Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: dilema- molim one koji se dobro razumiju u AS

Datum pristupanja
    May 2008

Početno dilema- molim one koji se dobro razumiju u AS

Priorifix ili Tobi?koja je bolja? koja je razlika u sigurnosti?
    Ima li neka treca koju bi preporucili iz grupe 0-18?
    i jos jedno pitanje...ako beba ima 10 kg (mozda sad vec i koju vise) i 73 cm smije li uopce vise u Cabriofix 0?

hvala

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Koliko je staro dijete?
    Je li Cabriofix grupa 0 ili 0+? Ajd provjeri da nije do 13 kg, mislim da bi trebala biti.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

cabriofix je do 13 kg.
    ukoliko je vrh glavice više od 2 cm od vrha, sjedalica je dobra.

priorifix je sjedalica koja se može fiksirati ISOFIX-om te je stoga i skuplja. ispravno postavljena sjedalica je jednako sigurna ukoliko je postavljena bilo pomoću ISOFIX-a bilo pomoću pojasa u 3 točke. ukoliko nemate namjeru koristiti ISOFIX šteta je potrošiti dodatne kune.

niti jedna od sjedalica koje si navela nije od 0 do 18 kg nego od 9 do 18 kg i pripadaju grupi I. u toj grupi ima mnogo sjedalica razne kvalitete te ti preporučam da baciš oko na katalog sjedalica. link na katalog se nalazi u stickanom topicu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala puno..
    zabunila sam se, mislila sam na od 9-18 kg..ok, mene sad zanima sto bi vi preporucili (novci mi nisu problem kod neceg bitnog kao sto je autosjedalica jer se ipak radi o sigurnosti djeteta i dugo cemo je koristiti)..malo sam u medjuvremenu gledala, nasla sam jos i roeemer i bebe comfort pa me zanima kako stoje u rangu jedna s drugom jer se iskreno ne razumijem puno u tematiku..gledala sam malo adac testove ali ne stojim tako dobro s njemackim da bi sve razumjela

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ako kupimo isofix koristiti cemo ga jer ga mozemo montirati u auto..zanima me da li je to imalo sigurnije i npr sto bi preporucili od ovih autosjedalica:
    Maxi cosi priorifix, Maxi cosi Tobi, Roemer Safefix, Bebe comfort Iseos Neo, Bebe comfort Iseos Isofix ili eventualno jos nesto sto bi bilo ok? Da li je svejedno ili ipak ima neki bolji izbor?

Oprostite na gnjavazi

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Amalthea, ja i ostali savjetnici, ne možemo preporučiti sjedalicu jer bi to bilo reklamiranje ili favoriziranje pojedinog modela ili proizvođača. Odluka mora biti roditeljska, a preporuku ti mogu dati drugi roditelji koji imaju iskustvo s nekom od navednih sjedalica. Jedino što ti svakako preporučamo je da koji god model da izabereš isprobaš da li ti odgovara automobilu.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ako je dijete po visini dugačko ali nema niti blizu 13 kg, ima 12, 5 mj, i 10 kg....treba li prelaziti iz AS cabriofix 0+ u veću AS ili ...?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ukoliko je vrh glavice došao na manje od 2 cm od vrha AS i dijete se može samostalno ustati na nogice (pridržavajući se npr. uz namještaj ili ogradicu krevetića, ali ne uz pomoć druge osobe), da, treba preći iz AS grupe 0+ u AS grupe I.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •