-
Rekoh da cu javiti, pa evo.
Prvi porod od prvog truda do poroda proslo 5 i pol sati, skolski sto bi se reklo - trudovi rijetki a jaki, nakon dva sata otisla plodna voda, trudovi se pogustili, dosla u bolnicu, 5/6 prsti otvorena, dr probusio to malo vode sta je ostalo, trudovi se pojacali, odmah pravac radjaona, rodila u roku 2h, bez dripa i inih kemikalija.
Drugi porod - sve naopacke - procurila plodna voda al toliko malo da nisam bila sigurna da li je to to dok se nije dva-tri puta ponovilo. Trudovi 0 bodova i nakon 2 i po h otisla u bolnicu. Pustili me jos par sati ovako i na kraju dali neku infuziju da se otvorim je sam zapela na 4 prsta - ta se daje po nekoj semi da se svakih pol sata pojacava doza a sveukupno je se moze primat 5h, meni se neki socijalni trudici javili nakon vise od pola boce i zestokog hopsanja po lopti, malo legla i prosli. Vec sam mislila da mi ne gine carski i pocela se pitati sta ne valja sa mnom
To je los dio price.
Dobar je da sam na pregledu nakon te infuzije bila otvorena tek 5 prstiju, dr odlucila probiti vodenjak i krenuli pravi trudovi. Mozda je bilo 8-10 jacih trudova koji fakat jako bole kad su me copila dva zaredom koja su me zbilja kidala i jednostavno sam skuzila da je beba krenula van. Sve u svemu pravi porod mi je trajao ciglih 15 minuta tako da ne mogu rec da je bio nesto strasno tezak ni dug, osim tog cekanja na trudove. Ovaj bebac je bio nesto malo tezi i s vecim opsegom glave od prvog ali me nisu rezali tako da sam im zbilja zahvalna jer vec tjedan nakon poroda normalno funkcioniram po doma.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma