http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...ji/441161.aspx
U textu piše u 11h, pa bi bilo dobro poslati mail da isprave! :/
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...ji/441161.aspx
U textu piše u 11h, pa bi bilo dobro poslati mail da isprave! :/
ja na žalost nisam u stanju doći (vidi se iz potpisa zašto), ali u mislima ću bit sa vama![]()
Nas dvije (ili nas cetvero, ovisi koliko se Kaiju bude spavalo), puhat cemo balone u 12h na pulskoj trznici, kod fontane i time bar malo doprinijeti protestu.
i mi planiramo šeteti Korzom u Rijeci i puhati balončiće! Nadam se da se vidimo
na index.hr je MM poslao mail da izmjene info i da je prosvjed sutra u 12 sati, ali krivo su naveli i na 24sata:
http://www.24sata.hr/news/clanak/bor...e_id=main_page
tamo piše:
Članovi udruge će danas u podne na zagrebačkom Trgu bana Jelačića u znak prosvjeda puhati balone od sapunice, simbolizirajući rasplinute snove parova koji ne mogu imati djecu.
nažalost njihov kontakt nismo uspjeli pronaći!
to je vjerojatno sutrašnjih 24 sata
ajoj ja nažalost radim tad ...
pa ovaj put neću moći doći, al mislim na sve vas ...![]()
evo cure sa mog fejsa od zastupnika HNS-a poruka pozivnice za njihove clanove
''Goran Beus Richembergh Udruga Roda nas sve poziva sutra, u subotu 11. srpnja 2009. u 12:00, na Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu na prosvjed protiv sadržaja Prijedloga zakona o medicinskoj oplodnji, kojim će se još jednom, prije izglasavanja, skrenuti pozornost javnosti na nehuman odnos predlagatelja prema osobama s problemom neplodnosti. Pridružimo im se!''
i još ovo
[b]
''Goran Beus Richembergh at 7:21pm July 10
Trebamo doci u sto vecem broju. Kad sam vidio s kakvim su snaznim emocijama, strepnjom i suzama desetine sudionica foruma na www.roda.hr pratile svaku sekundu danasnje saborske sjednice bio sam najponosniji covjek na svijetu jer sam sudjelovao u pokusaju da se odupremo toj navali primitivizma i nazadnjastva. Milinovic me nije ni u oci mogao gledati''
Djeca i ja sutra točno u podne puhat ćemo balončiće u Karlovcu na promenadi kod Papas bara. :D
Gđa Milanka Opačić pridružit će nam se sutra na Trgu upodne![]()
ja sam nakupovala tih bočica sa sapunicom za balone, ako netko ne stigne kupit, javite mi se (ionako me znate više manje sve)!![]()
Javljaju se i cure iz drugih gradova, pa evo na jednom mjestu! :D
Popis se povećava...![]()
Ajmo cure i iz drugih gradova, javite se, dođite na svoje glavne trgove, šetnice, pokažite da nas ima u cijeloj Hrvatskoj!
Neka balončići lete i iz vaših gradova!![]()
http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewt...p?f=33&t=51357
:D :D :D
I bit će nam lijepo vrijeme!!!! Pa nek svi vide da se nećemo predati i da nam nemogu uzeti nadu i želju....
maloprije kupila baloncica u Turbo Limachu, cca 8 kn. Jos samo da se moji duplici sutra usklade, pa da ih na vrijeme stignem spakirati i eto nas na trgu
Cure iz drugih gradova, slikajte se kako pušete balončiće, bilo bi dobro da sakupimo što više sličica iz što više gradova da pokažemo da nas ima i da imamo podršku!![]()
I ja dolazim.
ima li tko sutra u zadru? hoćemo li puhati balončiće na orguljama? ja sam s dečkima sigurno tamo, pridružite mi se!
Dolazimo najvjerojatnije i nas troje.
Hoćemo li slikati dječicu za pps prezentaciju, grupnu slikicu s balonima?
Hvala Vam, gospodine Beus Richembergh. I ja sam ponosna na sve vas koji ste pokazali da vam je stalo.kandela prvotno napisa
![]()
sve podrške iz splita od sveg srca želim vam ,i da uspijete ukazati na njihove pogreške
Bravo! Ja sve koji spomenu svoj grad i gdje će biti upisujem na listu na Mame i bebe (i link na BETI) tako da drugi znaju, možda se tako ohrabri više ljudi...Eowyn prvotno napisa
![]()
Zagreb (trg bana J.Jelačića)
Slavonski brod (kod fontane)
Pula (tržnica)
Rijeka (korzo)
Osijek
Karlovac (na promenadi kod Papas bara)
Zadar (na orguljama)
tek sad vidim da se balončići pušu i u Rijeci. Gdje u podne na Korzu? Ispred robne kuće Ri?Tia prvotno napisa
Tko sve dolazi u Rijeku na Korzo?
Split (riva) - javlja Pinky
Nije bitno tko dolazi, ne treba se najavljivati, TREBA SE POJAVITI!!!![]()
Cure.... i ja se pridružujem, skupa sa mojom 8 mjesečnom kćerkom..dijetetom začetom postupkom- potpomognute oplodnje.. IVF...pa da vidim koji to "smrzlići" nisu živi...moja je itekako živahna....hahahaha:D
![]()
![]()
![]()
ivar ujutro izlazi iz bolnice pa i mi stizemo :D
E da curke...da li smo po zakonu obvezni najaviti prosvjed.??? ...negdje u neku PP ili Gradu Zagrebu.. ( ovo se tiče organizacije same udruge) da nas na kraju ne budu počeli tjerati sa trga?? POZZZ
Uh, baš bi voljela vidjeti da hrpu dječice i trudnica koji pušu balončiće od sapunice počne tjerati murja s trga glavnog grada jedne "europske" države!!!![]()
![]()
ali to nije prosvjed, to je samo puhanje mjehuricasfinga1 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
u zagrebu je prosvjed najavljen, sve je u skladu sa zakonom dakle
:Divarica prvotno napisa
Ma vi ste ZAKON.... :D![]()
ovo sam napisala za ostale gradove, naravno da je u zagrebu prijavljenegemama prvotno napisa
dolazimo i mi ( komada 4 ) puhat balončiće da pružimo podršku svim našim prijateljima kako u RL tako i virtualnom
![]()
ivarica prvotno napisa
![]()
:D :D :Degemama prvotno napisa
![]()
najvjerojatnije ćemo i mi (svi petero)potegnuti iz Varaždina. Bilo bi mi jaaaako drago da te vidim ...ovo je bilo malo offtopic al morala sam...curesky prvotno napisa
![]()
zasto u ostalim gradovima nije prijavljen? radi se o deset minuta poslaegemama prvotno napisa
pretpostavljam da onda roda nije organizator jer takva odluka do mene nije dosla (i ne bi prosla)
E onda ćemo puhatiiiiiiiiiiiiiii..... :D
pa nije roda organizator, to je samoinicijativno okupljanje gradana... ustvari bas slucajno svi pusu mjehuriceivarica prvotno napisa
Ne treba komplicirati...trebamo se skupiti u svim gradovima i jednostavno puhati balončiće...eto tako, baš nam je tako došlo...hahahaha
I ja sam sve ovo shvatila kao spontano i samoinicijativno okupljanje gradjana.Na kraju krajeva to i jeste to bar sto se Broda tice, okupljamo se kao tiha podrska samoinicijativno a ne u ime bilo koje Udruge iako nas je vecina nas koje cemo sutra doci u Beti.