Skok u razvoju, detaljnije molim?

Thread: Skok u razvoju, detaljnije molim?

1. mendula said:

Default Skok u razvoju, detaljnije molim?

Potražila sam malo (Google-trikom) po Rodinim stranicama i forumu. Spominje se samo usput.
    Znam da traje dan-dva, da izgleda kao da odjednom ima premalo mlijeka u cicama, da se javlja nekoliko puta tijekom prve godine, i to je to.
    Htjela bih znati kad se točno javlja, kako se manifestira (osim po dojenju) i iskustva mama dojilica.
    Hvala, hvala :klanj, :klanj!

2. NatasaM...'s Avatar

NatasaM... said:

Svakih 3 dana, 6 dana, 3 tjedna, 6 tjedana, 3 mjeseca, 6 mjeseci, ... dalje ne znam.
    To je, naravno, otprilike. Recimo, Ledi je ovaj skok s 3 tjedna bio otprilike s mjesec dana.

Ja sam primijetila samo po dojenju: pojacano je trazila, iscrpila bi me do popodne, ja bih bila sva nervozna, ona bi plakala i vristala, MM bi vikao (nikad je nije mogao slusati kako place dulje od 3 sekunde), ja bih se pokusavala svadjati s njim, a onda bi ona od iscrpljenosti na kraju zaspala. Sutradan mlijeka koliko treba.

3. ms. ivy's Avatar

ms. ivy said:

kod nas su skokovi bili malo ranije nego "po knjizi", manifestiralo se tako da je dojio svakih pola sata, i tako 2-3 dana. ja sam pretpostavljala da je u pitanju skok pa se nisam puno uzrujavala.

4. emily's Avatar

emily said:

5. mendula said:

Ups! Kako mi je promaklo! Hvala lijepa!
    Hmm, zašto mi Google nije naš'o tu stranicu...?

6. anchie76's Avatar

anchie76 said:

ako u pretrazivac upises

site:www.roda.hr/rodaphpbb2 rijeckojutrazis

Pretrazit ce ti forum

ako upises

site:www.roda.hr rijeckojutrazis

Pretrazit ce ti i portal i forum

7. mendula said:

Tako sam napravila (opcija 2), ali mi nije našao ovaj tekst...
    Nema veze, zato pitam pa mi dobre duše kažu.