parka dovoljno je sat vremena (toliko traje s vodičem, tada se baš ne stignete naslikavati), a dobro je još toliko ostaviti za igranje u parkiću i ako budete išli na cirkusku predstavu (oko 1/2 sata).

Vinjetu imam (vidim da si pitala na drugom topiku), ali i nama treba jer i mi ćemo za Beč ovoga vikenda. (Toliko o nešem rezanju troškova u krizi ).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •