znamo da zastupnici prate nase topike
i ja im svima koji su pokazali da su LJUDI zahvaljujem jer ne mogu osobno - fakat ste me ganuli - svaka cast
znamo da zastupnici prate nase topike
i ja im svima koji su pokazali da su LJUDI zahvaljujem jer ne mogu osobno - fakat ste me ganuli - svaka cast
pretpostavljam kad se donesu amandmani zakonu-onda će se glasati,a mislim da Đ.Adlešić upravo na tome radi a ovo samo nama daje extra vrijeme za djelotvornost
Ovo je jedino sto su mogli napraviti i svaka im cast.Vec sam nas vidjela na vjesalima.Ali ovo nam je prilika da djelujemo dalje.Moramo biti brze i ucinkovite.
Nije njega sram, kad ga je zastupnik upozorio da zašto ih ne gleda u oči, digao je glavu , podlo nasmijao i rekao "je li sada dosta?" Koja odvratna osoba odlučuje o našim životimafritulica1 prvotno napisa
![]()
Odgađanje sjednice do pon; i što sada....???
I dalje vibramo da zakon ne prođe ~~~~~~~~~~~!
sdp i hnsipak ih ima koji nas razumiju...svaka čast na gesti
jel se naša primeministar ikako očitovala o ovom zakonu ovih dana?
pozovite Opačičku sutra da ju zagrlim i zahvalim na svim riječima izgovorenim danas....Milanka HVALA!!!1
svaki put ta žena pokaže koliko je velika![]()
Uh kvragu, odem na 5 min i sve se dogodi!!! Povraćala sam jer sam preuzrujana, ali :D :D :D zakon nije izglasan jer nema kvoruma.
Barem nešto do daljnjega......
iz svega srca zahvaljujem svim zastupnicima koji su digli svoj glas protiv ovog zakona.. svako dobro vam želi..![]()
![]()
ajme koliko nas je korisnika na forumu...
tužna sam i dalje jer nakon svega izrečenoga danas, ne mogu vjerovati da će biti drugačije... na žalost .... i kad su bili glasovi nakon prijedloga amandmana, više je bilo u "njihovu" korist bar za 1/3
Ajmo slat mejlove zahvale za toliku podršku :
klubsdp@sabor.hr i klubhns@sabor.hr
svaka čast gđi Opačić, i ostalima u oporbi. Ja sam tražila da me ispišu iz HSS-a zbog cijelog tog sranja
Zagrljaj zastupnicima koji su protiv ovakvog zakona
Što se može čovjeku dogoditi ako "slučajno" drugog čovjeka pogodi trulim paradajzom po glavi? 8)
SDP i HNS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gđa Opačić i ekipa iz SDP-a i HNS-a![]()
![]()
Odlični ste bili!
ili možda još i danas popodneMatovila prvotno napisa
![]()
Xlara01 prvotno napisa
sutra je prosvjed na trgu, svejedno bude li ili ne izglasan zakon. dolaze nas podrzati i Milanka Opacic i Ingrid Anticevic i vjerojatno jos SDPovaca
Potpis! Cure, nadam se da ćete se sjetiti ovog dana kad sljedeći put iziđemo na izbore...aenea prvotno napisa
Poslala sam im mail zahvale, šaljimo svi pa da vide koliko na ima!!!aenea prvotno napisa
![]()
idem odmah zvat i zahvalit "normalnima" u saboru! ajme ovo je bilo najtraumatičnije putovanje doma u životu. nisam gledala, ali sam bila on line s curama našima i proživljavala sam sve samo "in public"... čudno su me ljudi gledali :/ idem sad sve isčitat!
pratim i jadna sam upravo jednako kao i vi ovdje, ne mogu vjerovati da prolazi ta glupost, ali molim vas da ostanemo dostojneMatilda prvotno napisa
![]()
Cure sljedeće izbore ne ostat doma već na glasovanje
Poslala!!!aenea prvotno napisa
Koliko sam shvatila za danas su završili sa saborom!!!
Ja ne kuzim, otkuda njima obraz, nakon svih argumenata, i dalje gurati taj zakon? :?
Opacicka je stvarno divna zena.![]()
SDP i HNS![]()
bublica3 prvotno napisa
Oni znaju koliko nas ima. To su i pokazali.
Veliko hvala LJUDIMA iz SDP-a i HNS-a!![]()
![]()
RuzicaSB prvotno napisa
i ja i ja :D
Mene je sram da živimo u ovakvoj Hrvatskoj.
Ministar je prestrašan.
Nije pošteno.
Draga ksena, gledala sam te u emisiji.
Mislila sam da će mi srce puknuti od tuge.
![]()
Poslala mailove (prijedlog tko nije - potpisujte i muževe na mail)!RuzicaSB prvotno napisa
I ja sam poslala zvahvalu
Stvarno su super. I inace sam imala dobro misljenje o Milenki, al sad stvarno mislim da je super![]()
egemama na okupljanje pozovite i medije: novu tv, rtl i naravno ne zaboravite na HTV jer HTV nas puuuuno voli i sigurno će rado prikazati naciji naš protest![]()
Svima iz SDP-a posebno našoj opačoćkineka se drže . Ja ću većeras kad dođem u varaždin zapaliti sviječu i uputiti molitve svetom antunu da čuva vaše zaspupnike koji se bore za naša prava na liječenje . Ljuta sma na Milinoviča jer smatra da MOP nije ljećenje neplodnosti i da govbori da neplodnost nije bolest nego stanje :shock: :shock: :? :? :?
Na sljedećim izborima znam za koga ču glasati .
Nakon ovoga mi na koje se zakon odnosi trebali bi tražiti smjenu ministra.
bez brige, ide PRlucky prvotno napisa
Xfritulica1 prvotno napisa
Ministre Milinoviću sramite se!!!![]()