Ja sam mislila na vlak, sutra ujutro u 5 i 45 da stignem na prosvjed u Zagreb.
Sad vidim da je i u Rijeci.
Na Korzu sam garant u podne.
Gdje se vidimo? Korzo, ispred Erste, fontana, robna kuća RI ???
klara...vi idete za Zagreb?
Ja sam mislila na vlak, sutra ujutro u 5 i 45 da stignem na prosvjed u Zagreb.
Sad vidim da je i u Rijeci.
Na Korzu sam garant u podne.
Gdje se vidimo? Korzo, ispred Erste, fontana, robna kuća RI ???
klara...vi idete za Zagreb?
onda ovako?
u zagrebu je mirni prosvjed u organizaciji udruge roda, u ostalim gradovima spontana okupljanja gradjanki i gradjana
moze?
Dolazimo nas troje. Predlažem da preciziramo mjesto okupljanja... može definitivno ispred robne kuće RI?klara prvotno napisa
Mislili smo u Zg, dok nisam skužila da je okupljanje i u Rijeci.Ana i mamino zlato prvotno napisa
Predlažem da se nađemo ispred robne kuće Ri.
Neću držati transparente, neću biti glasna, neću vikati, narušavati javni red i mir. A mislim da ću i biti sama.
Može li mi tko zabraniti da mirno sjedim na klupi i pušem balončiće dok oko mene djeca skaču i love ih.
Danas popodne smo se isto tako igrali (štih proba![]()
odličnoivarica prvotno napisa
RIJEKA - 12 SATI ISPRED ROBNE KUĆE RI - A I PRIJE PO BALONČIĆE
PLAČEM OD MUKE
EVA MI SJEDI U KRILU I TAKO BI ŽELJELA DA I VI DRŽITE SVOJE DIJETE
Hocete li slati apel na email preko Rode i za spontana okupljanja u drugim gradovima?
Mislim da je tako najbolje.U vijestima na drugom je ponovno najavljen prosvjed Udruge Roda u Zagrebu.Nadam se da ce vam se pridruziti jos dosta gradjana koji imaju koliko toliko osjecaja za ovu nasu problematiku.Neizmjerno mi je drago sto ce vam se pridruziti i M.Opacic te drugi oporbeni politicari.I na kraju zaista sam ponosna sto cu na neki nacin biti dio vas iako tako daleko.ivarica prvotno napisa
![]()
Ana i mamino zlato![]()
![]()
Dakle, ispred Ri u 12. Idem miješat sapunicu 8)
Uopće ne razumijem što pitaš, što znači slati apel? No pretpostavljam da odgovoriti mogu samo članice Udruge?pino prvotno napisa
danas kupila sapunicu, sutra dolazimo i pušemo :D !
Stavila sam na MiB da ne bude zabune!![]()
OBAVIJEST:
Okupljanje u Zagrebu je u organizaciji udruge RODA!
Okupljanja u drugim gradovima su spontana okupljanja građana koji izražavaju svoju potporu i daju glas PROTIV izglasavanja ovog zakona!
ja dolazim s djetetom puhati balone, kao milju puta do sad... neorganizirano, u svoje osobno ime dajem podrsku svojim curama... nitko mi to ne moze uskratiti/zabraniti
Bas tako!BusyBee prvotno napisa
Ja sam zbog mira svoje savjesti i osjećaja obaveze prema mojem malom predivnom čudu koje me danas cijeli dan svom snagom lupka iz trbuha (prosvjeduje!), odlučila doći na trg i puhnuti koji balončić!
![]()
Jer ipak, ja želim da moj još ne rođeni sin jednoga dana sobu dijeli sa sekom ili bracom! E pa za njih sutra idemo puhati balončiće!![]()
Vidimo se!![]()
XXXXTinkiVinki prvotno napisa
I mi želimo da naša V. ima jednog dana brata ili seku!!! Sutra se vidimo! MM i ja dolazimo puhati balončiće!!
cure pušite i za nas koji ne možemo ja radim i užaasno mi je žao,![]()
Ima nedaleko od MUP-a u Petrinjskoj printanje na majice. Ne znam smijem li napisati ime, ali tamo, koliko vidim se mogu otisnuti natpisi u vrlo kratkom roku i to termopreslikačom, ali samo na bijele majice. Blizu Trga je pa ako netko želi, možda se može tamo uputiti prije prosvjeda i napraviti si majicu.
Jedino još ne znam kako se termopreslikač napravi, ali možemo sutra nazvati![]()
klara, mislila sam na to da sam dobila dva emaila od anchi76 za okupljanje u ZG, pa sam se pitala hoce li poslati jos jedan email da obavijeste i o spontanim okupljanjima u drugim gradovima.
Cure iz VŽ...da li ćemo se i mi negdje naći ili sve idete u ZG? Ja radim danas noćnu i ne mogu do ZG sutra.
Cure, u Dubrovniku je subotom na Stradunu tisuće turista radi mega putničkih brodova i nemoguće je hodati ulicama s bebicom, no ako odemo na drugi kraj grada, puhat ćemo balone s vama u podne, ako ne, taman oko svoje zgrade.![]()
![]()
I da, ako ima tko iz Dubrovnika tko bi nas se pridružio u Uvali, neka nam se javi.Indi prvotno napisa
Žao mi je što i u drugim gradovima nije organizirano okupljanje i nadam se da će barem ovako "neobavezno" ipak doći dosta ljudi.
E, da - Split- riva :/ velika je riva, nekako mislim da se baš nećemo uspit okupit.
Ali nema veze, neka barem u Zagrebu bude okupljanje za pamćenje.
Ma nećeš. Imam ja litru PustefixaMatilda prvotno napisa
Ali ne garantiram da nećemo biti glasni dok lovimo balončiće :D
Ja bi rado, ali u podne mi je baš nezgodno, radi malene, u 12.30 jede pa onda spava. Još k tomu mi smo u Župi, ja sa stomkom, a ona ili trči ili je treba nosit... Stoga, mi ćemo puhat balone doma i bit ćemo s vama u srcuIndi prvotno napisa
![]()
prekaljeni ngo-ovac :DIvarica prvotno napisa
evo meIRENA456 prvotno napisa
di je okupljanje?
a di su splitske RODE?
Ja cu sutra otpuhnuti par balona u smjeru Hrvatske, a ako mi puhne ujutro, mozda sjednem u auto i put Zagreba.![]()
![]()
mi bismo bili jako sretni da nam se pridružišfritulica1 prvotno napisa
Nadam se da ce cure poslati slicice iz svih gradova gdje se bude "puhalo".
Dolazi i Jadranka? Pa kad je bila ministrica obitelji voljela se jako naslikavati po skupovima i prezentirati kao zaštitnica "malih" ljudi. Zanimljivo je kako s promjenom funkcije mijenja i mišljenje. Ne, ne pokazuje pravo "ja".
Htjela bih danas stisnuti ruku pravoj ženi-gđi Milanki Opačić, a Jadranku nešto pitati. No nema bojazni, ona neće doći, ona se bavi "važnijim" problemima.
Zar ona ima ikakvo svoje "ja"?Biene prvotno napisa
isto takoBusyBee prvotno napisa
pa na balonima ništa ne piše ....budemo se i nas 2 prošetali po promenadi
Honey prvotno napisa
:D :Dmaria71 prvotno napisa
Samo se nadam da će bura popustiti do podne jer će u protivnom na splitskoj rivi biti teško puhati, ali ćemo se potruditi
Na žalost u Osijeku je nemoguće išta organizirati.... Pokušala sam još davno, makar neku forumsku kavicu....skupile se nas 3![]()
Zato vas podržavam iz daleka, ali svim srcem!![]()
klara prvotno napisa
stižu ekipa lollipop i ekipa ra
Yesssss koji će to tulum bit
neka netko uzme digitalac da slikamo druženje. T. pita stalno za svoje frajere.
dolazi i Marija Lugarić iz SDP-a :D :D :D
žao mi je da tako misliš. u osijeku imamo rodinu podružnicu i jako puno toga je organizirano u zadnjih 4 godine.Superman prvotno napisa
na žalost ovaj prosvjed nismo uspjele organizirati i grizem se zbog toga, ali sigurno znam da će BHany biti danas na trgu s hanom i puhati balončiće, odmah pokraj oca nam domovine
zagrepčanke i sve pojedinačne puhačice po cijeloj rh, puhat ću balončiće s vama u svojim mislima. uz vas sam![]()
Drage Rode,sadašnje i buduće nesretnice, koje ste prisiljene prolaziti kroz
bespuća povijesne zbiljnosti hrvatskog zdravstvenog sistema.
Za današnje okupljanje na Trgu,imate moju punu moralnu podršku.
Nažalost sam na poslu do 2 sata,tako da nisam u mogućnosti biti s vama.
S obzirom na moju bujnu maštu,složio sam jednu hipotetsku priču.
Dobar dan ja sam novinar taj i taj i pišem za časopis taj i taj.
Dobar dan ja sam XY i u ovoj priči o MPO sam dugi niz godina.
Što bi vi ,da možete poručili saborskim zastupnicima ,koji će vjerovatno na
slijedećoj sjednici sabora izglasati ovaj novi,u najmanju ruku,kontroverzni zakon o MPO?
Da mogu ja bi poručio slijedeće:
Da Bog da u tel.imeniku imali brojeve svih klinika koje se bave MPO u državi i šire.
Da Bog da u tel.imeniku imali brojeve svih doktora ,sestara,biologa itd.koji se .......
Da Bog da u tel.imeniku imali brojeve svih ljekarni koje imaju ljekove potrebne za ......
Želim da znadete cijene svih ljekova potrebnih za .....
Želim da imate red vožnje svih prijevoznih sredstava i karata cesta koje vode do mjesta...
Želim da upoznate sve rupe u kojima će te spavati u gradovima gdje se nalaze klinike koje....
Želim da imate miljun isprika šefu i kolegama na poslu jer vi morate ići.......
Želim da naučite više jezika,tako da možete mejlat u više država u klinike koje......
Želim da prodate motor,pa onda auto da možete kupiti ljekove potrebne za....
Želim da podignete kredit da možete kupiti....
Želim da dadete čitavu plaću za dvije povratne avionske karte do Zgb ( drukačije nije išlo)
Želim da se pogledate u oči sa svojom dragom/dragim nakon još jedne negativne bete.
Želim da pokušate zaspati svatko na svojoj strani kreveta skrivajući suze jedno
od drugog nakon još jedne.......
Želim da majci i ocu javite: još jednom ništa
Želim da u tel.imeniku nemate nijedan broj od vrtića,trgovine dječje odjeće,igraonice
male glazbene škole,balete,male škole stranih jezika,pedijatra,dobrog zubara za malene,
da nemate pojma o bočicama,pelenama,dudama,prvom zubiću,prvoj riječi,prvom......
Eto gospodine novinar to bih im poručio.Imam toga još u glavi ali nemam volje a i nema
koristi.To su poslušni vojnici partije koji će ovaj zakon itako izglasati.
I pošto nema koristi,onda bih im poručiodjebite iz naših života i pustite nas na miru u
našoj tuzi i jadu .Uhvatite se pod ruku sa popinama koji su i kreirali ovaj zakon.
Skupa zapjevajte:Kad se male ruke slože,i ovakav nakaradni zakon se izglasati može.
Ako moderatorice drže da je ovo neprimjereno obraćanje uvaženim zastupnicima hrvatskoga sabora i klera,neka ovo brišu.Ja sam postigao svoj cilj.Malo mi je lakše pri duši kada se ispušem premda nema koristi.
Možda bih i ja za 10 do 15 tisuća kuna mjesečno plivao u kaljuži i poslušno klimao
glavom i glasao za zakon za koji znam da je katastrofalan i jedan od najgorih na svijetu.
Ipak ne,imao bih problema svako jutro se brijati sa zatvorenim očima.
Po zakonu velikih brojeva,( ako se sa neplodnošću bori cca 15-20 posto ljudi) svatko od ovih smradova ima brata.sestru,rođaka,susjeda,prijatelja itd.itd koji su u ovoj priči,pa neka njima
objasni kako je ovaj zakon dobar i liberalan.
Samo nek ponese maramicu.
Ja sam u ZD i jutros radim, Iva i ja ćemo puhati balončiće popodne da bude što više MPO bebica :D
Samo da znate da sam uz vas cure![]()
vaclave, meni nije ni najmanje neprimjereno
rasplakao si me![]()
Cure ja sam daleko od Zagreba i danas ćete sve biti sa mnom u mojim mislim i mom srcu i punih pluća navijam za Vas. Ljubim vas sve.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()