evo da se javim, kako je 'moj iscjedak' nestao... tj izlazi vaginaleta (utrogestan) ali nema više smeđeg sada je glineni![]()
u srijedu sam imala totalnu paniku... taj dan sam išla i na uvz i sve ok, plod manji nego što bi trebao biti, ali idem dalje... međutim kada sam popodne stavljala '2. turu' utrogestana prst mi je bio krvav, ne svježa krv, već menstrualna... horror... naravno otišla sam kod ginekologa koji me je pregledao i rekao da ne može vidjeto od kud dolazi krvarenje, ali da ne dolazi iz smjera ploda i da jedino što mi može preporučiti jest da mirujem... nažalost mi je rekao da ako budem jače kravarila da 'ne dižem paniku' već da pustim da 'sve ide svojim tijekom'...
od srijede sam bila na bolovanju i hvala Bogu prestalo je.. imala sam još tu i tamo koju točku koja je bila gotovo crna i pretpostavljam da su to još neki ostaci....
ipak sada me muče druge brige... naime ß raste, a gestasijski obruč se još uvjek ne vidi - trudna sam puna tjedna, tj ako računaju od 1. dana zadnje menstruacije to je čak 6 tjedana... i sada sam nigdje...
napominjem da ß ne raste abnormalno i da je plod nekoliko mm velik, tj dokotor nije izrazio sumnju u molu ali je isto tako rekao da objektivno gledajući perspektiva nije pozitivna...
eto cure moje uputite me na neku temu gdje mogu vie saznati o normanoj ß a malom plodu...