Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: djecja kirurgija u splitu

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno djecja kirurgija u splitu

nas mali jednoipolgodisnji prijatelj mora ici na operaciju hidrokele u splitskoj bolnici....trazim iskustva, moze li mama ostati s njimu bolnici, postoje li apartmani? i kakvi su opcenito uvjeti i ima li netko slicna iskustva.....hvala vam

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

iskustvo do prije 5 godina. necak je imao nesrecu, proveo je dugo u bolnici. majka nije mogla biti uz njega 24 sata, ali mogla je biti cijeli dan.
    nadam se da ce se javiti neko s novijim i boljim iskustvima.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

iskustvo od lani:sa dječicom do 5 godina roditelji mogu bit cijeli dan, ali navečer moraju otić, ovisno ko je u smjeni...kad je "dobra" smjena puste roditelje sve dok klinci zaspu, dok iz druge smjene doslovno otjeraju... mališi su svi zajedno u jednoj sobi, sa 5-6 kreveta odmah kraj sestara. soba do te je igraonica, tu ima i televizija, kao dnevni boravak.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ja nemam osobnog iskustva ali prema mojim prijateljicama- iskustva su pozitivnija nego u Zagrebu!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

da se javim kao mama malenog prijatelja...hvala svima! bili smo na pregledu pa nam je receno da apartman postoji, ne znamo doduse jos koliko se ceka, ni da li je smjesten odmah uz sobe, kosta doduse 700kuna po danu, al sto cu, pitat cu ostalo kad odem ugovorit termin za operaciju...ono sto mi nije bilo drago cuti je da su ukinuli praksu da se dijete dan prije operacije prijavi u bolnicu, ali da ga se onda uz upute moze vratiti kuci na spavanje i ponovno dovesti ujutro oko 7 h tako da provede noc manje u bolnici..al sve u svemu zvuci bolje nego sto sam strahovala. inace, zavirili smo na odjel oko 2sata popodne, mame su sve bile uz djecu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •