Mišica ima 2 godine i mjesec. Dobro je dijete- nije cendrava, zahtjevna, lako joj se objasne neke stvare koje i stariji od nje ne razumiju...ali.
U zadnje vrijeme je tvrdoglava da popi....! Neznam više kako reagirati, jeli to samo faza, ili je takvog karaktera? Jeli premlada da razumije da ne može uvijek baš sve što želi ili je jednostvano tvrdoglava, razmažena ili što?

Evo primjer- jučer ustala, "došla sebi", razbudila se hoću reći, netom kasnije mi idemo ručati. Ona kaže da neće, ok, vjerujem da nije gladna jer je prije spavanja super jela. Kaže da hoće ići u sobu gledat (prokletu ) Peppu Pig. Ja kažem- sačekaj da jedem, jela sam samo lubenicu i bila gotova za 5 minuta.

Ali tu kreće plač, pepa, pepa, papa, vrištenje do neba. MM kaže nema pepe dok ne jedemo. ALi ona i dalje u plač. I tako dok ne dobije što želi. Jutros identična situacija, samo mi je puknuo film i plakala je skoro sat. Nakraju je ipak dobila pepu jer sam se bojala pustiti je da više plače, sva je pobijelila.
Možda je greška što popustimo pa uvijek, prije ili kasnije, dobije ono što želi.

jeli premlada ili razmažena?