bublica3 prvotno napisa
Nedjeljom_u_dva@hrt.hr - na ovu sam ja njemu poslala
Aleksandar.Stankovic@hrt.hr - s ove sam dobila odgovor
bublica3 prvotno napisa
Nedjeljom_u_dva@hrt.hr - na ovu sam ja njemu poslala
Aleksandar.Stankovic@hrt.hr - s ove sam dobila odgovor
evo poslala sam i ja manjinama i zahvalu G.Stankoviću.
Moraju SVI shvatit da nama ovaj novi zakon ŽIVOT ZNAČI!
g.Richemberg hvala Vama i Vašim kolegama što nam dajete podršku i što pratite ovaj forum! Ipak postoji mala nada za pozitivan pomak u srijedu! Sretno svima nama!
Poslala sam mail-ove molbe na klubove zastupnika nacionalnih manjina u kojima ih molim da svojim odlaskom sa glasanja onemoguće donošenje ovog zakona.
Poštovani G.Goran Beus Richembergh, hvala na vašoj potpori od srca.
i meni se cini da su nam predstavnici nacionalnih manjina jedina sansada zakon ne bude izglasan i da bi ih trebalo zasuti s mailovima - osobnim pricama, informacijama, molbom.
usput, cure koje ste u petak prenosile livestream glasanja ovdje na forumu, hvala vam, bile ste mi jedina veza s dogadjajima; drhtala sam sa svakim novim postom.
takodjer hvala i zastupnicima sdp-a, hns-a i gosp.Cehoku sto su napustili sabornicu i srusili kvorum te nam dali i vrijeme i nadu da se mozda ipak nesto moze promijeniti. hvala sto nam pruzaju toliku podrsku i bore se protiv ovog uzasnog zakona zajedno s nama.
hvala i gosp. Goranu Beusu Richemberghu na javljanju ovdje i na podrsci.
Cure sad sam primila mail od G. Romane JERKOVIĆ. Kaže kako nas podržava i razumije, ali da će na sljedečem glasovanju HDZ osigurati kvorum i da zakon će biti izglasan tj. usvojen.
![]()
![]()
![]()
pa to se tako kod nas radibublica3 prvotno napisa
usvojiš zakon protivan Ustavu, da se uvučeš Crkvi
i onda ga rušiš na ustavnoj tužbi za 6mj
Nisam stala cilo jutro pisat mailove zastupnicima!!!
Pa poslu sam i na žalost nisam danas bila baš učinkovita! Ispričavam se mom poslodavcu, ali ovaj zakon život znači! Sad ili nikad!
![]()
Ma ako ga i usvoje sada, moramo se nastaviti boriti! Sa borbom imamo bar nekakvu šansu i ne smijemo ju propustiti!! Cure ne odustajte, ne dajte da vas obuzme malodušnost!bublica3 prvotno napisa
A tko zna, možda i gospodin Šeks stekne stav i to zdravorazumski![]()
sad sam malo gledala stranice sabora. trenutno je aktivnih 153 mandata, a od toga hdz ima 66, hss 5, hsls 2 (ako je ona pita na njihovim stranicama točna) itd. dakle, da bi izglasali ovaj zakon moraju imati 77 glasova (ako su prisutni svi zastupnici na glasanju). ako bi hsls glasao protiv, kao i manjinski zastupnici mozda zakon ne bi prosao, čak i kad bi im se pridružila 3 zastupnika hdssb. naravno ta računica je da su svi zastupnici prisutni na glasanju (ako bude manje sdp-a i hns-a, a kvorum je, ne piše nam se dobro).
možda je sad ovo "pjev očajnika", ali iskreno nadam se da će bar netko od ovih ljudi glasati prema svojoj savjesti, a ne prema stranačkim naputcima.
ako sam pogriješila u brojkama, moje isprike, ravnala sam se prema podacima sa stranice sabora (nije mi se dalo ručno brojati po imenima zastupnika).
da samo je problem sto je nama 6 mjeseci luksuz. meni bar. ja sam bila planirala u 9. na prirodnjak i u 11 na stimulirani a sad mogu zavijat na mjesec...MGrubi prvotno napisa
![]()
Ma svima nam je luksuz. Ali ogromna je razlika ako između toga da ga srušimo za 6 mjeseci i toga da ga uopće ne srušimo jer se ne borimo.Pinky prvotno napisa
ma borim se ja. upravo sam poslala mail zastupnicima nacionalnih manjina.
i nije gotovo dok nije gotovo.
predlazem svima da ucine isto.
p.s. poslala sam prije tjedan dana mail hss-u u kojem sam iskritizirala petirkine istupe i rekla da im strasno narusava ugled u javnosti. ZNAM DA nisam napravila nikakvu promjenu, briga njih sta im ja pisem, ali kad sam vidila da su je suspendirali, bila sam ponosna.![]()
obrisala sam neprimjeren post duge30 i, standardno, pozivam na pridržavanje pravila foruma.
