Stranica 10 od 17 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 838

Tema: GLASOVANJE u saboru

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vidim da se doktore dosta kritizira zbog nedovoljnog zalaganja pa bi htjela napisati što sam doživjela.
    Slučajno sam nedavno, nevezano uz MPO, bila prisutna jednom razgovoru kada je jedan doktor bio nezadovoljan time što mu je ravnatelj bolnice naložio da da intervju za jednu tv postaju, jer mu je odmah u rukavicama rekao neka pazi što govori. Tako da, nemojte kriviti doktore, oni su isto ljudi koji se bor(j)e za svoja radna mjesta.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Aurora, a gdje je ta arhivska snimka? Pliz, ako imaš... Po meni, nemoguće je da je dr.S. tako nešto izjavio, previše je razuman čovjek da bi na taj način radio protiv sebe. Iz konteksta se svašta može izvući, a stvarno je nedopustivo da to napravi jedan ginekolog i to još ministar.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Na istom linku na kojem se prati prijenos putem interneta uzivo nalazi se i arhiv svih sjednica, znaci tu:

http://itv.sabor.hr/video/

Dr. S. je upravo taj procent uspjesnosti prezivljavanja janih stanica naveo ALI to nije i procent procent sanse za trudnocu iz te jedne odmrznute jajne stanice, koji on prema njegovom navodu iznosi svega 2-3%.

Mogu poslati cijeli dopis putem e-maila svima koji to zele. Samo ne sada (treba ga skenirati) jer upravo odlazim.

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sad sam došla s posla i pročitala sve što se događalo, hvala svima koji nas podržavaju,mailove sam poslala na mene i MM i hvala amyx i kekis koje su me izvještavale na posao o današnjim događanjima u Saboru. Vidimo se sutra na Trgu

LEA7 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O ljudi moji, ja još ne mogu vjerovati ko nam zakone kroji......

mailove sam poslala, curama hvala na iscrpnom izvješću sa sjednice jer je nisam mogla pratiti (kakva bi mi tek onda muka bila)

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo sms-ova:

AKO NE PRIJE OVAJ ĆEMO ZAKON PROMIJENITI U PRVIM MJESECIMA NAKON IZBORA A TO ĆE BITI U PRVOJ POLOVICI SLJEDEĆE GODINE, NADAJTE SE I DALJE (djetetu, op.a.). VESNA PUSIĆ

OVAKO LOŠ I DISKRIMINACIJSKI ZAKON NIKAKO NIJE SMIO PROĆI, BAREM DANAS VLADAJUĆI NISU USPJELI U TOJ NAKANI. BRANKICA CRLJENKO

čula sam se i s još jednom zastupnicom SDP-a, Marijom Lugarić, rekla vam je već Thaia. Čitali su live stream sjednice na našem forumu. Čini mi se i mislim da se ne varam da im je stvarno bitno da ovaj zakon ne prođe, ne samo zato što su opozicija!!!!!!!!!!! Stalo im je i HVALA im na tome

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

...i još malo humora...

http://www.niktitanik.com/

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

joj, Nik je super!!!

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa
    Vidim da se doktore dosta kritizira zbog nedovoljnog zalaganja pa bi htjela napisati što sam doživjela.
    Slučajno sam nedavno, nevezano uz MPO, bila prisutna jednom razgovoru kada je jedan doktor bio nezadovoljan time što mu je ravnatelj bolnice naložio da da intervju za jednu tv postaju, jer mu je odmah u rukavicama rekao neka pazi što govori. Tako da, nemojte kriviti doktore, oni su isto ljudi koji se bor(j)e za svoja radna mjesta.
    Da. Rekla bih da im ne daju da govore. Osim onoga što bi ministru pasalo. U tom slučaju - definitivno je bolje da šute.

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa
    Mislim da ih nitko ne kritizira na način da osuđuje, zamjera i sl.
    Uglavnom nas je dosta samo dalo komentar kako se njihov glas slabo čuje, a to nam na žalost ne ide u prilog .

