Poslala sam im tekst koji sam napisala na drugom topicu. A prije njega sam napisala ovo:taca70 prvotno napisa
Poštovani,
biti ću slobodna obratiti Vam se i moliti Vas da razmislite za što ćete podići ruke u Saboru. Iako predstavnici vladajuće stranke pokazuju izuzeno veliku neinformiranost o zakonu koji su predložili, štoviše, izjavljuju i da nemaju stav o tome, ali će glasati tako da Prijedlog zakona postane Zakon, biti ću dovoljno hrabra i neću pokušavati upoznati Vas sa time što struka, pacijenti i iskustva drugih zemalja govore, nego ću računati na to da ste sa time, u skladu sa Vašom dužnosti dovoljno i sami upoznali te Vam poslati tekst koji sam napisala, a kroz koji bi mogli shvatiti što taj Zakon za koji se sutra podižu ruke znači meni kao pacijentu radi kojeg bi isti i trebao biti pisan. Hvala Vam na Vašem vremenu.
Srdačan pozdrav,
ime i prezime, (32), neplodna
Poslala zahvalu A. Stankoviću i dobila odgovor:
Hvala i Vama na hvali...uz nadu da će sve ovo što radite ipak rezultirati daškom pameti kod onih koji se pameću diče.
U gužvi sam pa Vam ne mogu opširnije odgovoriti,ali ipak...svaka čast za ove dvije kartice teksta"!!
pozdrav! Stanković