-
-
-
1.kad se digne,nakon duzeg spavanja,presvucem ,hranim,pa pojede jednu cicu,podrigne ,pa onda na drugu. ako ne zaspi,onda se igramo,pa ga presvucem malo kasnije,ako zaspi, stavljam ga ga u krevet
2. duze periode budnosti ce imati sve vise,brundo zna biti budan po cijeli dan, a ima 2 mj,tek navecer zaspi. ako spava,ne budim ga bez obzira jel ukakan ili nije.
3.nemam pojma, ali znam da je nekad nakon kakanja trazio jesti bez obzira na to sto je jeo neposredno prije kakanja, ako trazi daj, bez obzira na sve.
4.sestre u rodilistu su rekle da guranje rukica nije znak gladi, da bebe imaju tu naviku guranja rukica, to ces viditi i sama, brundo sada gura ruke u usta,iako je sit, i obicno kada bljucne i dalje gura,ja mu ne dajem vise,ali tvoja je beba jos jako mala.
5. mi smo jucer imali krsitike, u restoranu, gomila ljudi i muzike i spavao je cijeli dan, samo je trazio klopu. mislim da to ovisi od bebe do bebe.
6.vrat mu je najprljaviji dio,pun mucica od robice i svega, to mu samo obrisem sa vaticom i vodom, nemoj stavljati nista drugo i proci ce.
7.rade ju manje obuci,nego da palis klimu, ali to je jos stvarno malo dijete,pa bolje da joj je toplije nego hladnije
u svakom slucaju, smo si dajte vremena da se upoznate i ona ce ti sama dati odgovor na svako od ovih pitanja.
sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma