Citiraj Andro-gen prvotno napisa
Citiraj Robert prvotno napisa
Ne brinite i oni su organizirali kampanju protiv nas.
Npr. prije pročitah ovo
http://www.glas-koncila.hr/rubrike_r...?news_ID=16994

Oni njemu predlažu da ne zamrzava sjeme :?
I sada zamisli ti tipa kada mu poslije svih tih silnih operacija,kemoterapija i zračenja dođe zamisao da ima dijecu.
Ili još gore da njoj dođe krizno razdoblje ,depresija i potreba za majčinstvom.Ako ga npr. ide prevariti doči če krvoproliča ili u najboljem slučaju do rastave.
Pa onda pate dijeca rooditelji okolina a i slijedeči brakovi dijece.
Ako pak nemaju dijece onda alkoholizam, svađanje i sl.

Ma njih treba napasti otvoreno i direktno.

Po forumima, javit se u emisuju,slati mailove kometirat svagdje i stalno samo napadat i napdat.

I što je najvažinije NE DAT SE IMPRESIONIRAT NJIHOVOM STALOŽENOČU,MIRNOČOM GOVORA I PODLOŠČU
baš me intersira kako će se izvući iz ovog što su objavili. nisam primijetio da je netko to potpisao, dakle iza napisanog stoji glas koncila.
imam osjećaj da je nekom u ovoj priči stao sat i da je izgubio kalendar.
ma što je najžalosnije, vjerovali mi ili ne, puuuno roda (članova foruma) se slaže s ovim.
ja sam mislio da ne, ali bio sam u krivu.
Bas sam i ja obratila paznju na tu nepotpisanost

Ali, gledajuci to sve tako strogo i jednostrano kako nam prezentiraju svoje katolicko glediste, oprosti mi Boze na onom sto cu sad rec, ali kako onda protumaciti dogmu o bezgresnom zacecu gdje isto tako nije bilo bracnog sjedinjenja? Pa time sami sebi skacu u usta!

Pa da ih se u svemu slusa jos bi nam vladao srednjevjekovni mrkli mrak...
Da, molitva pomaze, ali molitva je prema mom shvacanju dobrim dijelom vjera u sebe, svoju snagu i razum... jer Bog ce ti pomoci ako sam sebi pomognes...

U ime svih ljudi koje znam, i onih koje ne znam, i u ime moje djece za koju se nadam da im nece trebati medicinska pomoc da ostvare svoju zelju za roditeljstvom, MOLIM dusebriznike kamenog srca da sute jer ocito ne razumiju o cemu pricaju. Da razumiju i sami bi se odlucili za svjetovni zivot, a ne bi se skrivali iza svojih halja i pravili se nedodirljivima i Bogom danim krojacima tudjih sudbina.