sad je bilo na vijestima hrt1 da se vladajuća stranka nada i vjeruje da će u srijedu zakon proći "bez problema". znači definitivno ostaje - katastrofa![]()
sad je bilo na vijestima hrt1 da se vladajuća stranka nada i vjeruje da će u srijedu zakon proći "bez problema". znači definitivno ostaje - katastrofa![]()
Da sdp i hns veliko hvala sad znam za kog ću glasati idući put![]()
idem im poslati mailove
Meli, nemam pojma kaj da ti odgovorim, osim vjeruj da tu nije kraj, ako se zakon i donese udarat ćemo i dalje dok se ne ukine/ublaži/prilagodi!!! Ako su uspjeli pušači i vinopije pa nismo ni mi mala skupina!!!
treba nam više borbenih smajlija, prenježni su svi!!
pa ofkorsandream prvotno napisa
zastupnici hdza, hssba i ostalih koji podrzavaju ce po sluzbenoj duznosti morati biti prisutni na glasovanju da dignu ruku
ne trebaju nam uopce borbeni smajlici jer smajlici nece nis rjesitZAUZETA prvotno napisa
oni ni nisu za riješavanje nego za izražavanje - a ja neću više plakat, ni skakat niti se beljit jer sam sad stvarno ljuta
to znači da više nemamo ni tračka nade za vjerovati da zakon neće proći...
kakva je politika, govori podatak da je iz sabornice izašao čehok a njegova stranka će glasat za zakon jer je u koaliciji... ili ministar B. koji je neki dan dobio dijete iz MPO-a i to kad je počela rasprava o zakonu o MPO-u, a gle čuda - njegovi će dizat ruku "za" zakon u srijedu.
Politika je uistinu k***a .
hvala svima iz rode a i bete
hvala forumašicama
hvala sdp-u i hns-u što niste iznevjerili moje povjerenje![]()
Preko Googla, na jednom blogu, no sadržaj je uvredljiv prema Petirki, nije da ne zaslužuje, ali nekako mi nije bilo primjereno pa sam samo izvukla sliku...gričanka prvotno napisa
![]()
ja se zahvalila, ali i poslala mail bajsu na damir.bajs@mint.hr apelirajuci na njegovu savjest i napominjujuci mu da je zakon stupio na snagu prije godinu dana, da ne bi danas ljubio svoju curicu.
duboko se nadam da ispod te kosulje kuca nekakvo srce....
poslala sam mail i klubhss i upozorila ih da su zbog petirke i njenih krizarskih ratova po saboru debelo izgubili rejting i pali u ocima naroda
normalno, svako toliko verbalno pljunem na petir na blogu (na kojem je ona nas nazvala seljacinama btw)
http://bigblog.tportal.hr/hss?BlogCa...ate=22.10.2007
iako cisto sumnjam da ona to cita
sta je sa adlesickom? njoj treba pisati. njoj i bajsu.
Cilo jutro gledam i na kraju sam sve propustila.
Idem sad čitat jer ni ovaj topic nisam vidilai sve se čudim kako niko ne piše šta se događa
![]()
morala sam si promjenit avat. jer se ne prepoznajem![]()
Kako je teško gledat nepravdi u oči a nemožeš si pomoć.
![]()
![]()
![]()
![]()
evo ja poslala mailove, sad sam prešla na sms-ove!
Gle, da oni stvarno misle da će im proći bez problema, prošao bi već i danas. Al da su uvjereni da smo mi takve ofce da će im unedogled prolazit te..ne mogu nać dovoljno jaku, a pristojnu riječ za to što o tome mislim..to zasigurno misle.andream prvotno napisa
kaj, čehok i bajs su isto izašli kad je bilo glasovanje ???andream prvotno napisa
Jel mi moze netko sa sa reci - jel u ponedjeljak ponovo glasanje?
:?
Cure jeste li vidjele da u jutarnjem piše da se hdz-ovci nisu previše opterečivali što je danas SDP i HNS napustio sabor te da če zakon bit izglasan u srijedu kad u saboru budu svi njihovi zastupnici koji danas zbog summita u dubrovniku nisu mogli bit u saboru![]()
ok, vidla sam u Jutarnjem ..pise da je glasanje u srijedu...
Oduvijek sam znala da je taj Čehok pametan čovik, a za Bajsa bilo bi i uredu ako je već dobio dijete pomoću MPO da bar to napravinina1 prvotno napisa
Oduvijek sam znala da je taj Čehok pametan čovik, a za Bajsa bilo bi i uredu ako je već dobio dijete pomoću MPO da bar to napravinina1 prvotno napisa
Bajs nije zastupnik nego ministar i kao takav ne sjedi u saboru (koliko sam ja upucena)..
Joj, da su bar sutra izbori...
Kad ce više. Rekla sam mužu da MORA glasati za SDPA do izbora ću vrbovat cijelu obitelj i sve prijatelje (iako nikad nitko od nas i nije glasao za ove lopuže na vlasti, ali čisto da ne siju glasove malim zelenima i inim beznadnim strančicama...).
I HVALA svima koji se bore za MPO hrvatsku dječicu![]()
i ja,,, teško se snalazim !!!!Mukica prvotno napisa
Ne, Bajs nije izašao jer nije zastupnik, izašao je Čehok uz SDP i HNS.
Antunovićka je pritom kad je Šeks pitao tko je za amandman protestno u hodu digla ruku, ali ionako je bilo kasno.
poručuje Ksena da se čula sa zastupnicom SPD-a sada koja se u ime stranke od srca zahvaljuje na svim poslanim mailovima zahvale. Kaže da je cijeli SDP pratio naš forum i da smo stvarno super orgaizirane![]()
e pa pvim putem, kada nas čitaju, još jednomi
i
i
![]()
hvala vam u naše ime i u ime naše nerođene FET bebice![]()
ja u znak protesta neću staviti avatar, ostavljam sliku bebice u buši jer mislim da u ovom slučaju slika govori više od riječi![]()
još jednomsdp posebno milanka
mail-ove poslala
jedva čekam da se sutra okupimo
ja sam stavila potpisandream prvotno napisa
![]()
pa ako su u vladajućoj koaliciji ne znači da moraju glasat za zakon
za njih ne vrijedi valjda stranačka stega
ja se zbilja nadam da liberali neće glasat za ovakav zakon
Ja mislim da bi bilo suvišno da išta kažem, osim, hvala vam dragi ljudi, vama što nas podržavate i borite se za nas.
Ipak svojim glasom NE ovom prijedlogu zakona dajete mnogim ženama priliku da sutra svoje čedo drže u naručju.
hvala svima koji su se zalozili protiv zakona![]()
milanka![]()
anticevicka - predobra neki dan u saboru![]()
mail-ove poslala
imam jedno pitanje - da li se prof. simunic oglasio povodom svog pisma milinovicu i onome sto je doticni citao iz istog?
ne bih sada protiv doktora, ali struka je premlaka! :shock:
Hvala SDP-u i HNS-u, RODI i BETI i svim forumašicama koje se trude i bore za bolji zakon.
![]()
mogu li se uopće s rogatima bosti?ne bih sada protiv doktora, ali struka je premlaka!
Hvala svima koji su se potrudili, proucili nasu problematiku i rekli NE ovakvom zakonu o MPO.Hvala unaprijed i svim onim politicarkama i politicarima koji ce i dalje biti voljni pomoci nam da se izborimo za pravo na radjanje, pa barem savjetima sto i kako dalje nastaviti ovu borbu s vjetrenjacama.Sigurna sam da ce poslije ovoga sto se dogadjalo zadnjih dana svi oni parovi koje se ubrajaju u ovih 20% neplodnih Hrvata ( a koji vec nisu), na slijedecim izborima znati kome dati svoj glas.Za mene je ovo danas zaista povijesni dan koji cu jako dobro zapamtiti.
Jeste li primijetili da nisu uvazili cak niti amandman za promjenu naziva zakona iz neodgovarajuceg "Zakon o medicinskoj oplodnji" u uvrijezeni "Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji"? :shock:
I ne znam da li je netko primijetio da su u jednom trenutku na galeriji bile dvije osobe na sto je reagirao i tajnik plenarne sjednice.
Ja opet malo razmišljam pa se opet uzrujavam..pa jel moguće da živimo u državi gdje je na čelu vladajuće stranke samohrana majka i ta ista vladajuća stranka nama ne dozvoljava da budemo majke ako nismo u braku. Znači bez obzira što je djetetov otac uz nas, mi to ne smijemo. Možda bi mogli gratis, pri učlanjenju u hdz, umjesto seta noževa samo za prvih 20000 korisnika, dati dozvolu za potpomognutu oplodnju a da nisi u braku..
gledam oko sebe i samo čekam da počne muzika iz zone sumraka...
Mislim da ne. Stalno guglamo, dobivamo press clipping i nisam nigdje skužila ikakav demant ili bilo kakvo priopćenje s njegove strane.Zara01 prvotno napisa
Nisam sigurna niti da će ga biti :/![]()
xaenea prvotno napisa
legendo!!!!![]()
ne znam dal da se smijem ili placem