-
Skok u razvoju, detaljnije molim?
Potražila sam malo (Google-trikom) po Rodinim stranicama i forumu. Spominje se samo usput.
Znam da traje dan-dva, da izgleda kao da odjednom ima premalo mlijeka u cicama, da se javlja nekoliko puta tijekom prve godine, i to je to.
Htjela bih znati kad se točno javlja, kako se manifestira (osim po dojenju) i iskustva mama dojilica.
Hvala, hvala :klanj, :klanj!
-
Svakih 3 dana, 6 dana, 3 tjedna, 6 tjedana, 3 mjeseca, 6 mjeseci, ... dalje ne znam.
To je, naravno, otprilike. Recimo, Ledi je ovaj skok s 3 tjedna bio otprilike s mjesec dana.
Ja sam primijetila samo po dojenju: pojacano je trazila, iscrpila bi me do popodne, ja bih bila sva nervozna, ona bi plakala i vristala, MM bi vikao (nikad je nije mogao slusati kako place dulje od 3 sekunde), ja bih se pokusavala svadjati s njim, a onda bi ona od iscrpljenosti na kraju zaspala. Sutradan mlijeka koliko treba.
-
kod nas su skokovi bili malo ranije nego "po knjizi", manifestiralo se tako da je dojio svakih pola sata, i tako 2-3 dana. ja sam pretpostavljala da je u pitanju skok pa se nisam puno uzrujavala.
-
Osoblje foruma
-
Ups! Kako mi je promaklo! Hvala lijepa!
Hmm, zašto mi Google nije naš'o tu stranicu...?
-
ako u pretrazivac upises
site:www.roda.hr/rodaphpbb2 rijeckojutrazis
Pretrazit ce ti forum
ako upises
site:www.roda.hr rijeckojutrazis
Pretrazit ce ti i portal i forum
-
Tako sam napravila (opcija 2), ali mi nije našao ovaj tekst...
Nema veze, zato pitam pa mi dobre duše kažu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma