gledajte![]()
jel to prvi program, budem
počelo je.
evo upravo sad...Nataša K. napravila prilog, sto kaze struka...dr. Radončić ...
uglavnom sve smo vec culi..mi jesmo, ali oni na Markovom trgu ocito nisu (cast iznimcima)
i Nataša ne govori "umjetna oplodnja"..a u studiju je Karmen i gdja Sobol
Bravo i za Natašu Kolbas za odličan prilog, bravo dr. Radončiću, bravo za gđu Gordanu Sobol, a i voditeljica je odlično odradila posao! Odlično! :D
je li netko snimio? Ako je ili ako ima neki direktni link (ne mogu naći na HRT-u), pls help!
ja svaki ovaj prilog preplačem hormoni divljaju očito a i tlak ,sinoć cijelu noć glasala (sanjala)u saboru jutros katastrofa ,svađala se sa Milinovićem.
Prilog je bio odličan
Bravo prilog je sjajan!!! :D
Bravo!![]()
Potrebna nam je ne jedna ili dvije ovakve emisije, nego sustavna edukativna kampanja putem svih dostupnih medija i komunikacijskih kanala. Jedino tako možemo postići da ljudi koji nemaju dodira s MPO uvide sve zamke, svu glupost i zloćudnost ovog zakona.
pliiiz ima netko link?
moje čudovište mi nije dopustilo gledanje
i ja sam propustila![]()
zaspala sam...![]()
nadm se da ima link...
Ja baš pogledala na stranici HTV-a, ima na vijestima video dana Kada srce kaže dijete, ne kaže Hrvatska i tamo je snimka priloga od jučer. Stavila bi link ali ne znam kako!
Evo link
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=42948&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=a6e8b98d9a
Najsuvisliji prilog koji sam dosad čula, svaka čast!
Ali, sad mi je sinulo kad su govorili o muškarcima koji gledaju kako im se partnerice muče, možda bi trebalo tu i tamo spomenuti da je dobar dio žena koje hodaju na potpomognutu posve zdrav, ali sve te torture sa stimulacijama moraju prolaziti zbog muške neplodnosti. Možda bi se naši saborski primići zamislili da ih se podsjeti da i muškarci mogu biti neplodni? Da i muškarci mogu do željenih potomaka doći samo tim putem? Da ne bismo ispale neke histerične babe koje forsiraju nešto što ne ide pa ne ide![]()
Izvrstan prilog! :D
Mojem docu skidam kapu, konačno je netko u 3 rečenice rekao što je trebao!![]()
Npr. Bauman me razočarao na Otvorenom jer se nije izborio za riječ i držao se zapravo neutralno... :/
laky prvotno napisa
I ja isto...![]()
odlican prilog,![]()
Zaista jedan od najkonkretnijih priloga. Hvala i dr. Radončiću koji je jedan od rijetkih koji je rekao ono bitno.
odličan prilog!
hvala Karmen!
a jeste vidjeli komentare?![]()
ajd neka netko napiše nešto suvislo, meni padaju samo ružne riječi na pamet, a ne želim se spuštati na njihovu razinu![]()
Ne želim komentirati komentare! Samo im ne želim ono što mi proživljavamo! 8)
Nadam se da će čim manje ljudi plakati i prolaziti ovo što mi prolazimo!
draga, možda si u pravu za nekomentiranje, takvi su ionako dovoljni sami sebisandra-zvrk prvotno napisa
al ti si bolja osoba od mene - ja im svima želim ono što mi prolazimo, njima, njihovoj djeci - svejedno!
jer - briga njih, dok ih se ne tiče!
Odličan prilog, kratak i jasan! Hvala Karmen i hvala gđi. Sabol! A ovima koji daju ove glupe komentare poručujem da ne guraju nos tamo gdje im nije mjesto i neka se nadaju da neće nikada osjetiti niti dio ovoga kroz što mi prolazimo, niti oni niti njihovi bližnji! Ne mogu vjerovati da su ljudi tako grozni, od Vlade, crkvenjaka na dalje! Pa dajte nas pustite na miru, ako mučimo sebe ne mučimo vas!![]()
komentirala ali nevjerujem da će ga napisati![]()