evo da se javim...ja rodila u ponedjeljak 27.2. u 21:25... Luka, 3790g i 53 cm... nakon pregleda u trudničkoj sprašili me u rađaonu otovrenu 3 cm i sa slabašnim trudovima, rekli su nećemo niš forsirat.... i tak sam ja šetala niš se nije događalo trudovi stalno oko 30 na onoj crti, ni makac dalje... nakon 2,3 sata doktori odlučili dati mi spasmex i apaurin u guzu da vide ako se smire trudovi od poroda niš danas a ako se pojačaju krećemo... i tak ja opet na ctg niš ne osjećam a kad ono crta se penje ohohoho..... a mene niš ne boli... prokinuli mi vodenjak i tad me počelo šarafit ali i ponudili epiduralnu i ja rekla može. u 6 navečer u rađaonu, dobila epid., malo dripa i krenulo....trudovi super, kao lagana menstrualna bol, za razliku od prvog poroda.... epiduralna je super, ja se zezam s babicom i doktoricama, ko da sam na kavu došla... oko 9 me ulovilo par jakih trudova , trudim se disat al teško i najednom osjetim neke plinove i pritisak u crijevima, i povraća mi se.... brzo nakon toga mi se i kaka i beba ide van,,,, u tri stiska evo Luke... ja malo samo pukla, 3 šava negdje oko guze unutra,drugi dan odma sjedila.... mogu reći da mi je ovaj porod bio puno brži i jedno 500 puta lakši od prvog, a isto tako i oporavak. a tak sam se bojala!!

kate jesi ti rodilaaaaa