Pinky prvotno napisa
![]()
[quote="Pinky"]ma borim se ja. upravo sam poslala mail zastupnicima nacionalnih manjina.
i nije gotovo dok nije gotovo.
predlazem svima da ucine isto.
quote]
i ja nekima bojim se i vise puta u forci![]()
ja sam neki dan slala sms-ove zahvale (uz mailove) zastupnicima čije brojeve imam. i sad me nazvao tip i veli ja nisam taj i taj zastupnik, ali sam dobio vašu poruku i podržavam vaše zahtjeve
koja legenda! nema veze sa saborom
Nek se hdz i koalicijski partneri prije nego dignu ruku za ovaj zakon zapitaju što će se dogoditi s njima na sljedećim izborima. Možda smo mi šačica neplodnih građana, ali pamćenje nas hvala bogu dobro služi. Ovo je cesta na kojoj se skupljaju glasovi, a ne 3 tjedna prije smješkanjem sa jumbo plakata!
p.s. ako je neprimjereno nek se briše!
bublica3 prvotno napisa
![]()
nažalost je to tako
XXXXXXX i ne brisat molimNatalina prvotno napisa
![]()
66 hdz, 6 hss - to je već 71
hdssb 3 - 74 na njih treba sad udariti! cure, trpajte ih mailovima klubhdssb@sabor.hr
od 8 manjinaca 4 će sigurno glasati ZA, mada je po Islamu IVF dozvoljen parovima u braku, to treba dojaviti Memediju (dakle nema ograničenja na broj stanica i sl)... od toga su 3 članovi sdss-a koji bi mogli glasati protiv. jedan je furio radin, istrijani su dosta openminded - no istovremeno neki su i konzervativni, tko zna za njega
to je opet i više nego dovoljno da zakon prođe
govorim o broju saborskih zastupnikaksena28 prvotno napisa
Poslala sam im tekst koji sam napisala na drugom topicu. A prije njega sam napisala ovo:taca70 prvotno napisa
Poštovani,
biti ću slobodna obratiti Vam se i moliti Vas da razmislite za što ćete podići ruke u Saboru. Iako predstavnici vladajuće stranke pokazuju izuzeno veliku neinformiranost o zakonu koji su predložili, štoviše, izjavljuju i da nemaju stav o tome, ali će glasati tako da Prijedlog zakona postane Zakon, biti ću dovoljno hrabra i neću pokušavati upoznati Vas sa time što struka, pacijenti i iskustva drugih zemalja govore, nego ću računati na to da ste sa time, u skladu sa Vašom dužnosti dovoljno i sami upoznali te Vam poslati tekst koji sam napisala, a kroz koji bi mogli shvatiti što taj Zakon za koji se sutra podižu ruke znači meni kao pacijentu radi kojeg bi isti i trebao biti pisan. Hvala Vam na Vašem vremenu.
Srdačan pozdrav,
ime i prezime, (32), neplodna
Poslala zahvalu A. Stankoviću i dobila odgovor:
Hvala i Vama na hvali...uz nadu da će sve ovo što radite ipak rezultirati daškom pameti kod onih koji se pameću diče.
U gužvi sam pa Vam ne mogu opširnije odgovoriti,ali ipak...svaka čast za ove dvije kartice teksta"!!
pozdrav! Stanković
"Draga gđa P., SDSS neće podržati ovaj zakon kako zbog parova poput vas tako i zbog vrijednosti do kojih držimo" MILORAD PUPOVAC, SDSS :D :D :D
Super za SDSS. :D
jeste li sigurni da će sutra u saboru biti svi zastupnici SDPa ,HNSa i HSLSa?
Dosta je nategnuto, a zastupnici HDZa i koalicije će biti svi po naredbi s vrha.
nema jamstva za to! nema ni jamstva da će biti svi iz ovih manjiskih koji nas podržavaju!Biene prvotno napisa
Poštovana,
Zahvaljujemo se na mailu koji ste uputili Klubu zastupnika SDSS-a.
Vjerujemo da ste pratili raspravu o Prijedlogu zakona o medicinskoj oplodnji
gdje su naši zastupnici iznjeli stav da ne podržavaju ovakav Zakon, niti će ga
podržati.
Srdačno
Zastupnici SDSS-a
upravo stiglo na moj mail![]()
![]()
A mozda se zainate pa bas svi dodu. Ovo mi je postala kao neka tekma.ksena prvotno napisa
(Ali s vrlo ozbiljnim sadrzajem i rezultatom).
prava pobjeda bi bila da imaju kvorum, ali da izglasaju protiv. jer ako sad opet neće imati kvorum, samo će čekati do sljedeće sjednice kada će ga biti. kada bi svi manjinci glasali protiv zakona to bi bilo savršeno. onda hdz, hss i hdssb nemaju većinu (74 glasa, ako sam dobro izbrojala).taca70 prvotno napisa
sutra nas svih čeka žešće živciranje, brrrrr... ne mogu ni zamisliti
jesmo li 100 posto sigurni da će hdssb podržati taj zakon?
Evo i ja sam dobila odgovor od sdss-a.Joj, nada je stvarno posljednje sto u covjeku umire.Brojala sam jednog po jednog zastupnika i hdz,hss i glavasevi imaju 75 zastupnika.Bas smo na knap.
laky prvotno napisa
:D
cure, pritisak na Glavaševe! MAILOVE NA klubhdssb@sabor.hr
znate kaj, ja sam sad njih nazvala i pitala hoće li oni podržati zakon i veli mi njihova tajnica na NEĆE najvjerojatnije, odbijen je njihov amandman pa se neće baš trsiti dići ruku za hdz-ove zakon!
nadalje, oni imaju samo 2 zastupnika, jer je Glavaš u BiH!
joj ja se bojim računati
bravo, ksena! nisam se ni sjetila da glavaša nema.
joj, držim fige da ih ne podržaju ni oni ni manjinci i da bude više "protiv" glasova!
klub.pgs-sbhs-mds@sabor.hr
ne treba ni njih zaboraviti, ima ih 4. ajmo cure, i sitno je bitno
Možda možemo računati da postoji pokoji sa savješću i da se ne sutra ,u slučaju zdravog razuma, neće pojaviti u Saboru?Biene prvotno napisa
za sve vas curke![]()
mislim da pišete povijest, ovdje na forumu....
Poslala, ali dobila odgovor: Delivery to the following recipients failed. :?ksena28 prvotno napisa
a prstiju koji pišu neovisno o mozgu..aenea prvotno napisa
..i da se sutra..
Stiglo i na moj mail
:D :D :D
"Klub SDSS to me
show details 3:08 PM (0 minutes ago) Reply
Draga ......,
Zastupnici SDSS-a se zahvaljuju na mailu koji ste im poslali.
Vjeruju da ste pratili raspravu o Prijedlogu zakona o medicinskoj oplodnji
gdje su govorili i iznjeli stav da ne podržavaju ovakav Zakon, niti će ga podržati.
Srdačno vas pozdravljaju
Zastupnici SDSS-a"
![]()
Joooj...i ja se nekak potajno nadam da i u HDZ-u ima onih koji barem malo mućnu svojom glavom pa se barem neće sutra pojaviti u Saboru kad već ne smiju glasati protiv zakona...da ne dobiju packe od šefice. :/aenea prvotno napisa
cure poslala sam svima osim SDSS ne uspijeva mi poslati ima li netko isto problem oko njihovog maila!! :/
a bome i ja se nadam :/Gabi prvotno napisa
Nažalost, bojim se da u HDZ-u vlada "kolektivna svijest" - kao neko SF pleme...![]()
A koji su to svi manjinci? Vidim da ste neke vec kontaktirale. Ima li jos netko kome bi se mogao poslati mail?kada bi svi manjinci glasali protiv zakona to bi bilo savršeno
bravo cure!
ja se nadam da ce sutra prevladati glas razuma na markovom trgu
jednostavno ne mogu vjerovati da ovdje ne postoje neki visi, meni nedokucivi interesi jer mi je tesko misliti da su ljudi koji vode RH hrpa bahatih, nerazumnih, neintelegentnih i skroz bezosjecajnih ljudi iako se svaki svakcati dan borim s posljedicama njihove bahatosti - uvijek se nekako (i u zivotu) nadam da ce razumni, dobri i empaticni pobjediti nerazumne, bahate i zle