Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Brevi Slex hranilica

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Brevi Slex hranilica

Gledam na netu ovu hranilicu već neko vrijeme,baš je funkcionalna,barem tako izgleda.
    Nisam je vidila nigdi uživo.
    Di ih ima uopće za kupit?
    Znam da magma ima Brevija,ali mislim da ove stolice nemaju.
    Jel je ima netko? Kakva su iskustva?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam je gledala i to u turbo limaču (na žitnjaku) - bila je izložena odmah pored autosjedalica
    i u trgovini sunčeko u dubravi..

činila mi se skroz ok, ima dosta mogućnosti podešavanja, može se koristiti godinama, kad je dijete veće može mu biti stolica za pisaći stol...

mana je cijena..ako se dobro sjećam više od 1000kn :/

nisam je kupila jer sam ipak zaključila da mi se za istu cijenu više isplati uzeti tripp trapp (koja mi je i ljepša i puno je manje glomazna)

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    nisam je kupila jer sam ipak zaključila da mi se za istu cijenu više isplati uzeti tripp trapp (koja mi je i ljepša i puno je manje glomazna)
    X, ovako i mi.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi je imamo. Kupila u Slo. Prednosti je napisala puntica- mogučnost podešavanja, dijete je može poslije imatu u svojoj sobi, moze koristiti i mama, odn tata, za peglanje npr
    Meni se svidja izgled jako, kompaktna je, i ne cini mi se glomazna. Fino je , jer se moze postaviti za stol, gdje svi jedu, da je dijete pored a moze se po zelji dokupiti i pladanj. Mi smo sad tek poceli sa dohranom, pa ne mozemo u slex-a jos jer beba jos ne sjedi kako treba; slex je za tamo od 7-8 mjeseci.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

koja je cijena u slo?
    i vidila sam neku dodatnu opremu da ima? jel se to posebno kupuje?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

slex
    Nadam se, da sam dobro stavila link. Sad je bas akcija u Pikapolonici, mi smo tamo kupili. Da, moze se dokupiti taj pladanj o kojem sam pisala, pa se mogu dokupiti jos dve kao presvlake, odnosno presvlaka od bombaza te nekakva mekana, plastificirana. Mi nemamo, mislim, da cemo jos samo pladanj uzeti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •