-
višestruke komplikacije za ostvarivanje trudnoće
ispričavam se ako ova tema već postoji i molim moderatore da me premjeste ako treba.
naime imam velikih problema i jednostavno više ne znam gdje da krenem.prošla sam mislim sve značajnije doktore i klinike i većinom je odgovor;vi nećete moći imati djecu,ali ja se nekako ne mirim sa time i očekujem da se dogodi čudo,pa ako netko ima sličnih iskustava da ih podijelimo.
sve je počelo prije 6 godina sa najobičnijim izostankom menstruacije, ustanovljena je velika cista na lijevom jajniku,rađena je punkcija koja nije dala pomaka,čak se i cista vratila u roku šest mjeseci na prvotnu veličinu.nakon toga laparotomija i odstranjen mi je lijevi jajnik.na pretragama hormona nalaz katastrofa,jedno s drugim nije imalo veze.e nakon toga mi je otkriven miom veličine 2 centimetra i histeroskopijom je utvrđeno da se nalazi i stijenci maternice i tada mi je doktor rekao vi nećete moći roditi(ko da mi je rekao dobar dan) a ja u šoku.ovulacija se ne dešava,dakle jedino uz donaciju jajnih stanica,ali je to isto problem kad je tu taj miom i još su mi i na drugom jajniku otkrivene ciste. menstruacija mi je dolazila uz pomoć dabrostona i to ne uvijek,sad je nisam imala od 12 mjeseca,popila dabrostone i ništa.
i što sad,ja jednostavno više ne znam,a nisam još spremna dići ruke od svega
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma