Redom se odbijaju svi amandmani sdp-a...
Opacic: Zao mi je sto g. ministre ustrajete u donosenju stetnog zakona i ne slusate medicinsku struku!
Redom se odbijaju svi amandmani sdp-a...
Opacic: Zao mi je sto g. ministre ustrajete u donosenju stetnog zakona i ne slusate medicinsku struku!
Pa nista ne dobiva vecinu!
Jao nama, tko nam subinu kroji.![]()
Bravo Opačička; objašnjava ministur gine. o zamrzavanju zametaka
opet opačićka o krio - govori milinoviću kako su ga i lječnici upozoravali na važnost kria....uf, ma koma... moli ga da misli na budućnost ove zemlje...
odlično primjetio jedan zastupnik s lijeve strane i rekao"Ministre zašto nas ne gledate u oči dok odbijate ove amandmane???"
Milanka je jako emotivna i moli ministra, ali sve je uzalud...
cure, promijenimo avatare
http://www.roda.hr/forum/images/avat...7227d4d9ae.jpg
Bravo Opačić, a evo i Pusić
"postupak oplodnje nije način liječenja neplodnosti " !!!!!!!?????
Pa ovaj Milinovic stalno gleda u pod! Sram ga je glavu podignuti. Ginekolog.![]()
Originally Posted by sandra-zvrk
![]()
![]()
![]()
eto, draga, mi smo sretne, jer smo uspjele
a braco ili sekaizgleda da će to biti samo još jedan raspuknuti balončić
Milinovic ponovo govori o tome kako "medicinska oplodnja nije lijecenje, nego ukljucuje razlicite postupke kojima se parovima pomaze da dodju do djeteta, ali i kad postanu roditelji, neplodnost ostaje"
Jeste čuli! Postupak medicinske oplodnje NIJE postupak lječenja neplodnosti!!!!
Milankabori se ko lavica, apelira,moli ministra da se pokrene ali uzalud.........
![]()
Cure, odmah šaljite mejlove svim ljudima kojima ste slale i za potpisivanje peticije protiv ovih nebuloza i obavijestite ih o sutrašnjem mirnom prosvjedu, neka dođu. Stvarno su nam uništili snove!
bože pa ništa drugo ne govori osim ne prihvača se pa on ni ne sluša šta mu se govori
ovo glasanje je grozno... Pa stvarno ne mogu vjerovati da su takvi kreteni!!!
a samo gleda u papire, nevjerovatan je, baš zbog takvog bezobrazluka trebalo bi se aktivirati što više
Opačička bravo!!!
Kakve oni stavove imaju, sve si razmišljam (koliko su pametni) ako neplodnost proglase bolešću, reći će pa Vi ni nesmijete imate djecu jer ste bolesni..... ,(a jedna je činjenica da su bolesni svi oni koji danas dignu ruku za ovaj zakon![]()
opet odlična Opačička podsjetila ga da je on ministar zdravstva pa da se tako i ponaša.
¸Pa naravno da je HRT prekinula prijenos, jer ovaj cirkus od glasovanja je smiješno prenositi. Šeks broji glasove gledanjem u papir..... cure meni je zaista zlo, i moram ići povraćati .... ali doslovce
dan borbe protiv neplodnosti
bravo Milanka
b.r.a.v.o.!!!
bravo, bravo Milanka
SDP i HNS napuštaju sabor
Bravo Milanka!!!
Današnji dan bit će dan neplodnosti. I rekla je naš apel
Ponovo Opacic: ovo je zadnji amandman SDP-a, sve do sada ste odbili. Mi cemo ujesen uputiti zamolbu da se da nasnji dan odredi kao Dan borbe protiv neplodnosti jer cetet izglasati stetan zakon. SDP napusta sjednicu!
dobro, baš ne kužim ovo izlaženje, dovraga, pa to im je posao
ovi ni trepnuli!
opačićka govori da će današnji dan prozvati danom borbe protiv neplodnosti jer oni očito donose štetan zakon, klub sdp i hns napušta sabor i ne žele sudjelovati!!!
"Gospodin ministar" nema snage ni pogledati Opačićku u oči dok mu govori. Selj.......![]()
Opačićka me rasplaka...
SVI IZ SDP I HNS SU SE USTALI I IZLAZE VAN IZ SABORNICE I NE ŽELE GLASOVATI ZA OVAJ ZAKON