Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: zagorje izlet

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno zagorje izlet

Idemo u Samobor početkom kolovoza na tjedan dana. Pada mi napamet da obiđemo Zagorje na 2-3 dana.

Ima li tko ideju o smještaju gdje se dobro jede i spava? I koje atrakcije postoje u Zagorju zanimljive i 4-godišnjaku?

Svaka natuknica je dobrodošla

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pogledaj ovo:
    http://www.restoran-dvapotoka.hr/
    Nismo bili , ali namjeravamo.

A imaš i divlje vode to ti je blizu garnice:
    http://www.karlo.hr/divljevode/
    Bili davno nije bilo toliko toga, ako što sada vidim na slikama.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala Kavin

Jel netko bio na nekom od ovih mjesta:

http://www.pregrada.info/list/zagors...sticka-ponuda/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

topluvodu to su ti sve seoski turizmi - čitaj restorani koji imaju veće dvorište i njeguju tzv. 'etno' stil i domaću hranu, i imaju možda koju domaću životinju ili srne/jelene u tim dvorištima pa ih djeca mogu gledati.

Ja osobno sam bila u Grešnoj gorici i Staroj vodenici, nije to za djecu loše, ali ko što rekoh, to su mjesta za pojesti ručak (a hrana je meni osobno bezvezna) i da ti se dijete malo poigra.

Aha, sori, sad vidim da i tražiš mjesta za jesti - pa evo, nisu ova loša ali niti neka senzacija. Za Vuglec breg svi kažu da je jako dobar, ali i nešto skuplji od drugih.

Meni osobno hrana je najbolja u Dva potoka koje je netko gore linkao.

Sva ta mjesta imaju veće dvorište, igrališta i životinje i to je djeci uglavnom dosta zanimljivo.

No, ja bih ti od Zagorja preporučila da pogledate dvorce - Veliki Tabor koji je u blizini Grešne gorice (to je zgodno spojiti), pa onda Trakošćan, pa ti je svakako zanimljivo nalazište pračovjeka kod Krapine i muzej, pa onda Stubica - Matija Gubec&co, pa imaš toplice raznorazne ako volite, a i gradovi su zanimljivi za vidjeti - posebno je Varaždin krasan.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Naravno, tu su i Kumrovec i Veliko Trgovišće - rodna mjesta naših predsjednika Bez šale, zanimljivo za pogledati, posebno Kumrovec u kojem je uređeno eko selo.

Evo ideje za izlete su : Stara Vodenica+Kumrovec; Grešna Gorica+ Veliki Tabor; Krapina i hušnjakovo +Veliko Trgovišće+ ručak u restoranu 'Ribič' popularno nazvanom 'kod Tuđmana' gdje imaš zagrebačke šnicle od pola metra (a i igralište za djecu); Trakošćan, Stubica

(ako volite planinarenje ima i zanimljivih brdašaca za penjanje)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ako idete prema G. Stubici, možete stati u Donjoj i pogledati Majsecov mlin, nije neka vao atrakcija, ali je zgodno za pogledati, a možete odmah i u Jezerčicu na kupanje.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Potpisujem Mimu i napominjem da je Veliki Tabor zatvoren već skoro godinu dana zbog ponovnog preuređenja i ne zna se do kada će to trajati. Tako da se ne razočarate na licu mjesta.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala Mima, smislila si mi cijeli itinerar!

A onaj link sam stavila zbog odluke o tome gdje spavati u zagorju jer ne bismo sve mogli obići u jednom danu pa nam treba baza.

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Također je jako fina klopa, a imaju i smještaj u kleti Kozjak u Sv. Križ Začretju. Lijepa priroda i koze koje skakuću. U G. Stubici restoran Rody, u šumici... zgodno. U Oroslavju nadaleko poznata pizzerija Oro-Goro sa igralištem za djecu, odbojkom na pjesku i odličnom i ogromnom pizzom!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

U Termama Tuhelj je neka super ponuda. Mi smo mislili ići tamo "na more" Inaće smo tamo čsti gosti i super je za djecu. Hranu da i ne spominjem. Pogotovo u dvorcu Mihanović. Položaj boli glava. 20 minuta do Kumrovca-Starog sela, 20 minuta do Velikog Tabora i Desinića, Blizu je i Veliko trgovišće cca. 10 min. I Vuglec Breg je jako blizu. Stara Vodenica....i čini mi se sve da je od tu sve u Zagorju blizu. Za svaku preporuku!
    Mislim da 8 dana polupansiona za 2 osobe i djete košta 3000 kuna, a 5 dana 2000 kuna. 3 dana-2 polupansiona cca 1000 kuna.

ikizghr

Početno

Evo ima i novi vrhunski hotel kategorije 4* s a-la-cart restoranom u Krapinskim Toplicama - www.villa-magdalena.net . Bijah 5 dana za 2500 kn za 2 osobe s kartom za terme tuhelj i masažom. Ludnica!

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I koje atrakcije postoje u Zagorju zanimljive i 4-godišnjaku?
    mi smo bili prije par dana i razgledali, bilo je zanimljivo i meni i klincima:

Kumrovec - Staro selo
    Klanjec sa galerijom Mihanovic
    Zelenjak - spomenik hrvatskoj himni
    Krapina - Husnjakovo brdo i nalaziste krapinskog pracovjeka
    kupali smo se u Tuheljskim toplicama - jako dobro :D (bili smo u tjednu, tako da je kolicina ljudi bila cisto podnosljiva, vikendom sam cula da su guzve nesnosne)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •