Cijelo popodne niti jedna obavijest na mail o odgovoru na temu stigla nije.
Maločas je stiglo desetak u šutu. I onda je stalo.
Više ne stiže niti jedna.
Još nekome?
Cijelo popodne niti jedna obavijest na mail o odgovoru na temu stigla nije.
Maločas je stiglo desetak u šutu. I onda je stalo.
Više ne stiže niti jedna.
Još nekome?
Ja već neko vrijeme ne dobivam redovito obavjesti o temama i to me baš ljuti jer se neka rasprava razbukta, a ja kao tudum dođem kad je već kasno ili nije više aktualno.
Naletim na neke teme kad pregledavam po postovima od zadnjeg posjete, ali to mi je bez veze, ako sam se pretplatila da pratim neku temu onda mi je i logično da o njoj dobivam obavjesti kad netko stavi post.
Dakle zašto se to događa? :/
Ja želim prijaviti da se meni još uvijek događa da ne dobijem obavjesti za sve teme, može li se to ispraviti?
da ne otvaram istu temu - eto i mene! Ne stižu mi obavijesti već..... ne znam - dugo vremena. Tjedan/dva..... tri??
Meni već duugo vremena ne stižu obavijesti za temu "Baby-led Weaning" a za sve ostale da :?
Meni još uvijek ne dolaze redovito za sve teme, a za neke uopće ne dođe :/
:?
valjda je sustav procijenio da je dijete već dovoljno veliko da ne jede prstimaargenta prvotno napisa
![]()
KOliko sam ja shvatila, ako na temu ne uđeš preko linka u mailu,
nego direktno sa foruma, ne registrira te da si bio i ne šalje daljnje obavjesti![]()
a je l' se ulogiraš?
ako temu pogledaš nelogirana, sustav ne može zabilježiti da si gledala temu i poslati ti obavijest o novim postovima
kako god da uđem i odkud god da uđem - ja ne dobivam obavijest ni na koju temu. Već dugo vremena, mislim da je stvar tog sustava - puno je više korisnika i tema i vjerojatno treba poraditi i na tom sustavu da to uspije sve odraditi. Ne kužim se puno u programerstvo (čitaj:ne kužim se uopće) ali nekak mi je to logično.
To je kao poštar: dok je u selu 50 stanovnika on stigne sve odraditi, ali jedan poštar na 1000 stanovnika.....hm
Moguce da je do servera. Nadam se da ce od danas raditi. Javite ako ne bude.
evo ja javljam - ne stiže mi ni jedna obavijest.... poštar zakazao
Ni meni nije stigla obavjest o pp na mail, ali sam u privatnim porukama vidjela novu poruku.
Ok, ja ću se ispraviti za ovo o pp - stigla je poruka![]()
Provjeri da ti nije u spamu. gmail to zna napraviti dosta cesto.
Otkako je ova nova verzija foruma nisam dobila niti jednu obavijest o temi na mail adresu. Da li trebam promijeniti nesto u postavkama ili?
Ni ja ne dobivam obavijesti o temi, tj. dobila sam samo o nekima, jedan dan, i nakon toga više ništa.
Ja sam dobivala do prekjučer, ova dva dana ništa. A sve sam podesila kako piše da treba.
ja vec danima ne dobivam niti obavijesti o temama kao ni obavjesti o privatnim porukama...
Evo, dobila obavijesti o svim temama!Nadam se da će tako i ostati!
Ja isto ne dobivam obavijesti. Što treba označiti u profilu ?
POSTAVKE => UREDI OPCIJE
pa tamo u polju Zadani oblik pretplate na temu odabrati što želite vezano za obavijesti za teme
i označite kućicu kod ove opcije Primaj e-mail obavijesti o dolasku novih osobnih poruka.
I to je to.
Ja sad dobivam redovito obavijesti o svim temama, no imam pitanje: na "starom" bi mi se forumu tema otvorila na najnovijem postu, tj. onom koji sam zadnji pročitala, a sad kad kliknem link koji je stigao mailom, tema se otvara uvijek na istom mjestu, što znači da uvijek krećem od već stoput pročitanog posta. Griješim li negdje ili više nema opcije da se tema otvara na mjestu gdje smo stali u prethodnom čitanju?
Najiskrenije, ne znam. Nisam to primjetila na na starom forumu, a nisam još uspjela se pozabaviti tolikim detaljima na ovom forumu. Ako saznaš javi![]()
Eto i mene.
Do jučer dobivala obavijesti o odgovorima na temu, onda stalo. U postavkama stoji sve OK, mailbox mi nije pun.
Isto tako, nisam dobila obavijest o priv. poruci.
evo i mene. provjerila sam takodjer nije ni u spamu (iako dosad nisam imala takvih problema)
i meni je stigla obavjest o poruci.