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sama sebi već zvučim ko da sam dobila Oscara pa držim govor zahvale, ali moram još i ovo :
    Puno, puno hvala i gospodinu Čehoku što je napustio glasovanje, ne zaboravimo da je to učinio "sam"

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ovo s lijecnicima ja ponavljam od prvog trenutka.Cast izuzecima ali npr.moj uvazeni dr koji se inace vrlo cesto pojavljivao u prilozima o MPO se sada pokrio dekom po glavi.Njihova jaca podrska bi nam dala vjetar u leda.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa
    Ovo s lijecnicima ja ponavljam od prvog trenutka.Cast izuzecima ali npr.moj uvazeni dr koji se inace vrlo cesto pojavljivao u prilozima o MPO se sada pokrio dekom po glavi.Njihova jaca podrska bi nam dala vjetar u leda.

XXX

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    evo sms-ova:

AKO NE PRIJE OVAJ ĆEMO ZAKON PROMIJENITI U PRVIM MJESECIMA NAKON IZBORA A TO ĆE BITI U PRVOJ POLOVICI SLJEDEĆE GODINE, NADAJTE SE I DALJE (djetetu, op.a.). VESNA PUSIĆ

OVAKO LOŠ I DISKRIMINACIJSKI ZAKON NIKAKO NIJE SMIO PROĆI, BAREM DANAS VLADAJUĆI NISU USPJELI U TOJ NAKANI. BRANKICA CRLJENKO

čula sam se i s još jednom zastupnicom SDP-a, Marijom Lugarić, rekla vam je već Thaia. Čitali su live stream sjednice na našem forumu. Čini mi se i mislim da se ne varam da im je stvarno bitno da ovaj zakon ne prođe, ne samo zato što su opozicija!!!!!!!!!!! Stalo im je i HVALA im na tome

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kad moje srce kaze imat cu dijete nema tog zakona da me u tome sprijeci uostalom zakoni se donose da bi se krsili 8) bar sto se tice ovog kaubojskog zakona koliko sam razumjela moci ce se zamrznuti embriji samo u slucaju ako je zena prehladena pod temperaturom ili jace bolesna pa curke bit ce mo dok se ne promjeni zakon lukave i naravno pod ali predat se necemo ako su oni mogli z****jb drzavu mozemo i mi zakon cure izvinite na grubim rijecima ali sam popila neku tabletu za smirenje malo me klepla zato sm ovako

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj aenea prvotno napisa
    Puno, puno hvala i gospodinu Čehoku što je napustio glasovanje, ne zaboravimo da je to učinio "sam"
    x
    Može li netko doći do njegove mail adrese?

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Suncem.m. prvotno napisa
    x
    IVAN ČEHOK
    Kontakt:
    Telefon: 01/45 69 467
    e-mail: klubhsls-hsu@sabor.hr

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

šaljite mu mail zahvale!

kekis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mukica, imas pp

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa
    x
    IVAN ČEHOK
    Kontakt:
    Poslala!

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nisam bila u mogučnosti pratiti sabor, i tek sada evo čitam i
    sdp-u, hns-u i gospodinu Čehoku smo i MM i ja zahvalili u ime svih nas i našeg još nerođenog sina
    veliko im hvala!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a što se tiče ovoga linka,kako se kćer od Milinovića nije uspjela ubaciti na medicinu-to je za mene još jedno mazanje oči javnosti kako je vlast hdz-a poštena i ne korumpirana.Hoće reći:"Eto,vidite,od ministra kćer,pa nije mogao ipak utjecati na upis".Moš mislit.A to što muljači pred 4 milion. ljudi u saboru,nikom pa ništa.Jutros razmišljam,ako je svaki 5 par u Hrvatskoj neplodan,kako misle pobijediti na izborima.Pa tko će glasati za njih?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala curama na forumu što su pratile raspravu i izglasavanje i omogućile mi da budem u tijeku (makar i naknadnim čitanjem).

Veliko hvala RODI i BETI i svim zastupnicima koji se tako žestoko bore da ovaj sramotni zakon ne prođe (a iskreno mislim da je ovako koncipiran ne radi zdravlja žene, zaštite prava djeteta, niti zbog dubokih vjerskih uvjerenja i poštovanja života od njegova začetka, već samo radi dobivanja (vraćanja) glasova dijela javnosti, čitaj crkve i onih koji dijele njezin službeni svjetonazor, a koje su izgubili svojom proeuropskom politikom i još nekim potezima, da ne oftopičarim previše - politički deal kojim će se žrtvovati oni kojima je i bez ovog zakona dovoljno teško (a netko se žrtvovati uvijek mora)).

