Priznajem, sram me je, ali ne znam staviti slike u album za npr. prodaju na forumu. Može step by step za početnike.![]()
Priznajem, sram me je, ali ne znam staviti slike u album za npr. prodaju na forumu. Može step by step za početnike.![]()
Znači, odeš na picasaweb ili public.fotki i tamo otvoriš svoj account i tamo uploadaš slikice i/ili napraviš albume - dosta je jednostavno kada se ulogiraš.
Za picasaweb trebaš imati gmail.
Kada napraviš albume ili slikice postaviš samo staviš link.
Otvoriš stranicu koju želiš da vidimo, kopiraš sa address bar-a (tamo gdje piše gdje se nalaziš na vrhu web stranice) i "preslikaš" adresu na svoj topik.
Nadam se da sam ti pomogla...
![]()
Gmail nemam, dakle ostaje mi public.fotki. Da li idem na Free fotki Image hosting, ili nešto drugo???![]()
Uzimas sve free, osim ako ne zelis placati, sto ti svakako ne treba za ovakve albume!
Šuška, bravo za SB!
baš ste moćni!
![]()
gmail adresu si sama otvoriš, ideš na google - gmail i slijediš upute.Originally Posted by Anemona
Inače preporučam onaj publicfotki, tamo je sve napisano korak po korak i nemreš fulat. Jest na engleskom, ali snaći ćeš se.
jesam usporena, sad tek vidim da si uspjela :DOriginally Posted by smajlić
Dobro uspila sam napravit album i sad mi je na desktopu. Kako ga sad "pokupit" i stavit na forumsku burzu. Otvorim novu temu i onda šta????
nema vajde od desktopa
moraš ga staviti na net, kako je gore, u drugom postu objašnjeno
onda u post staviš link, kao i na bilo koju drugu stranicu
Kako stavim šifru na album da mogu vidjeti samo oni kojima pošaljem lozinku? Kopam, pa ne mogu naći...hvala
ZO, u fotkiju možeš birat public ili private album. Na private samo možeš staviti šifru-i nudi ti opciju upisivanja automatski pri kreiranju albuma.
http://public.fotki.com/lujamata/
dugo mi trebalo, al uspjelo