Može li mi netko objasniti kako se "citira"?
Thnx
Thnx
klikneš na gumbić "quote" u postu kojeg želiš citirati i dobiješ ovo:
ako želiš više citata između kojih ćeš nešto napisati, kad pišeš odgovor klikni na "quote" koji se nalazi pored gumbića B, i, u, kopipejstaj tekst kojeg želiš i ponovo klikni "quote". dobit ćeš ovo:zbrasic prvotno napisa
Thnx
Aha, mislim da kužim.ms. ivy prvotno napisa
Puno hvala.
Proba, proba, jen, dva .....Samo probavam da li sam skužila.Frani prvotno napisa
![]()
Proba, proba, jen, dva .....Samo probavam da li sam skužila.[/quote]
happyness prvotno napisa
Ovo prvo sam skužila al da vidim ovo drugo:[quote]kopipejstaj tekst kojeg želiš i ponovo klikni "quote". dobit ćeš ovo:ms. ivy prvotno napisa
da vidim ovo drugo
[quote]da vidim ovo drugo
Ok,sad bum prestala jer očito nekaj krivo radim.![]()
Oprostite ak sam previše mjesta zauzela.![]()
Eto da i ja probam...Frani prvotno napisa
ms. ivy prvotno napisa
dobit ćeš ovo:
happyness prvotno napisa
Oprostite ak sam previše mjesta zauzela
ms. ivy prvotno napisa
happyness prvotno napisa
Sve je ok, samo imas kvacicu na "Onemogucite BBCode u ovom postu". Makni ju i onda postaj.![]()
Ako sad ne bude dobro-ako želiš više citata između kojih ćeš nešto napisati, kad pišeš odgovor klikni na "quote" koji se nalazi pored gumbića B, i, u, kopipejstaj tekst kojeg želiš i ponovo klikni "quote". dobit ćeš ovo:![]()
IDEŠ! DOBRO JE!!!!!
Samo treba čitati, jel da?![]()
( ne, nisam plavuša, zakaj pitate? )![]()
![]()
http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=166&Tekst2ID=170&Show=1433Taša prvotno napisa
Rayna prvotno napisa
[quote="Frani"može li mi netko[/quote]
ajoj
Pogledaj svoj...
Frani"može li mi netko[/quote]
A sad pogledaj moj...
[quote[i][/i]="Frani"[b]][/b]može li mi netko[/quote]
Fali ti jedna zagrada, ova sto je tamnija.
Ako sve nije na mjestu, sve zagrade i redoslijed, naravno da nece fukcionirati. Uvijek ovako mora izgledati..
[quote[i][/i]="Frani prvotno napisa
uspijelo mi je ovdje
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...026&highlight=
anchie76 prvotno napisa
Yes!!!
Mučilo me [quote="anchie76"] nikak da dobijem koga citiram...![]()
[quote="Dodirko"]anchie76 prvotno napisa
Yes!!!
Mučilo meanchie76 prvotno napisa
Moj milijunti pokušaj citiranja....
Uključen code - da vidimo sad.ina33 prvotno napisa
Wow!!!! Fala cure, zezalo me na kavama već zbog ovoga.h
Isprobavam, živciralo me kaj uvijek dobijem samo 'citat', a ne i napisano od koga je.
[quote="ina33"ina33 prvotno napisa
E sada me zanima: da li onaj dio u navodnicima moram uvijek ručno pisati tj. ručno upisivati navodnike i kopirati ime od koga je citat ili mogu samo jednim klikom (negdje nešto označiti ili slično) dobiti da mi on sam automatski izbaci quote="ina33"
Imaš gumb "Citiraj" u gornjem desnom uglu posta osobe koju želiš citirati. Onda ne moraš sama pisati.
bla bla bla samo pokusavam a ne kontam zasto ovo kad ima s desne strane qouteImaš gumb "Citiraj" u gornjem desnom uglu posta osobe koju želiš citirati. Onda ne moraš sama pisati.
Honey prvotno napisa
Znala sam da je nešt jednostavno ali nisam kužila kaj. Hvala.
[quote="malena beba"]Opet!Imaš gumb "Citiraj" u gornjem desnom uglu posta osobe koju želiš citirati. Onda ne moraš sama pisati.
Napokon skužila, problem je bio u BBCode-u, što god to bilo![]()
i ondaNapokon skužila, problem je bio u BBCode-u, što god to bilo Embarassed
Zubic vila
PostPostano: pon lip 29, 2009 1:DImaš gumb "Citiraj" u gornjem desnom uglu posta osobe koju želiš citirati. Onda ne moraš sama pisati.
da pokusamFrani prvotno napisa