I slažem se s tacom70, preslab je glas MPO-doktora (mada se za neke ne čudim jer su dijelom u sprezi s vladajućom strukturom pa moraju makar biti "odmjereni" u protivljenju zakonu, ako već moraju nešto reći).

Milanka, cure

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Nažalost nisam bila u mogućnosti pratiti jučerašnje glasovanje.
    Žalosno je kad vidim tko i kako nam kroji N A Š U budućnost...duboko sam razočarana!!

Ali veliko hvala SDP-u, HNS-u i g.Čehoku što su napustili sabor jer su time pokazali da imaju razumijevanje za nas "obične" ljude i što je najvažnije da imaju

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa
    x
    IVAN ČEHOK
    Kontakt:
    Poslala!

Poslala

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

ako želite poslati direktno dr. Čehoku mail zahvale možete i na mail adresu
    gradonacelnik@varazdin.hr

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam poslala i dr. Čehoku

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

http://marijalugaric.bloger.hr/post/...e/1570572.aspx

blog marije lugarić o mpo-u! hvala ti MARIJA

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ministre Milinoviću, od kuda Vam pravo i drskost (u)miješati svoja vjerska i politička uvjerenja u Zakon koji treba služiti na dobrobit i u korist svih građana, bez obzira na vjersko ili političko uvjerenje?!

Ministre Milinoviću od kuda Vam pravo i drskost diskriminirati ljude, ma po kojoj to (bračnoj ili vanbračnoj) osnovi bilo?!

Ministre Milinoviću, kada ćete početi služiti narodu koji Vas je izabrao (ovo NE GOVORIM u svoje osobno ime!!), koji Vas plaća i što je važnije: TRPI?!

Ministre Milinoviću, kada ćete shvatiti postoje ljudi (iz Vaše struke, što je najvažnije) koji MOGU i ŽELE uobličiti ovaj suludi prijedlog Zakona da on zaista vrši svoju funkciju i ima svoj smisao?! Pitam ja Vas: ma za koga ste donosili ovaj ridikul od prijedloga Zakona kada on radi PROTIV onih za koje je zamišljen? U čijoj glavi to ima smisao?!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Maya&Leon prvotno napisa
    Ministre Milinoviću, od kuda Vam pravo i drskost (u)miješati svoja vjerska i politička uvjerenja u Zakon koji treba služiti na dobrobit i u korist svih građana, bez obzira na vjersko ili političko uvjerenje?!

Ministre Milinoviću od kuda Vam pravo i drskost diskriminirati ljude, ma po kojoj to (bračnoj ili vanbračnoj) osnovi bilo?!

Ministre Milinoviću, kada ćete početi služiti narodu koji Vas je izabrao (ovo NE GOVORIM u svoje osobno ime!!), koji Vas plaća i što je važnije: TRPI?!

Ministre Milinoviću, kada ćete shvatiti postoje ljudi (iz Vaše struke, što je najvažnije) koji MOGU i ŽELE uobličiti ovaj suludi prijedlog Zakona da on zaista vrši svoju funkciju i ima svoj smisao?! Pitam ja Vas: ma za koga ste donosili ovaj ridikul od prijedloga Zakona kada on radi PROTIV onih za koje je zamišljen? U čijoj glavi to ima smisao?!

potpisujem od riječi do riječi.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Maya&Leon dali si ovo proslijedila i milinoviću??

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Maya&Leon (napisa):

Potpisujem od riječi do riječi i mislim da bi ovo svakako trebalo negdje objaviti....

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Voljela bi osobno upitati ministra Milinovića, čuje li on vraga navečer dok spava pa se jutrom budi puni novih ideja, koje mu nipošto nisu koriste na hrvatske žene, hrvatske brakove i buduću hrvatsku djecu.

Buduće mame koje rodite svoju djecu na način da vam medicina to omogući, NITI SLUČAJNO muškoj djeci dati ime Darko.

duga30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Maya&Leon BRAVO! Potpisujem! Natalina ovo ti je super! Ajde da nas nešto malo razveseli u ovoj mukotrpnoj situaciji!

duga30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Poslala zahvale svima! Nadam se da će nas izvući iz ovoga s...a u srijedu! I nadam se da će današnji balončići napraviti dobar posao!

duga30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Poslala zahvale svima! Nadam se da će nas izvući iz ovoga s...a u srijedu! I nadam se da će današnji balončići napraviti dobar posao!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo i ja sam poslala zahvale, a poslala sam i fotografiju mm i mene kad smo ovu zimu bili na prvi IVF u Zagreb po snijegu i ledu. Jedva smo došli do Petrove jer mi iz Splita nismo navikli i doli ispod fotke sam napisala par riječi.....

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ko je ono spomenuo Oskara .
    Evo poslala sam mail :D

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

:D :D :D
    Ja pišem mailove kud god stignem.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Bravo, moramo ih do srijede zatrpat!

Da oni samo vide koliko nas ima :D :D :D

Goran Beus Richembergh

Početno

Pozdrav svim sudionicama i sudionicima foruma,
    Zahvaljujem vam na mailovima koje ste nam poslale/i na Klub zastupnika HNS-a i na svemu što je rečeno na forumu. Bili smo počašćeni i oduševljeni vašim tako intenzivnim praćenjem (iz sekunde u sekundu) zbivanja u saboru.
    U petak se doista odvijala prava drama u sabornici jer smo ideju o rušenju kvoruma uspjeli iskomunicirati sa SDPom i Čehokom u manje od jedne minute. Iskreno govoreći, tinjala je nekakva nada da će se u raspravi o amandmanima, odnosno omekšavanju stavova Vlade ipak iščitati i ranije iskazani (tolerantniji) stavovi premijerke Kosor i potpredsjednice Adlešič. Već nakon odbacivanja prvih amandmana postalo je jasno da od toga neće biti ništa i da je opet posrijedi licemjerje Vlade (mogu oni to izgurati i bez HSLS-a). Ovaj potez s izlaskom iz sabornice, budimo svjesni toga, odgoda je definitivne odluke za ovako sročen Zakon ali su šanse za njegovu promjenu minimalne jer je prema predviđenoj proceduri rasprava zaključena i Vlada je dala svoje konačno mišljenje koje diskvalificira sve amandmane oporbe. O tome svjedoče i bahate najave da će u srijedu "biti sve u redu s kvorumom". Naravno da nas niti u srijedu neće biti u sabornici kad se bude tražilo glasovanje ali čini mi se da to nije dovoljno. Pokušavamo domisliti neki ozbiljniji performans koji bi možda mogao imati neki jači učinak od apstinencije i ponovnog pokušaja rušenja kvoruma.
    Mi iz HNS-a smo već najavili da ćemo u slučaju izglasavanja ovakvoga Zakona tražiti ocjenu njegove ustavnosti. Radimo na tome da takav zahtjev bude spreman za Ustavni sud već koncem tjedna ali sam postupak u Ustavnom sudu može dosta potrajati. Ono što sa sigurnošću mogu reći je da će, ako sad bude usvojen kako je i predložen, nakon parlamentarnih izbora i stvaranja drugačije saborske većine, svakako biti promijenjen.
    Srdačan pozdrav svima,

Goran Beus Richembergh
    Zastupnik HNS-a

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pozdrav svim sudionicama i sudionicima foruma,
    Zahvaljujem vam na mailovima koje ste nam poslale/i na Klub zastupnika HNS-a i na svemu što je rečeno na forumu. Bili smo počašćeni i oduševljeni vašim tako intenzivnim praćenjem (iz sekunde u sekundu) zbivanja u saboru.
    U petak se doista odvijala prava drama u sabornici jer smo ideju o rušenju kvoruma uspjeli iskomunicirati sa SDPom i Čehokom u manje od jedne minute. Iskreno govoreći, tinjala je nekakva nada da će se u raspravi o amandmanima, odnosno omekšavanju stavova Vlade ipak iščitati i ranije iskazani (tolerantniji) stavovi premijerke Kosor i potpredsjednice Adlešič. Već nakon odbacivanja prvih amandmana postalo je jasno da od toga neće biti ništa i da je opet posrijedi licemjerje Vlade (mogu oni to izgurati i bez HSLS-a). Ovaj potez s izlaskom iz sabornice, budimo svjesni toga, odgoda je definitivne odluke za ovako sročen Zakon ali su šanse za njegovu promjenu minimalne jer je prema predviđenoj proceduri rasprava zaključena i Vlada je dala svoje konačno mišljenje koje diskvalificira sve amandmane oporbe. O tome svjedoče i bahate najave da će u srijedu "biti sve u redu s kvorumom". Naravno da nas niti u srijedu neće biti u sabornici kad se bude tražilo glasovanje ali čini mi se da to nije dovoljno. Pokušavamo domisliti neki ozbiljniji performans koji bi možda mogao imati neki jači učinak od apstinencije i ponovnog pokušaja rušenja kvoruma.
    Mi iz HNS-a smo već najavili da ćemo u slučaju izglasavanja ovakvoga Zakona tražiti ocjenu njegove ustavnosti. Radimo na tome da takav zahtjev bude spreman za Ustavni sud već koncem tjedna ali sam postupak u Ustavnom sudu može dosta potrajati. Ono što sa sigurnošću mogu reći je da će, ako sad bude usvojen kako je i predložen, nakon parlamentarnih izbora i stvaranja drugačije saborske većine, svakako biti promijenjen.
    Srdačan pozdrav svima,

Goran Beus Richembergh
    Zastupnik HNS-a
    Divno je znati da u Saboru postoje ljudi kao sto ste Vi i Vase kolege.
    To daje nadu u jednu bolju i ljepsu Hrvatsku.
    Hvala Vam sto se javili.

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Goran Beus Richembergh prvotno napisa
    Naravno da nas niti u srijedu neće biti u sabornici kad se bude tražilo glasovanje ali čini mi se da to nije dovoljno. Pokušavamo domisliti neki ozbiljniji performans koji bi možda mogao imati neki jači učinak od apstinencije i ponovnog pokušaja rušenja kvoruma.
    Po mome mišljenu bolji bi učinak bio da se pojavite u što većem broju i da pokažete koliko je saborskih zastupnika protiv ovog suludog Zakona.

Ko zna, možda se svi skupa iznenadimo (a šta da vam kažem, nada umire zadnja - u ovom našem svijetu "Nada" je zakon )

Što god napravili, hvala vam od srca

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hvala vam puno u ime moje dvije prijateljice

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Postovanje gospodine Richembergh
    jako mi je drago sto ste se javili i sto u Saboru pratite rodin forum

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

[quote="Goran Beus Richembergh"]Iskreno govoreći, tinjala je nekakva nada da će se u raspravi o amandmanima, odnosno omekšavanju stavova Vlade ipak iščitati i ranije iskazani (tolerantniji) stavovi premijerke Kosor i potpredsjednice Adlešič. Već nakon odbacivanja prvih amandmana postalo je jasno da od toga neće biti ništa i da je opet posrijedi licemjerje Vlade (mogu oni to izgurati i bez HSLS-a).

Meni se čini da je Vlada i imala namjeru omekšati prijedloge (osobito dio o pravu na MPO i izvanbračnoj zajednici), ali zbog odlaska "cijenjenog" Ive okupirirala ih je podjela fotelja (budimo realni ipak je to od presudne važnosti za narod) pa su ove manje bitne stvari za zajednicu došle u drugi plan. Najžalosnije je to da je riječ samo o politici i da njih mi uopće ne zanimamo. Pokazali su se kao najgori autokrati, sa onim gadljivim osmjehom i stavom "Ja sam tako rekao i šta mi možete".

Dragi ministre M, FUJ

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni je drago da su neki ljudi iz nekih stranaka u Saboru konačno pokazali da imaju svoje 'ja'. Jer nekad je važnije imati svoje dostojanstvo nego podilaziti stranci i vladajućima.
    Jedino me zanima kako je ministar Bajs nakon dizanja ruke došao kući i svojoj supruzi i djetetu pogledao u oči.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zato i kažem da je sve to samo politika, ne želim vjerovati da svi koji su podržali ovaj zakon stvarno tako i misle. U tom slučaju me iskreno sram što živim u ovoj zemlji.
    Svaka čast g. Čehoku, njegov potez me stvarno oduševio.

Stranica 10 od 17 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •